Şimdi Ara

BİLG. MÜH. ÖĞRENCİSİYİM HER ÜNİVERSİTE HAKKINDA BİLGİM VAR TERCİH KONUSUNDA YARDIMCI OLURUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
6.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaptığın projeler varsa github ismini atarsan incelemek isterim.
  • gebze teknik ile ilgili fikrimin olmadığını söylemiştim.
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Bunu genelde tıp konularında görüyoruz. 'Tıp istemiyorum. Tıp istenmez. İnsan tıp istemez zengin olmak ister...' şaşırdm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazi üni

Yıldırım Beyazıt (ing)

Bunlar nasıl bilgisayar için

• madlyy M kullanıcısına yanıt
    Sadece bir tane 10dakkada yaptığım html sitem var başka bir şey yok o yüzden gerek yok 😏

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    yıldırım beyazıttan anadolu üniversitesine yatay geçişler çok oluyor bildiğim kadarıyla neden anadoluya bakmıyorsun ?
  • Ankara üniversitesi ing bilgisayar hakkında bilginiz vat mı? Aslında biraz daha yüksek alıcam gibi ama ankarada oturuyoruz ve ankarada okumak istiyorum. İş imkanı bakımından. Tabii biliyorum bi itü odtü yada hacettepe değil ama Ankara bilgisayar sizce iyi mi?

• Marmara vs iyte?

• Hacettepe nasıldır?

• Eskişehir osmangazi üniversitesi ve antalya akdeniz üniversitesi hakkında bilgi verir misin?
  • Gazi bilgisayar

Ankara bilgisayar

Yıldırım Beyazıt bilgisayar

Hangisi sizce hocam

• Abdullah Gül Üni nasildir ve tobb yuzde yuz mu yoksa yildiz teknik mi

• nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    ankara da yazılım şirketleri sayısı git gide artıyor Ankara üniversitesinde de bildiğim kadarıyla puanı yükselen üniversitelerden (eğitimi hakkında tam bilgi sahibi değlim).bölüm 2 sene önce ingilizce oldu sanırım
  • denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    marmara istanbulda olması avantaj kampüs konumu süper.26 k ile alıyor sosyal olarak da iyi.eğitimi de 10 üzerinden 7 bence.iyte ise çok hızlı yükselen üniversitelerden her sene puanı uçuyor şu an 33 k alıyor ama her sene puanı artıyor eğitiminin süper olduğunu duydum ama ciddi bir sıkıntısı var o da sosyal ortam.izmirde diye geçiyor ama değil yakınında yerleşim yeri yok dağ ve deniz arasında.kafe,market bulmak bile çok güç
  • bu 3 arasından ankara bilgisayar derim.eskişehir de bakılabilir (anadolu)
  • 4alerce kullanıcısına yanıt
    Eskişehir anadoluya da bak derim bunlar hakkında bilgim çok yok esogü yü çok önermiyorum.
  • yıldız teknik
  • nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    Ankara üniversitesindeyim bölüm güzel sıralaması artiyor.egitimi de iyi.ben ee yazdım ama bilgisayardan arkadaşlarım da var.ama kampüs yok Gölbaşında. Ulaşım ayrı dert.kampusun içinde 1_2 kafe var yok.ici bomboş tarla kampüs hayatı 0.hazirlik da olmasa adam olmaz kampüste.gazi mi Ankara mi dersen.kesinlikle ankara.gazi de saçma sapan tipler çok dolaşır.egitim %100 yazsa bile Türkçe veriyorlar.hazirligina giren atliyip çıkıyor.kampusu Maltepe'de bi binada.sadece ulaşımı kolay diye puanı yüksek. Gölbaşına tasinmasaydi Tandoğan da kalsaydi Hacettepe aşağı yukarı aynı olurdu puanları.kampus farkıyla Hacette alir.ders programları arasında da pek bir fark yok.demem o ki gazi yazma.yazan arkadaşım bin pişman okuldaki tiplerden gına gelmiş artık.gaziyi gömmüşsun tutmadı mi falan yazarlar şimdi.puanim tutuyordu.golbasina gidiyorum her gün oraya gitmektense

• Çankaya Üniversitesi veya Başkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği düşünüyorum . Sizce hangisini yazmalıyım ?

• Hocam en iyi bilgisayar mühendisliği nerede hepsin puanım tutuyor gibi, birde yurtdışında çalışma olanakları ve iyi şirketlerde alınan maaş falan ne kadar acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.