Şimdi Ara

BİLGİ VS BAU İLETİŞİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sizce hangisi beyler yorumlarınızı esirgemeyin.

• bau kaliteli bir okul fakat bilgi iletişimde bence daha önde
  • capito13 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam iki okulu da az çok biliyorsan açar mısın sana zahmet
  • tariholog kullanıcısına yanıt
    hocam ben de rst veya gazetecilik istiyorum fakat 2 okuldada 100 burs alamayacağım için diğer 100 burslulara veya şehir dışı okullara yöneleceğim bilginin kampüsüne gitme fırsatı buldum 2-3 kez bahçeşehirin konumu çok güzel fakat bana kalırsa bilginin kampüsü daha güzel ayrıca uygulamalı dersler konusunda da bence bilgi önde tv sinema veya tv haber. düşünüyorsan örneğin joytürk akustik programını bilgi öğrencileri çekiyor dediğim gibi daha öncede detaylı araştırdığımdan hocalar yönünden de bilgi önde sanırım ama bauninde kaliteli bir iletişim fakültesi var ama benim tercihim bilgi olurdu kesinlikle
  • capito13 kullanıcısına yanıt
    hocam rts'nin önü açık mı en yüksek sıralamaya sahip neredeyse bütün iletişim fakültelerinde,ayrıca bilgi/bau önerdiğin bölümleri söyler misin sırasıyla iyiden kötüye sana göre.
  • tariholog kullanıcısına yanıt
    en son özel bi ünide rts hocalarından biriyle bu konuyu konuştum sıralamaya göre değerlendirmemek gerek bence bölümler ne kadar aynı fakülte içinde bulunsada örn görsel iletişim yaratıcılığa dayalıyken gazetecilik araştırmacılık gerektiriyor bir çok öğrenci mezun oluyor her sene iletişim fakültesinden ama diplomanın içini doldurmak kendini geliştirmek önemli bence sıralamaya göre değerlendirmek pek doğru değil gibi geliyor bana bence hangisine yakınsan onu tercih et yoksa iletişim fakültesinden mezun olup işsiz gezenler sayısıda fazla iyi bir basın kuruluşunda çok iyi şekilde ilerleyenlerde o nedenle iyi kötü olayı insanın kendisine bağlı bence sayısal bölümler gibi keskin çizgiler yok çünkü bir mühendislik tıp ayrımı gibi değil yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.