Şimdi Ara

Bilgi Sarmal Pusula 5 li TYT deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
7.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu denemeyi çozen var mı

Ben aldım ama mat sorulari osym den uzak gibi diger dersler hoşuma gitti

Sizce ösym ye gore seviyesi ne ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgi Sarmal TYT 5'li Pusula Denemeleri: Zorluk Seviyesi ve Kullanım Rehberi

Bilgi Sarmal TYT 5'li Pusula Denemeleri:

Bilgi Sarmal TYT 5'li Pusula Denemeleri, Türkiye'deki en prestijli üniversitelere giriş için hazırlanan TYT sınavına hazırlanan öğrenciler için tasarlanmıştır. Bu denemeler, sınavın zorluk derecesini yansıtır ve öğrencilerin eksiklerini gidermelerine ve sınavda başarı şanslarını artırmalarına yardımcı olur.

Zorluk Derecesi:

Bilgi Sarmal TYT 5'li Pusula Denemeleri, gerçek TYT sınavından daha zor olarak bilinir. Bunun nedeni, sınavda çıkabilecek en zor soruların yer almasıdır. Bu denemeler, öğrencilerin zorlu sorularla karşılaşmalarını ve sınav gününde baskı altında kalmamalarını sağlar.

Kullanım Rehberi:

Bilgi Sarmal TYT 5'li Pusula Denemelerini en etkili şekilde kullanmak için şu adımları takip edebilirsin:

• Deneyebileceğin kadar deneme çöz: Ne kadar çok deneme çözersen, sınav formatına o kadar aşina olursun ve eksiklerini tespit etme şansın artar.
    • Denemeleri zamanlı çöz: Denemeleri sınav süresi olan 165 dakika içerisinde çözerek gerçek sınav ortamını simüle et.
    • Cevaplarınızı kontrol edin: Denemelerin cevap anahtarları, Bilgi Sarmal'ın web sitesinde mevcuttur. Cevaplarınızı kontrol ederek hatalarınızı belirle ve bu alanlarda alıştırma yap.
    • Eksiklerinizi giderin: Denemelerde yaptığın hataları analiz et ve bu konularda ek alıştırma yap.

TYT 5'li Pusula Deneme Cevap Anahtarı:

Bilgi Sarmal TYT 5'li Pusula Denemelerinin cevap anahtarları, denemeleri satın aldıktan sonra Bilgi Sarmal'ın web sitesinden indirebilirsin. Cevap anahtarlarını kullanarak cevaplarını kontrol edebilir ve hatalarını belirleyebilirsin.

Bilgi Sarmal TYT 5'li Pusula Denemeleri, TYT sınavına hazırlanan öğrenciler için vazgeçilmez bir kaynaktır. Zorlu zorluk derecesi ve kapsamlı içerikleri ile öğrencilerin sınavda başarılarını artırmalarına yardımcı olurlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bitirdim 4. ve 5.si güzeldi matı orta basit gibi ama ösymden çok farkı yok bence(tek çözdüğüm ösym sınavı msü 21'e göre)

• Gecen seneki versiyonunu cozmustum bir tik kolaydi hatırladığım kadarıyla ama ÖSYM seviyesinde denebilir bu senekini bilmiyorum

• Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de geçen sene çözdüm kolaydı ama bu sene gerçekten güzel olmuş deneme
  • Sağolun arkadaslar ben buna bi el atayım ozaman

• kolay abi yaptığın nete +10 ekle

• hocam geçende de sana önermiştim galiba bence her ders tam kıvamında çıkmış mat sorularına bakarsanız aynı zorlukta gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mf2022akif kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar farkeder mi ya

• bysinavci B kullanıcısına yanıt

ilk 2 sini çözdüm öyle geldi kanka

• Ayn hocam size sormuştum
    Banada iyi gibi geldi zorluğu tadında bence yarın çözcem 1.sini

• mf2022akif kullanıcısına yanıt
    Neyse bununla başlayalım bari
    Sonra zorlara geçeriz
    Gerçi zora geçmek benim ne haddimeyse xd

• Ya biri toprak denemeleri nasıl söyleyebilir mi 5 li olan
  • bysinavci B kullanıcısına yanıt

nasıl hocam çözdünüz mü

• İlk 2sini çözdüm feni ve sosyali hemen hemen ösym ile aynı tr ve mat bi tık ösymden daha kolay gibi geldi bana

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    Hocam mat bi tık ösym nin altında
    Onun haricinde digerleri gayet iyi bence

• bilgi sarmal kontrol ile benziyor mu hocalarım?

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    Yok hocam pusula kat kat daha iyi bence

• kontrol berbattı artık bs denemesi almam

• Bunun ilkini çözdüm 3 gün önce sonra da 21 kurumsallarından birini çözdüm epey benziyordu.Bence sosyali güzel coğrafya bazen fazla bilgi oluyor bu yayında gerisi sınav ayarı.Feni de güzel türkçe sınav kadar zor falan değil 1-2 tık altında kalıyor orta seviye olabilir dil bilgisine biraz oynamışlar.Çeldiricisi iyi olan sorular var.Matematiği biraz garip ama geçen seneki gibi değil geosu sınava yakın problemlerde uzun sorular var ama 2 tane falan kısa soru da var.Temel kavramı da ayarında.

Bir sürü deneme çözdüm sarmalın bu denemesinin matematiği elit karmadan çok daha kaliteliydi,hocalara geldik tyt denemesinden daha kaliteliydi,aydın 10 lu denemenin matematiğinden de yine kaliteliydi.Eğer bu zamana kadar çok deneme çözmediyseniz elbette sağlam alternatifiniz var rasyonel vs gibi ama ben çoğu şeyi çözdüm bu denemeler benim için güzel alternatif oldu.Pusula geçen senekinden 1-2 tık yukarıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapauss33 -- 16 Nisan 2021; 18:22:20 >

• Arkadaşlar bu deneme baya övülüyor kontrol ile karşılaştırınca nasıl kontrol 4/10 ise bu kaç olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.