Şimdi Ara

BİLG. MÜH. ÖĞRENCİSİYİM HER ÜNİVERSİTE HAKKINDA BİLGİM VAR TERCİH KONUSUNDA YARDIMCI OLURUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
6.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ankara bilgisayar yazacağım büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ege pc vs dokuz eylül pc?
  • çankayadan bir arkadaşım anadolu bilgisayara geçti.not ortalaması çok yüksekti. C den başlıyorlar.başkent hakkında tam bir bilgim yok.bu sıralamalarda yazılacak özellerin çok iyi araştırılması gerekmektedir
  • Elyssium kullanıcısına yanıt
    ege
  • hdn H kullanıcısına yanıt
    ben bilkent ya da odtü yazardım.yurt dışında çalışma olanankları en yüksek bölümlerin başında gelir.iyi şirketlerde türkiyede bile 5k ya başlayabilirsin kendini gelitşrimen önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: madlyy

bu kafaya derken

hocam kolay gelsin ort 30-50k için hangi üniversiteyi öneririrsiniz ve nedenlerini yazarsanız çok teşekkür ederim
  • Fenerlico kullanıcısına yanıt
    izmir yüksek teknoloji eğitimi çok iyi diyorlar ama sosyal ortam 0.çevresiney yerleşim yeri dahi yok.sonra da anadolu üniversitesi o da açıköğretimden dolayı parası çok imkanı yüksek eğitim kalitesi herkes düştü diyor ama düşmedi.sosyal ortam da eskişehir olduğu için yüksek
  • Sence bu bölümü okumak için çok istemek gerekir mi yoksa mecburiyetten okunur mu? Yani tabi teknolojiye ilgim var yazılım falanda öğrenmek istiyorum fakat bilgisayar mühendisliği okuma gibi bi planım yoktu. Çok zorlanır mıyım? İstanbul Üniversitesi mi İzmir Yüksek Teknoloji mi önerirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    eğitim iyi istiyorsan izmir yüksek sosyal hayat olsun istiyorsan istanbul üniversitesi.izmir yüksek teknoloji eğitimine baya iyi diyorlar
  • madlyy M kullanıcısına yanıt
    Sebebini açıklar mısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Upp acil

• Süleyman demirel nasıl ?

• Hocam arkadaş cevap vermemiş bildiğim kadarıyla yardımcı olayım. Şimdi Bilgisayar Kavramları adında youtube kanalı var. O kanalda hangi üniversitelere gidilir - gidilmez gibi sorulara cevap veriyor bi hocamız. Önemli olan hocalar ve eğitim dili diyor. Şimdi Ege'ye baktığımızda hocaları gayet iyi ODTÜ'de lisans gören var yurtdışında yl yapan var gayet iyi. DEU'ya baktığımızda sitesinde yazmıyor tek tek araştırdım hocaların %70-80'i yurtiçinde yl yapmış ve çoğunluğu ege ya da DEU 'de lisans ya da yl yapmış. Bu bakımdan Ege üstün. Tabi bir de sizin hangi alana yöneleceğiniz önemli network mü ya da ne bileyim yapay zeka mı? Öncelikle alanınızı belirleyin sonra da o alanda uzman hocaya bakın. Geçmişi iyise o üniversiteyi tercih edin bence. Ama Ege'nin tek sorunu eğitim dilinin ingilizce olmaması. Yanlış hatırlamıyorsam %30 ingilizce görüyorduk ege'de. DEU'nun bölümü İngilizce eğitim verildiği için daha avantajlı.

Şimdi eğitim olarak baktığımızda hocaların daha önemli olduğu söyleniyor. İngilizce illa gerekli mi? Aslında gerekli. Ama olmasa da olur. Selman Kahya Silikon Vadisi'nde çalışıyor. Lisansını Selçuk ünide yaptı. Ama ingilizce bölüm değildi. İngilizce'ni kendin geliştireceğine inanıyorsan Ege daha mantıklı duruyor. Ama şunu unutma hocam mühendislikte ingilizce olmazsa olmaz.(Üniversitede demiyorum mühendislik mesleğinde.)

Bir de DEU' baya kötü bi yerde. Ege pc bölümü biraz daha şehir içinde. Metronun dibinde. Yol sorun olmaz dersen o ayrı. Bazı çevresel faktörleri de ele almak gerekiyor.

Bana kalsa Ege yazarım çünkü ingilizcem şuanda iyi durumda. Ama sırf ben dedim diye de ilk tercih DEU iken Ege yapmayın biraz araştırın öyle yapın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyssium -- 26 Temmuz 2017; 11:4:16 >

• Akdeniz bilgisayar nasıldır?

Akdeniz bilgisayar mı Kocaeli bilgisayar mı?

Teşekkürler.

Hocam deu % 100 ingilizce olduğu için heralde degistirmeyecem.Biliyorsunuz cok onemli.Bu arada network alanında çalışmak istiyorum

• Ve mesleki terminolojide sıkıntı yaşamak istemiyorum herkes% 100 ingilizce çok daha avantajlı diyor.Okulun yeri kötüymus olsun onada katlanacaz artık

• Mersin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği nasıl? Siralamam 130 bin daha mantıklıdır var mı konya harici?

• Erciyes bilgisayar nasıl?

• https://ebys.ege.edu.tr/ogrenci/ebp/organizasyon.aspx?kultur=tr-tr&Mod=1&ustbirim=5&birim=1&altbirim=-1&program=2626&organizasyonId=31&mufredatTurId=932001#Anchor3

hocam burda hangi derslerin ingilizce hangi derslerin türkçe olduğu yazıyor bence buna bakıp karar verin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.