Bildirim
BİLGİ VEREBİLECEK YOKMU YARDIM...!!!!!!!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
telefonun simfree ise itunes dan güncelleme yapıp geçebilirsin fakat gevey ile kullanıyorsun simkilitli ise ios 5 e güncelleme kullanamassın teli. -
simfree olup olmadığını bilmiyorum yurt dışından geldi ve kartımı taktım oldu fakat f0recast diye bi programdan baktım jeilbrekli oldugu ve unlock olmadıgı goruluyor anlayamadım bende -
model numarasına göre Almanya – T-Mobile kilitli görünüyor. iyice araştrın yinede.
edit: baktımda bu modellerin simfree olanı da var diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEGHRİ -- 24 Aralık 2011; 11:44:33 > -
evet bende baktım kafam karıştı iyice ya. peki unlock yapamıyormuyum ios5 için falan bu baseband işi kafamı cok kurcalıyor -
baseband 3.10.01 için unlock yok ki şu anda. kendi hattınızla (tcell, avea ya da vodafone) geveysiz kullanıyosanız zaten sim-free'dir o telefon.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X