Biraz önce Bileşim Eğitim Merkezi ile telefonda konuştum yazılım hafta sonları varmış 6şar saat 2 gün cumartesi pazar. Eğitim süresi, 160 saati web geri kalan 300 saati MCPD, toplamda 460 saat. Gelelim fiyatlara 6000tl açlış fiyatı kapmanyalı fiyatı %40 indirimliymiş buda 3600 eder artık pazarlığa girince nekadara düşer bilmem :) Bide hemen hemen aynı fiyata kariyer kart veriyorlarmış gelin görüşelim dediler, Bileşim Eğitim Merkezine giden veya mezun olan varmı tavsiye edermisiniz.
3000 lira bilişim eğitim.
merhaba ben bilişim eğitim merkezinde mcpd kursuna kayıt oldum fakat zamanım olmadığı için gidemiyorum sana devredebilirim 2000 tl ye 300 saatlik mcpd kısmına hiç gitmedim devir konusunda problem yok parasını peşin ödemiştim zaten ilgilenirsen iletişim :ertugrulkablan[at]hotmail.com
ben bir arkadaşımla 2 hafta önce gitmştim bilişim merkezine..bize 5000tl falan demişti.kendilerinin verdiği sertifika hariç microsoft sertifikası için kurs bitiminde ayriyetten 90euro karşılığında sınava girilmesi gerektiğini söylemişlerdi..Biz sistem uzmanlığı kursu için gitmiştik...