ps3 almaya karar verdim şimdiye kadar oynadığım oyunlar genelde pes basketball tarzı oyunlardı şimdi aldığımda( call of duty black ops,,assassin's creed)tarzı oyunlar oynarken malüm pc de klavye mouse oynuyorduk ps3 e kol klavye takıp gene oynayabilirmiyiz veya kolla oynayış nasıldır sizler nasıl oynuyorsunuz yardım edenler şimdiden tşkrler..
pes ve basketball pc den daha zevkli oynanır ama call of duty hiç oynamadım
Fps oyunları ( call of duty, medal of honor) ilk başta zor gelebilir; Kolla daha zevkli bir oynanış oluyor bana göre. Fazla zor değil alışırsın
Fps'de rahat rahat oynarsın dostum
Her Ps3 alan ayni soruyu yüzlerce kez sorup onlarca konu aciyor. Gamepadle oyun oynamak cok rahat, cok kolay ve konforlu. Kisa sürede (En fazla 1 ayda) alisirsin. Zaten ben bu klavye - fare ile oynayan Teslalara akil mantik veremiyorum. 15 tus ile oynamak varken ne gerek var 100 -150 adet tus olan tus cöplüklerinde oynamaya.
bilgilendirme için tşkrler gönül rahatlığıyla alabilirim alırken neye dikkat etmem gerek farklı oyun pakaetleri farklı fiyatlarda sadece oyundan dolayı mı fark ediyo donanımsal bi fark var mı?bide kaç gb lık önerirseniz şimdiden tşkrler
Fiyatlar HDD boyutuna göre (mesela 160 GB - 320 GB) diye degisiyor. Oyun paketlerine görede degisiyor. ( mesela birinde 2 Dualshock3 2 oyun var, öbüründe sadece Dualshock3 var. Genelde bu sekil olur.
2 hafta biraz aksar ama sonrasında süper geliyor benim konsol maceram 2 yıl önce ps2 ile basladı sonra xbox ve simde ps3 üm var bazen nete gitmeye zorluyor arkadaslar ben taktiksel olarak çok saglam oynarım ama klavyeyi zor kullanıyorum xD
fiyat neden değişiklik olduğunuda anladım son soru kaç gb lık almak lazım 160 mı 320 mi film felan arşivi mi yapacam ki ne alaka harddisk önemli mi ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme