Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]PTT KONTROLLÜ ÖDEME SİSTEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *PTT Kargo (Kontrollü Sistem)*

Herkesinde bildiği gibi birçok kişi internetten bu yüzden,görmeden aldığı üründe birçok sorun yaşıyor ,fakat ptt nin kontrollü kargo sistemi ,az miktar bir ücret ödeyerek 13-14 tl gibi kargonuzu kontrollu bandı yapıştırıyorlar,Bu sayede Gelen kargonuzu önceden kontrol edip ,isterseniz teslim alıp istemezseniz direk kargoyu geri yollayabilirsiniz ,Bazı kişiler biliyordur fakat ben gördüğüm kadarıyla bu sistemi bilmeyipte çoğu zaman böyle dolandırılan kişileri görüyorum,Bu konuyu bu yüzden açmak istedim ,

İşin kısacası İnternet Üzerinden Birşey Satın Aldığınızda Ödemeli Kargo anlaşırken ,kargoyu yollayacak kişiye bu seçeneği sunun,ödemeli kontrollu şeklinde yollasın ptt ile kargoyu ,zaten amacı kötüyse hiç kabul etmez kontrollu kargoyu ,ama gerçekten dürüst birisiyle eminim oda kontrollu seçeneğini kabul edecektir,Kargo geldiğinde ürünü açıp kontrol edip ister teslim alıp ,istemezseniz almamak sizin elinizde bu yüzden çok parasını kaybedenler oluyor

Yapacağınız

*Kontrollü teslim hizmetli gönderilerin kabulünde, kabul formu üzerinde özel işaretler bölümü ile alındı veya tevdi listesi ve ambalaj üzerine kontrollü teslim ifadesi yazılır. Gönderiler kapsam kontrolü yapılarak teslim edilir.

*Bu bedelin ücreti ise 15 tl yi geçmiyor ,ürününüzün fiyatı örneğin 800tl lik bir ürün aldığınızda internet üzerinden kontrollu kargo ücretiyle burda 15 tl max tutar ,buda alcağınız ürünü görmeniz için çok faydalı olcağını düşünüyorum.

Umarım yardımcı olmuşumdur bilgilendirme konusunda

• 40 TL'ye aldığımız ürün için ise hiö mantıklı değil ama 55tl oluyor bir anda fiyat !
  • 40TL nin Boşa gitmesinden iyidir ,ayrıca öyle bi diyorsunki fiyatlandırmayı sanki ben yaptım ,ben sadece böle bi hizmetlerini bildirdim çoğu kişi bilmiyor diye ,bu hizmeti bu fiyata yapıyorlar :D
  • Güzelmiş.
  • Sonunda 1 firma bunu akıl etmiş,paylaşım için teşekkürler

Bedelin ücreti yazmışsın sonlarda , o hata gözümden kaçmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorma dostum oluyor ufak tefek hatalar :D
  • Bence Saçma bir sistem. Ben mesela iphone 5 satıyorum jelatinli simfree. Adam kutuyu alıcak jelatinli oldugu için zaten açamıcak. BUna ek olarak telefonun imei sini görücek. Sonra hadi diyelim ki adamın merakı tuttu açtı jelatini baktı. Birden karar degistirdi almıyorum dedi. Olan benim telefona oldu fiyatı hop diye 150tl düştü. Hem ben ne bileyim ptt personelinin gönderi yapıcağım adamın arkadaşı olmadığına kulaklığımı ve sarj aletimi fake olanlarla değiştirse, jelatininde açsa telefon oldu mu sana 900-1000 tl. Sonra geri dönsünde telefon helvasını yiyelim anasını satım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __SFR__

Bence Saçma bir sistem. Ben mesela iphone 5 satıyorum jelatinli simfree. Adam kutuyu alıcak jelatinli oldugu için zaten açamıcak. BUna ek olarak telefonun imei sini görücek. Sonra hadi diyelim ki adamın merakı tuttu açtı jelatini baktı. Birden karar degistirdi almıyorum dedi. Olan benim telefona oldu fiyatı hop diye 150tl düştü. Hem ben ne bileyim ptt personelinin gönderi yapıcağım adamın arkadaşı olmadığına kulaklığımı ve sarj aletimi fake olanlarla değiştirse, jelatininde açsa telefon oldu mu sana 900-1000 tl. Sonra geri dönsünde telefon helvasını yiyelim anasını satım

+1 bu durum ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Bence Saçma bir sistem. Ben mesela iphone 5 satıyorum jelatinli simfree. Adam kutuyu alıcak jelatinli oldugu için zaten açamıcak. BUna ek olarak telefonun imei sini görücek. Sonra hadi diyelim ki adamın merakı tuttu açtı jelatini baktı. Birden karar degistirdi almıyorum dedi. Olan benim telefona oldu fiyatı hop diye 150tl düştü. Hem ben ne bileyim ptt personelinin gönderi yapıcağım adamın arkadaşı olmadığına kulaklığımı ve sarj aletimi fake olanlarla değiştirse, jelatininde açsa telefon oldu mu sana 900-1000 tl. Sonra geri dönsünde telefon helvasını yiyelim anasını satım

+1 bu durum ne olacak

Sırf bu yüzden sahibinden.com da ki ilanlarıma mesaj atan adamlar bana güvensizsin dolandırıcısın yazıyor. Len sümsük sen ki 1325 tlyi 1310 yapmak için kafa ağrıtan, sen ki sanırsın Maseratti alıcısı gülyabani elden alışveriş yapalım dediğim halde işlerim çok yoğun diyen adam. Sadece ajandamda en az 6 tane adam var iphone 4s alan. Bunlarda 2 tanesi yine benden iphone 5 aldı. Sen neyin kafasındasın diyemiyorum çünkü şikayet ediyorlar ahlaksız satıcı diye. Ohh be diyemiyordum bunları. Burda dedim rahatladım

• quote:

quote:

quote:

+1 bu durum ne olacak

Sırf bu yüzden sahibinden.com da ki ilanlarıma mesaj atan adamlar bana güvensizsin dolandırıcısın yazıyor. Len sümsük sen ki 1325 tlyi 1310 yapmak için kafa ağrıtan, sen ki sanırsın Maseratti alıcısı gülyabani elden alışveriş yapalım dediğim halde işlerim çok yoğun diyen adam. Sadece ajandamda en az 6 tane adam var iphone 4s alan. Bunlarda 2 tanesi yine benden iphone 5 aldı. Sen neyin kafasındasın diyemiyorum çünkü şikayet ediyorlar ahlaksız satıcı diye. Ohh be diyemiyordum bunları. Burda dedim rahatladım

ilan açıyorum pazarlık takas yok diye

bak adamın teklif ettikleri

quote:

1. ORJİNAL DİABLO 3 OYUNU İÇİNDE 3 ADET GUEST PAST ve KİTAPÇIK
    2. KLASİK GİTAR ÇanTA+PENA+EĞİTİM CD'Sİ
    3. 160 GB HARİCİ HARDDİSK FRİSBY MARKA KUTUSU var BELGELERİ DURUYOR

TEK olARAK

1. MASA SAATİ BİÇİMİNDE GİZLİ KAMERA UZAKTAN KUMANDALI 8 SAAT ÇEKİM AYRICA GENİŞLETEBİLİR HAFIZA GARANTİ 1 SEne

ilana yazmışım pazarlık yok diye adam gelip pm atıyor 100tl yapalım önce kargo sonra ödeme

oldu yatayımda okşayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1 bu durum ne olacak

ilan açıyorum pazarlık takas yok diye

bak adamın teklif ettikleri

quote:

1. ORJİNAL DİABLO 3 OYUNU İÇİNDE 3 ADET GUEST PAST ve KİTAPÇIK
    2. KLASİK GİTAR ÇanTA+PENA+EĞİTİM CD'Sİ
    3. 160 GB HARİCİ HARDDİSK FRİSBY MARKA KUTUSU var BELGELERİ DURUYOR

TEK olARAK

1. MASA SAATİ BİÇİMİNDE GİZLİ KAMERA UZAKTAN KUMANDALI 8 SAAT ÇEKİM AYRICA GENİŞLETEBİLİR HAFIZA GARANTİ 1 SEne

ilana yazmışım pazarlık yok diye adam gelip pm atıyor 100tl yapalım önce kargo sonra ödeme

oldu yatayımda okşayın

aynen ya ps3 mü dersin. sonra american türü bir köpek mi dersin, 18inc celik jant mı dersin. 1 haftalık kiralar mısın diyen mi dersin? Daha neler neler hoca :)

• Merhabalar; telefon göndereceğim, alıcı kontrollü ödeme şartlı göndermemi istiyor. Herhangi bir olumsuzluk olabilir mi? Kontrol ederken kutunun içinden ürünü alıp yerine başka birşey koyabilir mi? Dolandırılma ihtimalim var mı?
  • siz alıcıya güvenmiyorsunuz kargoma bişey yaparmı diye adam nasıl güvenipte 1000 tl versin... satıcı arkadaşlar jelatinden 150 tllik zarardan bahsetmiş diğer taraftakinin zararı 10 katı bunuda hesaba katın... eminim ciddi olmayan ahlaksız alıcı çoktur ama dolandırıcı satıcıda çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dölavua -- 15 Ocak 2014; 18:56:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.