Şimdi Ara

Bilgasayarım Açılıyor Ekran Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir gün önce görüntü sürücüsü cevap vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye 3-4 kere hata aldım dedim ben bu pc yi kapatırsam bir daha açamam ama kapattım :D ve açtım açtıktan sonra oyun açtım oyundayken birden takıldı klavye ve mouse işlemedi reset düğmesine bastım bir kaç kere ama işlemedi sonra reset atabildim ve pc tekrar açıldı ama ekran siyah olarak parlıyordu renkler ve hoş geldiniz ekranı gelmiyordu sonra tekrar reset attım bu sefer açıldı virüs programını silmiştim sürekli pes2012.exe yi virüs olarak gördüğü için tekrar yükleyeyim dedim ve o meşhur mavi ekran geldi hdd %10 diye başladı %100 oldu ve pc kapandı ve tekrar açılmadı... şimdi sorun ne ??? :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 43brk43

bir gün önce görüntü sürücüsü cevap vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye 3-4 kere hata aldım dedim ben bu pc yi kapatırsam bir daha açamam ama kapattım :D ve açtım açtıktan sonra oyun açtım oyundayken birden takıldı klavye ve mouse işlemedi reset düğmesine bastım bir kaç kere ama işlemedi sonra reset atabildim ve pc tekrar açıldı ama ekran siyah olarak parlıyordu renkler ve hoş geldiniz ekranı gelmiyordu sonra tekrar reset attım bu sefer açıldı virüs programını silmiştim sürekli pes2012.exe yi virüs olarak gördüğü için tekrar yükleyeyim dedim ve o meşhur mavi ekran geldi hdd %10 diye başladı %100 oldu ve pc kapandı ve tekrar açılmadı... şimdi sorun ne ??? :D :D

HDD'ler zarar görmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÜstadRespect

quote:

bir gün önce görüntü sürücüsü cevap vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye 3-4 kere hata aldım dedim ben bu pc yi kapatırsam bir daha açamam ama kapattım :D ve açtım açtıktan sonra oyun açtım oyundayken birden takıldı klavye ve mouse işlemedi reset düğmesine bastım bir kaç kere ama işlemedi sonra reset atabildim ve pc tekrar açıldı ama ekran siyah olarak parlıyordu renkler ve hoş geldiniz ekranı gelmiyordu sonra tekrar reset attım bu sefer açıldı virüs programını silmiştim sürekli pes2012.exe yi virüs olarak gördüğü için tekrar yükleyeyim dedim ve o meşhur mavi ekran geldi hdd %10 diye başladı %100 oldu ve pc kapandı ve tekrar açılmadı... şimdi sorun ne ??? :D :D

HDD'ler zarar görmüş.

HD Tune programıyla Error Scan yapın ve Health sekmesiyle birlikte SS atın bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: ÜstadRespect

quote:

HDD'ler zarar görmüş.

HD Tune programıyla Error Scan yapın ve Health sekmesiyle birlikte SS atın bakalım

+1

• hallettim sorunu tamire yolladım ana kart yanmış o değişti ana kart soketine uymadığı için ram de değişti :D 200 TL kitlediler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.