Şimdi Ara

Bilgi Üniversitesitesinde okuyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler ben 2016’da bilgi hazırlığa başladım çok fazla okulla ilgilenemedim bileti geçemedim dondurdum 1 sene iş güç onla uğraştım bu yaz kendi çapımda Ielts’e hazırlandım okul ielts sınavıyla muafiyeti kaldırdı bilet sınavıda bana zor geliyor 3 hafta kaldı sınava ben geçebileceğimi zannetmiyorum okula mail attım dönüş olmadı aradığımda öğrenci işlerindeki arkadaşlarında pek bişeyden haberi yok benim şimdi aklıma takılan sorular var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim;
    1) Geçemediğim takdirde hazırlığı tekrar okuyabiliyor muyum? Çünkü 2 sene diye yazı var ama bu 2 sene içerisinde geçemeyen mi yoksa 2 sene hazırlık okuyup geçemeyen mi anlamadım?
    2) Bilet 1 sınavına girebiliyor muyum seviyemi en kötü 4-5 yapıp şayet hazırlık okuyabiliyorsam kasım ayına kadar okuyup bölüme geçmek için.
    3) Bu 2 yıl muhabbetinde şöyle ösym nin şöyle bir yazısını okudum hazırlıkta 2 sene başarısız olan öğrenciler aynı okulda okuduğu bölümün türkçe eğitim veren bölümüne geçerler diyo fakat benim bölümün türkçesi yok böyle bir durumda nasıl bir yol izleniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.