Meraba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayar açıldığında otomatikman My Documents açılıyo. start/all programs/startup'ın içi boş. Ayrıca C:\Documents and Settings\Berkayy\Start Menu\Programs\Startup'ın da içi boş. Ne yapacağımı bilmiyorum ve çok uğraştım. Sizcew bu hata neden kaynaklanabilir?Beceremediğim için gün geçtikçe sinirim bozuluyo. Düşüncelerinizi bekliyorum. Yardım ederseniz çok sevinicem...
seni makineye virüs bulaşmış olabilir bence bir kaç virüs programıyla tarat inş düzelir
Makinede virüs yok. Bu msconfig'deki programları tek tek çalıştırmayı düşünüyorum command penceresinden. Fakat programın yolunu yazmadan önce ne ne yazmam gerektiğini bilmiyorum...
Başlat=>Çalıştır=> "msconfig" => Başlangıç=>Tümünü Devre Dışı Bırak Yeniden başlat...
Hemen bir tane daha administrator yetkisi olan başka bir hesap oluşturuyorsun diğerini siliyorsun. Problemde çözülüyor..
sürekli mi oluyo.aynı sorun bende de vardı.aynı klasör açılıodu ilk başta.sonra format attım,temiz sistem kurdum falan düzeldi.ama benmki hersefrnde olmuodu.arada sırada oluodu.