Kütüphanedeki kız
Merhabalar arkadaşlar ders çalıştığım kütüphanede bir kız var birkaç kere göz göze gelmişliğimiz var. Benim amacım sadece arkadaş olmak öyle aşktır meşktir değil ama işte malum günümüz toplumunda bir kızla tanışmak bile zor hale geldi.Sizin görüşlerinizi almak istedim. Sizce nasıl tanışabilirim?
Bir kız meselesi
Merhaba arkadaşlar bir kursa gidiyorum iki haftadır orada bir kız var kızı önceden görmüş gibiyim ama tanımıyorum. Kızın ismini falan öğrendim instadan istek attım kabul etmedi. Reelde tanışma konuşma fırsatı da bulamadım sizce ne yapmalıyım?
BİM deki tatlılar
Sadece benim mi hoşuma gidiyor acaba bir zararı var mıdır hazır tatlıların?
Herşeyi merak etmek
Arkadaşlar bende şöyle birşey var gerekli gereksiz herşeyi merak ediyorum mesela instagramda keşfette birini görüyorum hikayesin bakmadan geçemiyorum ama herkesin hikayesine bakıyorum böyle gereksiz huylarım var sizce nasıl yenebilirim bunu?
Monitör Tavsiyesi
1200 tl ye kadar monitör tavsiyesi verirmisiniz laptop a bağlı olarak kullanıcam.
Samsung Tab A7
Yeni çıkan bir tablet 1799tl ye mediamarktta şu an sizce alınır mı?
3gb ram snapdragon 662 32 gb hafıza tft ekran 10,4 inç
Samsung Tab A7 alınır mı?
1799 tl ye alınırmı 3 gb ram snapdragon 662 32 gb dahili hafıza tft ekran özelliklerinde bir tablet
İpad 6.Nesil
2200 liraya ikinci el alınır mı sizce?
Lenovo İdepad 320
Lenovo Ideapad 320 Intel® Core™ i5-7200U 2.50 GHz - 8GB DDR4 - 1TB HDD - GeForce 920MX 2GB GDDR5 - 15.6" HD
nasıldır ikinci el alınır mı 3500 tl ye?
3500 tl ye alınır mı
Hp pavilion i5 4210u 8 gb ram nvdia geforce 840m özellikli ikinci el laptop alınır mı?
MUTLU BİR HAYAT YAŞAMAK İSİYORSANIZ HAYATINIZI BİR AMACA BAĞLAYIN,KİŞİLERE VEYA EŞYALARA DEĞİL. |
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 860
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 16.483 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 228 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar