Şimdi Ara

BİLG. MÜH. ÖĞRENCİSİYİM HER ÜNİVERSİTE HAKKINDA BİLGİM VAR TERCİH KONUSUNDA YARDIMCI OLURUM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
6.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İkisinin arasındaki sıralama farkını biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trakya bilgisayar hakkında bilgin var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: madlyy

izmir yüksek teknoloji eğitimi çok iyi diyorlar ama sosyal ortam 0.çevresiney yerleşim yeri dahi yok.sonra da anadolu üniversitesi o da açıköğretimden dolayı parası çok imkanı yüksek eğitim kalitesi herkes düştü diyor ama düşmedi.sosyal ortam da eskişehir olduğu için yüksek

İyte bilgisayar mühendisliğinde okuyorum. Sosyal hayat yok değil. Çevresinde yerleşim yeri yok değil, İzmir in en büyük ilçesi Urla ya 10dk mesafede ve Urla da gideremeyeceğiniz hiç bir ihtiyaç yok. Çevresinde kafe market yok demişsiniz, okulun içinde A101 var market olarak, yeme içme yerleri var okulun içinde. Kampüsün hemen dışında da yeme içme yerleri, hatta bir kaç tane bar var. Şehrin çok dışında olduğu doğru ama şehrin dışında olması orda şehirleşme olmadığı anlamına gelmiyor, çevresine trilyonluk siteler bile yapılmaya başlandı. Bir kaç senedir o taraflarda ciddi yatırımlar mevcut. Okulun önünden geçen çeşme otobüsleri var. Okul zaten deniz kenarında, yaz okulunda arkadaşlarla yürüyerek denize gidip geliyorduk, şehrin dışında olduğumuz için de su gayet temiz. Yani demek istediğim şehrin dışında olduğu kesinlikle doğru ama kendi habitatını kurmuş bir okul. Marmara vs iyte konusunda da ben zamanında tercih yaparken bu iki üni arasında kalmıştım, bir tanıdığım aracılığıyla koç holding insan kaynakları ile görüşme sağladım ve iyte tercih etmemi söylediler.

@Fenerlico
    @denizyildizi345

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 26 Temmuz 2017; 14:45:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam anadolu bilgisayar ile osmangazi ee arasinda kaldım sizce anadolunun hazırlıgi cok kasinti diyorlar doğru mu hangisini secerdiniz bide dallar birbirine dersler falan da yakın gibi

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    yatau geçişe başvurdum zaten iyteye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.