Şimdi Ara

BİLFROST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forum içerisinde arama yaptım fakat bulamadım bilfrost a nasıl gidebilirim oyunda bi kaç kişiye sorduğumda 2 saatte bir hangi ırk keserse bilfrost kapısını onlar gider dediler fakat ben ne kapıyı nede bilfrost a gidiş yolunu bulamadım bilgi verebilirmisiniz

eger bununla alakalı ve cevabı olan bir topic koyarsanız sevinirim bende konunun kaldırılmasını isterim

• lvl +60 olacan bifrost açıldı yazısı geçecek üstte cznin ortada bişey var ona dal öldürünce(bi kapı gibi bişeydi galiba)biyere teleport olacan orası bifrost
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_darkar

lvl +60 olacan bifrost açıldı yazısı geçecek üstte cznin ortada bişey var ona dal öldürünce(bi kapı gibi bişeydi galiba)biyere teleport olacan orası bifrost

cevap için teşekkür ederim
  • bilfrost a giirnce ne oluyo? forgetten gibi bişeymi?
  • quote:

lvl +60 olacan bifrost açıldı yazısı geçecek üstte cznin ortada bişey var ona dal öldürünce(bi kapı gibi bişeydi galiba)biyere teleport olacan orası bifrost

• quote:

+1
  • İçeri ye girince çok güçlü monsterlar var ve öldüğünde ex de gidiyor sakat iş 70 olamadan bişey yapamazsın orda
     BİLFROST

BİLFROST
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

İçeri ye girince çok güçlü monsterlar var ve öldüğünde ex de gidiyor sakat iş 70 olamadan bişey yapamazsın orda
     BİLFROST

BİLFROST

katılıyorum ben orda yattım yoldan yukarı cıkınca kuleler ateş ediyo direk yattım bidaha bifrost un kapısının önünden geçmedim lvl 70 im gitti dünyanın exp i

• quote:

Orjinalden alıntı: 06zfr06

quote:

cevap için teşekkür ederim

komedi yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.