Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

bilg. açıldığında otomatikman dökümanlarım açılıyo...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayar açıldığında otomatikman My Documents açılıyo. start/all programs/startup'ın içi boş. Ayrıca C:\Documents and Settings\Berkayy\Start Menu\Programs\Startup'ın da içi boş. Ne yapacağımı bilmiyorum ve çok uğraştım. Sizcew bu hata neden kaynaklanabilir?Beceremediğim için gün geçtikçe sinirim bozuluyo. Düşüncelerinizi bekliyorum. Yardım ederseniz çok sevinicem...

• Öncelikle Makinenizi 1-2 geri almayı deneyin.
    Yada. Msconfig-başlangıç daki prgramları kaldırın
  • seni makineye virüs bulaşmış olabilir bence bir kaç virüs programıyla tarat inş düzelir
  • Makinede virüs yok. Bu msconfig'deki programları tek tek çalıştırmayı düşünüyorum command penceresinden. Fakat programın yolunu yazmadan önce ne ne yazmam gerektiğini bilmiyorum...
  • Başlat=>Çalıştır=> "msconfig" => Başlangıç=>Tümünü Devre Dışı Bırak
    Yeniden başlat...
  • Hemen bir tane daha administrator yetkisi olan başka bir hesap oluşturuyorsun diğerini siliyorsun. Problemde çözülüyor..
  • sürekli mi oluyo.aynı sorun bende de vardı.aynı klasör açılıodu ilk başta.sonra format attım,temiz sistem kurdum falan düzeldi.ama benmki hersefrnde olmuodu.arada sırada oluodu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.