Arkadaşlar forum içerisinde arama yaptım fakat bulamadım bilfrost a nasıl gidebilirim oyunda bi kaç kişiye sorduğumda 2 saatte bir hangi ırk keserse bilfrost kapısını onlar gider dediler fakat ben ne kapıyı nede bilfrost a gidiş yolunu bulamadım bilgi verebilirmisiniz
eger bununla alakalı ve cevabı olan bir topic koyarsanız sevinirim bende konunun kaldırılmasını isterim
lvl +60 olacan bifrost açıldı yazısı geçecek üstte cznin ortada bişey var ona dal öldürünce(bi kapı gibi bişeydi galiba)biyere teleport olacan orası bifrost
quote:
Orjinalden alıntı: lord_darkar
lvl +60 olacan bifrost açıldı yazısı geçecek üstte cznin ortada bişey var ona dal öldürünce(bi kapı gibi bişeydi galiba)biyere teleport olacan orası bifrost
cevap için teşekkür ederim
bilfrost a giirnce ne oluyo? forgetten gibi bişeymi?
quote:
quote:
+1
İçeri ye girince çok güçlü monsterlar var ve öldüğünde ex de gidiyor sakat iş 70 olamadan bişey yapamazsın orda
quote:
Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker
İçeri ye girince çok güçlü monsterlar var ve öldüğünde ex de gidiyor sakat iş 70 olamadan bişey yapamazsın orda
katılıyorum ben orda yattım yoldan yukarı cıkınca kuleler ateş ediyo direk yattım bidaha bifrost un kapısının önünden geçmedim lvl 70 im gitti dünyanın exp i
quote:
Orjinalden alıntı: 06zfr06
quote:
cevap için teşekkür ederim
komedi yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme