Şimdi Ara

Bilet Alma Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben ve bi abim haftayaki Beşiktaş-Fenerbahçe maçına gideceğiz. İlk defa bir maça gideceğiz. Kocaeli'de oturuyoruz. Gelelim asıl soruya ; biletler Salı günü 10'da satışa çıkçakmış. Biraz araştırdım eski konularda derbilerde biletix kitleniyor diyorlar, bu hala devam eden bir şey mi? Yani sabah 10'da hemen girsem, iki bilet alabilir miyim? Birde bilet alırken nelere ihtiyacım var sadece kredi kartı yeterli mi? (ATM kart mesela geçerli olur mu?) Hadi bileti aldık bi şekilde biletixden sonra nereden alıcam asıl bileti? Yani araştırdığıma göre referans numarası filan veriyorlarmış ona göre gidip biletixin bi şubesinden asıl bileti alıyormuşuz.

Yani diyeceğim şudur ki ben haftayaki derbiye bilet bulabilir miyim? Bulursam nasıl alıcam? Birde ilk defa tribüne gideceğim için sıra numarasına filan dikkat ediyorlar mı bilmiyorum o konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

*Kapalıdan almayı düşünüyoruz.

• up
  • biletix'ten bileti kredi kartınla alıyosun.
    daha sonra bileti alabilirsen eğer sana bi numara veriyolar o numaraayı kaydediyosun bi yere . maç günü stada gdiyosun stad önnde bilet gişesine gdiyosun biletix'in verdiği numarayı kredi kartını ve kredi kartının üzerindeki isim kiminse onun kimliğiyle bilet alıyosun. maça giriyosun
    biletixte takılma oluyo mu olabiliyo . ayrıca sonuçta derbi maç ben ankarada oturuyorum gs- manchester, gs-schalke maçlarına bilet almaya çlıştım ama malesef biletler yaklaşık 10ar dakika içinde bitti alamadım yani bilet alabilmek şansına kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

biletix'ten bileti kredi kartınla alıyosun.
    daha sonra bileti alabilirsen eğer sana bi numara veriyolar o numaraayı kaydediyosun bi yere . maç günü stada gdiyosun stad önnde bilet gişesine gdiyosun biletix'in verdiği numarayı kredi kartını ve kredi kartının üzerindeki isim kiminse onun kimliğiyle bilet alıyosun. maça giriyosun
    biletixte takılma oluyo mu olabiliyo . ayrıca sonuçta derbi maç ben ankarada oturuyorum gs- manchester, gs-schalke maçlarına bilet almaya çlıştım ama malesef biletler yaklaşık 10ar dakika içinde bitti alamadım yani bilet alabilmek şansına kalmış

Öncelikle yardımcı olduğun için teşekkürler. Şunu sormak istiyorum kredi kartı atm kartı olsa fark eder mi? Birde bileti aldık bi şekilde daha doğrusu referans numarasını işte. Maç günü stadın önünde bilet gişesinden alırsın diyorsunda çok kalabalık olmaz mı gişe?

• quote:

Orijinalden alıntı: maceof

quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

biletix'ten bileti kredi kartınla alıyosun.

Öncelikle yardımcı olduğun için teşekkürler. Şunu sormak istiyorum kredi kartı atm kartı olsa fark eder mi? Birde bileti aldık bi şekilde daha doğrusu referans numarasını işte. Maç günü stadın önünde bilet gişesinden alırsın diyorsunda çok kalabalık olmaz mı gişe?

atm kartı hakkında bişey diyemiycem ama şurayı bi incele istersen bilet teslimat yöntemleri var

http://www.biletix.com/deliverymethods/IZMIR/tr

• biletix'den kredi kartın ve banka kartınla alabilirsin.
    ben 10'da başladığı anda sisteme giriyorum sorun yaşamıyorum genelde.
    bilet bana ups ile eve geliyor, sen maçtan 1 saat önceye kadar stat girişindeki biletix'den çıkartabilirsin.gişe kalabalık olsa da sana farketmez.
    inönü'de sıra numarasına bakılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

biletix'den kredi kartın ve banka kartınla alabilirsin.
    ben 10'da başladığı anda sisteme giriyorum sorun yaşamıyorum genelde.
    bilet bana ups ile eve geliyor, sen maçtan 1 saat önceye kadar stat girişindeki biletix'den çıkartabilirsin.gişe kalabalık olsa da sana farketmez.
    inönü'de sıra numarasına bakılmaz.

Çok sağol yardımcı olduğun için aynı şekilde Santiago Munez adlı arkadaşıma da teşekkür ederim yardımı için.

9.5'da beklemeye koyulucam inşallah sıkıntı çıkmadan alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek maç satın alma oluyormu
    geçen yıl önce açıldı
    Ucuza Satılık Pegasus BolBol Puan
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.