Şimdi Ara

Bilg. Müh. veya benzer bölüm öğrencisi Part Time 'web developer' aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://weptile.com/web-developer-application/

Umarım aradığımız genç(ler)i buradan buluruz :)

• yukarı
  • birkaç sorum var:

daha önce yaptığınız işlerde müşterilerden aldığınız memnuniyet mesajlarına(sitedeki referans bölümünden bahsediyorum) bakınca "this guy" gibi tanımlar yapılmış. acaba tek mi çalışıyorsunuz ve işleri büyütmek için yeni yetenekli yazılımcılar mı arıyorsunuz bunu pek anlayamadım.

ayrıca sitenizde firmaya ait herhangi bir adres&telefon numarası filan bulamadım. bilgi eksikliği var sanki.

biraz bilgi verirseniz iyi olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 28 Mart 2011; 2:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

birkaç sorum var:

daha önce yaptığınız işlerde müşterilerden aldığınız memnuniyet mesajlarına(sitedeki referans bölümünden bahsediyorum) bakınca "this guy" gibi tanımlar yapılmış. acaba tek mi çalışıyorsunuz ve işleri büyütmek için yeni yetenekli yazılımcılar mı arıyorsunuz bunu pek anlayamadım.

ayrıca sitenizde firmaya ait herhangi bir adres&telefon numarası filan bulamadım. bilgi eksikliği var sanki.

biraz bilgi verirseniz iyi olur diye düşünüyorum.

Müşterilerimin hepsi dünyanın dört bir yanından olduğu için doğrudan adres koymama gerek yok. Ama merak eden varsa sitede de yazdığı üzere şu an için Fransa'dayım.

Bu işe tek başıma başladım ve işleri büyütmek için zaten birkaç yazılım ve tasarımcı buldum beraber çalışacak. Ancak ben bilhassa uzun vadede birlikte olmak üzere Türk gençler arıyorum. Asıl amacım bu. Çünkü şu an yurtdışında olsam da mevcut planıma göre 1-2 sene sonra Türkiye'ye döneceğim ve artık Türkiye'de aynen kaldığım yerden şirketleşip devam edeceğim. Zaten sırf bu yüzden ilanı part time, tercihen öğrencilere olarak verdim. Böylece Türkiye'de dönüp orada resmen şirketi tekrar kurana kadar birbirimizi tanımış, düzeni iyice oturtmuş oluruz diye düşünüyorum.

Ama illa bunlar olacak diye bir durum da yok. Benim asıl hedefim, şu anda Ukrayna'lı, Hintli, Güney Afrikalı yazılımcılar çalışıyor benim için düzenli olarak. Bunların yerine Türk gençler bulmak, gerekirse yetiştirmek, zaten konuya hakimse karşılıklı bir düzen oturtmak derdindeyim.

Bu kadar ciddiye alıp siteyi incelediğin için teşekkür ederim. Başkalarını da ilgilendirebilecek diğer soruların varsa burada, özel sorun varsa PM'den sorabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.