Dostlar merhaba, bilgi yarışmalarına hazırlık kitabı arıyorum, bilgi yarışması derken kim milyoner olmak ister tarzı yarışmalardan bahsediyorum, kim milyoner olmak ister vb yarışmalara başvuru yaptım hazırlanmak istiyorum, ilk başta nereden soru geleceği belli değil diye düşünebilirsiniz fakat benim gibi yıllardır takip eden biriyseniz soruların aslında belirli kategorilerden geldiğini farketmiş olabilirsiniz, tabiki bu çok geniş bir kategori ama yine de belli (mesela şöyle örnek vereyim coğrafyadan, spordan, sanattan kesin soru var ama bilimden soru gelmiyor bilim kategorisinde gelen sorular genelde tarihle bağlantılı oluyor eski deneyler antik çağ bilimi vs gibi) kısacası bi sürü yarışma programında başvurum var, belki çağırırlar, çağrılırsam hazırlıklı giderim, zaten genel kültür konusunda kendime güvenen biriyim hazırlıklı gidersem çok daha güzel olur diye düşünüyorum, çağrılmazsam da kaybedecek bir şeyim yok, genel kültürümü artırmış olurum. Ben bir kaç kitap buldum ama hem eski kitaplar hem de içeriği hakkında hiç bilgi yok (görselleri paylaşıyorum) Bu tarz kitap okuyan gören duyan bilen var mı arkadaşlar?ya da başka bir kaynak tavsiye edebilecek olan var mı? İlla ki bu tarz kitaplar vardır ama hangileri bilmiyorum, yardımınızı rica ediyorum, fikri olan varsa lütfen bir şeyler yazsın, ufacık bir yorumunuz bile yol gösterici olabilir...