< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİLEREK ARACIMA ÇARPAN ŞAHIS VE ŞİKAYET SÜRECİ (2. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun bütün şansınızı bu olayda kullanmışsınız. İlerde tekrar aynı şeyi yaşama durumunuz olursa bence alttan alıp veya hiç bulaşmayıp basın gidin. Herkes bunlar kadar yumuşak davranmayabilir.
Buna benzer bi olayı kardeşim yaşadı.4-5 kişi saldırmışlar. Bizimki saldıranlara drift yapa yapa çarpmış(nefsi müdafa) öyle bırakmışlar.. Arabayı haşat ettiler(aynalar kırılmış silecekler kırılmış camda catlak vs vs) karşı taraf işsiz güçsüz çapulcu takımı. 2 senedir mahkeme sürüyo daha bişey alamadı. Tek tesellisi kiminin kolu kiminin burnunun kırılması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 5 Temmuz 2024; 10:44:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yazıyı yukarı sabitlemek lazım. Şart. Burası ORTADOĞU ÇUKURU. Burası Tımarhaneden kaçmış gibi insanlarla dolu.
Bu arada kişi malesef bu yüzden suçlu. Buna da ceza vermek lazım ki, ailesi yanında iken böyle abuk subuk şeyden dolayı, insanlara bulaşmasın, belayı çekmesin. Hele de gece yaşanmış olay. Kim vurduya gidersin.
-
Şu an bekarım ama yemin ediyorum benim çocuğum arabada ağlayacak hamile eşim araçtan dışarı çıkıp bu magandalarla muhatap olacak (buna niye izin veriyosan?) ve tüm bunların karşılığı da 70 bin tl olacak?
Hocam öncelikle bu tip insanlar yanında eşin çocuğun var diye geri vites yapmayan tipler. Bana kalırsa orada kıytırık uzun kısa far kavgası yapacağına basıp gideceksin.
Vay davar vay!:d Kendini 1980lerde falan zannediyor bu aracına çarpan şahıs heralde
Heryer kamera herkesde akıllı telefon suç işleyip kurtulabilecegini sanması komik:D
-
Hocam çok iyi yapmışsın resmen içimin yağları eridi.Çakala bak sen birde bana vurdu diye haklı çıkacaktı.Ömrü boyunca unutamaz bunu artık
Buradan çıkarılacak en önemli ders araç kamerasının gerekliliği. Geçmiş olsun.
-
araç kamerası hem parasını çıkartmış hem de üstüne kar bırakmış. taşkınlık yapan arkadaşa da ders olmuştur artık
bu arada 7.200 tl tutan tamir ve manevi tazminatı da düşünürsek 70 bin çok iyi. nasıl rakam bu kadar yukarı çıktı söylerseniz başımıza gelirse işimize yarar biz de yükseltiriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 5 Temmuz 2024; 15:12:36 > -
Okurken gerçekten içimin yağları eridi, elinize kolunuza emeğinize sağlık. Hakkını yasal yoldan araman yasaları bilmen vs. vs. gerçekten takdir ettim
-
montajlar çok iyi
-
Hangi cesaret ile böyle davrandınız hayret. Şükredin şanslıymışsınız yoksa şu anda eşiniz doğumhanede değil mezarınızın başında olurdu.
-
Yangına körükle gidiyorsunuz. 20 bin dolar siz deyin bakalım, hele bir de işten attırın izleyelim. Öyle dışarıdan konuşmak kolay. Zaten ona ders olmuştur.
Hocam geçmiş olsun. Bir an olayın sonunda mahkememiz hala devam ediyor yazsaydı fıttırırdım. İyi ki işinize yarayacak şekilde hallolmuş.
Geçmiş olsun.Size de helal olsun valla iyi ders vermişsiniz.Aldığınız 70000 size helali hoş olsun.Ama konu başlığı içinde cevap yazan arkadaşların burası türkiye okduğu gerçeğini hatırlatması ne yazık ki yüzde yüz doğruve üzücü.Ben de onlara katılıyorum.Türkiyede araçtan inmemek en iyisi.
Yoo gayet basit, hele memuriyeti varsa…
Benim ruhsatlı silahim var ama en yakinimdaki kimse bile bilmez. Benzer durumda Adana'da ben yasadim. 3-4 yil oldu. Sahis bana saldirdi kendimi korumak icin kaba etine sıktım dedim ama direk diz kapagina sıktım. Hayati boyunca sakat kalsın dedim. Siz yapin demiyorum ama en azindan sopa bulundurun. Ben direk daliyorum bu tip durumlarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam adamın avukatına git adamı korkut 70 binden daha fazla teklif ettirtmeye çalış 70 in üstünde arttırdığın paranın %10 u senin derdim 130 bin civarı alırdım artan 50.000 in 5000 inide avukata verirdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%100 katılmakla birlikte bende hikaye mi yazayım .
2021 yılı Ekim ayında işten erken çıktım 3m Migros otoparkına aracımı park ederek yürümeye başladım . Çok uzaklaşmadan bir araba dan korna sesleri ve bağrışmalar duydum . Döndüm baktım tanımıyorum küfür ediyor el hareketi çekiyor yaşı da var.
Arkamı döndüm manyak herhalde dedim normal değildi çünkü birde küfür edilecek bir şey yok araç çizgiler arasına park edilmiş vaziyetteydi . Ben yürümeye devam edince şahıs otoparkta döndü önümü kesti arabadan inip ağza alınmayacak küfürler ederek kışkırtmaya çalıştı .
Bu arada kafamı kaldırdım kameraları gösterdim direk elinde ki araba anahtarı ile yüzüme ve vücuduma saldırdı . ( o ana kadar araba anahtarı olduğunu bilmiyordum heyecan ile anlamadım ) Ortalık kalabalık oldu tanımadığım biri beni kenara çekti üstüm kan içinde tabi . Beni kenara çeken saolsun bekledi etti polis filan gelmedi ben aradım meğerse polisi aradığı filan hikayeymiş . Kısa keselim polis geldi tanıklar benim lehime tanıklık etti kamera kayıtları alındı .
Şuan dava hala devam ediyor şahıs sürekli ifade değiştiriyor başka bir şeye çevirmeye çalışıyor . Kameralardan küfür ettiği araç aslında yanımdaki araç olduğu ortaya çıkınca , Şeker hastası olduğumu yaşına verilmesi gerektiğini aslında darp edilenin o olduğu ama o zaman farketmediği filan söylüyor .
Davaya katılmıyor sürekli rapor alıyor kendisi de doktor ayrıca kısaca bu ülkede hukuk sistemi çokta çalışmıyor . Şuan son durum şahitlerin tekrar dinlenilmesi istendi tabi ki insanlar uğraşmak istemiyor davaya katılmıyorlar . Zorlana çağrılma emirleri gitti Şuan bekliyorum . Bu arada ceza aldı cezaya itiraz etti . Gerekçesi doktor olması ve o gün zor bir gün geçirmesi şaka değil mi? Yok değil itirazı kabul edildi Şuan ki süreçte bu .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
360 G500H
s modelini 3 senedir kullanıyorum çok memnunum kalitesi filanda çok iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X