Bildirim
BİLGİ SARMAL 2. DENEMEDE BU NETLERI YAPAN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ilk 15k olur bence türkçesi çok okkalı -
İlk 1 -
quote:
Orijinalden alıntı: tıpstar
ilk 15k olur bence türkçesi çok okkalı
inşallah hocam tıp olsunda bu sene rahatlıyım yazın -
quote:
Orijinalden alıntı: adam çeken balliy
İlk 1
o kadar olurmu dersin hocam daha sos calısmadım tam -
quote:
Orijinalden alıntı: tıpstar
ilk 15k olur bence türkçesi çok okkalı
Türkçe 33-36
Sosyal 28-30
Matematik 25-26
Fen 10-12
Ne olur hocam tahminen YGS5'te? -
Öğrenciye sınavın niteliğine göre değişir ama ilk 5k olur bu netlerle -
Hocam 35-40 çok geniş aralık. Benim mesela geçen sene 34-6 mat 34-6 fen vardı. Onun yerine 36-4 36-4 olsa 20k yerine 11k falan olurdum muhtemelen -
quote:
Orijinalden alıntı: Opethian v2
Hocam 35-40 çok geniş aralık. Benim mesela geçen sene 34-6 mat 34-6 fen vardı. Onun yerine 36-4 36-4 olsa 20k yerine 11k falan olurdum muhtemelen
2016 ucurumdu hocam 36 mat 28 fen 60kydım -
quote:
Orijinalden alıntı: will-graham
Öğrenciye sınavın niteliğine göre değişir ama ilk 5k olur bu netlerle
inşallah hocam -
zamanın varken türkçeyle sosyali arttır ilk 5k olmaması için bir sebep yok.bilgisarmal gayet kaliteli soruları olan bir deneme.yarın bir 3.sünü de çöz 3.sünde türkçe beni kitlemişti.bilgi sarmalın 5 lisini de 7 lisini de bitirince resmen türkçem seviye atladı -
quote:
Orijinalden alıntı: Dofuber
zamanın varken türkçeyle sosyali arttır ilk 5k olmaması için bir sebep yok.bilgisarmal gayet kaliteli soruları olan bir deneme.yarın bir 3.sünü de çöz 3.sünde türkçe beni kitlemişti.bilgi sarmalın 5 lisini de 7 lisini de bitirince resmen türkçem seviye atladı
dimi forumda bilinmeyen ama çok hoş deneme :D -
bilgisarmalı o kadar çok tavsiye ettim ki millet beni reklamcısı sanacak :d 5lisi ve 7lisinden sonra 3lüsünü de alacam galiba bağımlılık yaptı -
1k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilfoyle -- 15 Şubat 2017; 22:23:52 > -
hocam bugün 4 tane çözdüm+konu tekrarı yaptım yemin ederim ki ufak ufak halisünasyon görmeye başladım bıraktım sonra kitabı felan sınav derken delirecez ya :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Dofuber
hocam bugün 4 tane çözdüm+konu tekrarı yaptım yemin ederim ki ufak ufak halisünasyon görmeye başladım bıraktım sonra kitabı felan sınav derken delirecez ya :D
günlük 4 genel deneme iyiymiş sen varya ilk 10 a gircen ygs de -
2017 Ygs Lys All-Star konusu açılsa da ismini vereyim diye bekliyorum dofu.. Bi de star tabi ki -
quote:
Orijinalden alıntı: JBrutus
2017 Ygs Lys All-Star konusu açılsa da ismini vereyim diye bekliyorum dofu.. Bi de star tabi ki
2014-2015-2016-2017 den beri burdayım bro -
Hocam masallah dilerim emeklerinizin karsiligini alirsiniz arada yazdiklarinizi goruyorum gercekten hak ediyorsunuz :) basladiginiz andan itibaren su zamana kadar kac genel deneme cozdunuz merak ediyorum dogrusu paylasmak isterseniz hedefinizi de merak ettim :) tekrardan basarilar diliyorum. -
hocam bu sene binot4lü ve 6lı,bilgi sarmal 5li ve 7li,345 5'li,2010-2016 arası ygsler,okyanus 10'lu bitti.endemik 7li yarım yamalak bitti onu düzgün tamamlayacağım.birde dershanede girdiğim denemeler var ama onlar pek kaliteli değil.bölüm denemesi olarak özellikle fenden baya çözdüm 10 küsür fen denemesi bitmiştir.boğaziçi ya da odtü de bilgisayar,endüstri mühendisliklerinden birini hedefliyorum inşallah hedeflerimize ulaşırız.
Benzer içerikler
- milli eğitim bakanlığı ders kitapları nereden alınır
- türk dili ve edebiyatı okuyanların yorumları
- 2 yıllık fizyoterapiden 4 yıllığa geçiş zor mu
- tek bölen sayısı bulma
- pharmaton cinselliğe faydası varmı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X