Şimdi Ara

Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
4
Favori
7.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli
    Yerli otomobil Togg T10X bugün ön siparişe açılıyor. Ön sipariş sürecini nasıl olacağı konusunda detaylı açıklama yapıldı. Adım adım Togg ön sipariş verme başvuru süreci ve çekiliş hakkında bilgi paylaşıldı.

Togg ön sipariş bedeli

Togg ön siparişleri 16-27 Mart tarihlerinde alınacak. Togg’un mobil uygulamasından ve togg.com.tr web sitesi üzerinden ön siparişe açılacak. Togg e-Cüzdan'ı ile 60 bin TL ön sipariş başvuru ücretini yatıranlar, çekilişe girmeye hak kazanacak. 28 Mart’ta yapılacak çekiliş sonucunda ön sipariş hakkı kazanan müşteriler belirlenecek.

10 adımda Togg ön sipariş başvurusu ??

Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli
    Togg T10X ön sipariş başvurusu vermek için yapmanız gerekenler şöyle:

1. 2023 yılı içinde T10X sahibi olmak için çekilişe katılmak isteyenler, Togg.com.tr veya App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasından “Akıllı Cihaz Konfigüratörü”ne girip, cihazın donanım özelliklerini, teknik verilerini ve model fiyatlarını inceleyebilecek, diledikleri T10X versiyonunu seçip istedikleri gibi yapılandırabilecek.

2. Kullanıcılar, seçtikleri versiyonun tasarımını, ‘Türkiye’nin Renkleri’yle 360 derece döndürerek inceleyip, dış renk seçeneğine karar verebilecek. Dilerlerse akıllı cihazın bulunduğu ortamı değiştirerek beğendikleri dış rengin T10X üzerinde güneşli bir havada nasıl göründüğünü de görebilecek.

3. Dış rengi belirleyen kullanıcılar, bir sonraki adımda T10X’in jant seçenekleri arasından seçim yapıp, iç tasarımı keşfetmeye geçecek.

4. Kullanıcılar, T10X’in geniş hacimli iç tasarımını yakınlaştırarak veya daha geniş bir açıdan görebilecek. Sonrasında da diledikleri opsiyonel donanımları ekleyip, lansmana özel avantajlı donanım paketlerinin detaylarını görüntüleyebilecek.

5. Konfigürasyonu tamamlayanlar özet sayfasında detayları inceleyip son kontrollerini yapacak.

6. Ön sipariş sözleşmesini inceleyip onaylayanlar ise ödeme aşamasına geçecek.

7. Eğer kullanıcının daha önceden kurulu bir Trumore e-Cüzdanı varsa ve 60.000 bin TL bakiye yüklemişse ön ödemeyi tamamlayarak çekilişe katılma hakkı kazanacak ya da Trumore üzerinden Trumore e-Cüzdanını yaratıp 60.000 bin TL bakiyesini yükledikten sonra ön ödemeyi tamamlayarak, çekilişe katılma hakkı elde edecek.

8. Ön sipariş dönemi kapandıktan sonra, dijital çekiliş 28 Mart tarihinde noter huzurunda çekilecek. Çekilişe katılacak kullanıcıların sıralı listesi çekiliş öncesinde Togg tarafından yayınlanacak. Çekiliş sonlandığında kazanan kullanıcılar akıllı cihazlarının teslimat tarihi geldiğinde, ön ödeme tutarı düşülmüş bir şekilde kalan ödemelerini yapacak. 

9. Ön sipariş dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle, sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliğiyle birlikte belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacak.  

10. Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcıların ön ödeme bedelleri ise kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına ardından bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.

Kaynak:https://www.togg.com.tr/order
    Kaynak:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.togg.toggmobile
    Kaynak:https://apps.apple.com/tr/app/trumore/id1610978415?l=tr

• Yıllık 20.000 ortalama bile yapsanız ki çoğu insan daha az yapar, 9 yıl anlamına gelir bu. Pil maliyetleri her yıl düşüyor. Bugün artık kwh başına 130 dolara kadar geriledi. 9 yıl sonra belki 70, hatta 50 dolara kadar düşecek. Böyle bir durumda elinizde çok yüksek kapasiteli 88,5 kwh pil dahi olsa bile 4500 dolara değişebilirsiniz anlamına gelir ki 88,5 kwh pil daha uzun km gideceği için 180.000'e geldiğinde çok daha az doldur boşalt yapmış olacaktır. Yüksek kapasiteli olduğundan belki 180 değil 240 bini bile görür. O kadar km'de yapacağınız tasarrufu bir düşünün. Yakıttan bahsetmiyorum; yağ yok, bakım yok, polen hariç filtre yok, şanzıman arızası yok (çünkü şanzıman bile yok), motor aşınması, bakımı, parça değişimi yok (elektrikli araç motorları olağan dışı sorunlar hariç 15-20 yıl anahtar değmeden gidebilir) manifold yok, egzos yok, sürekli sıvı sızdıran keçeler yok, motor soğutma suyu ve problemleri yok, bir de şarjın yaygınlaşıp ucuzlaması ile yakıt fosil yakıttan daha ucuza gelecek. Haliyle evet, pil ölmesi büyük masraf demek, tıpkı motor rektefiyesi gibi fakat mantıklı düşündüğümüzde o süre içinde bakımdan edeceğiniz tasarruf o pili hayli hayli çıkaracak.

• 2023 içinde sadece 20.000 araç üretebileceklerini açıklamışlardı daha önce. Tabi ki Türkiye'de 2022 yılında tüm markalarda toplam 8210 adet elektrikli satıldığını düşünürsek 20.000 iyi bir rakam. Hem de ilk yıl için. Fakat bu fiyatlar ve ilgi ile çok hızlı tükeneceğini düşünüyorum. Türkiye çapında şarj altyapısını da söz verdikleri gibi bu yaza tamamlarlarsa diğer elektrikli araçların satışı da katlanır. Halen elektrikli araçlara geçiş konusunda gerideyiz fakat hızla yükseltilebilir. Özellikle 500 km üstü menzilli araçların ve Türkiye çapında 150 kw ve üstü hızlı şarjın yayılması ile çok hızlı bir geçiş süreci yakalayabiliriz.
  • Bunca emek ve gayretin sonu güzel oldu. Ne canlar ne insanlar harcandı, birileri zengin olsun efendilerimiz kızmasın diye.Gayret sebat ve sonuç.

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    abi pil 180.000 de ömrünü bitirecekse nasıl olacak o iş ? ben gezmeye alacağım ama ya pilin ömrü biterse diye düşüneceğim ?

• Kalan ödeme için bir taksitli ödeme planı kredi planı vs olacak mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

Yıllık 20.000 ortalama bile yapsanız ki çoğu insan daha az yapar, 9 yıl anlamına gelir bu. Pil maliyetleri her yıl düşüyor. Bugün artık kwh başına 130 dolara kadar geriledi. 9 yıl sonra belki 70, hatta 50 dolara kadar düşecek. Böyle bir durumda elinizde çok yüksek kapasiteli 88,5 kwh pil dahi olsa bile 4500 dolara değişebilirsiniz anlamına gelir ki 88,5 kwh pil daha uzun km gideceği için 180.000'e geldiğinde çok daha az doldur boşalt yapmış olacaktır. Yüksek kapasiteli olduğundan belki 180 değil 240 bini bile görür. O kadar km'de yapacağınız tasarrufu bir düşünün. Yakıttan bahsetmiyorum; yağ yok, bakım yok, polen hariç filtre yok, şanzıman arızası yok (çünkü şanzıman bile yok), motor aşınması, bakımı, parça değişimi yok (elektrikli araç motorları olağan dışı sorunlar hariç 15-20 yıl anahtar değmeden gidebilir) manifold yok, egzos yok, sürekli sıvı sızdıran keçeler yok, motor soğutma suyu ve problemleri yok, bir de şarjın yaygınlaşıp ucuzlaması ile yakıt fosil yakıttan daha ucuza gelecek. Haliyle evet, pil ölmesi büyük masraf demek, tıpkı motor rektefiyesi gibi fakat mantıklı düşündüğümüzde o süre içinde bakımdan edeceğiniz tasarruf o pili hayli hayli çıkaracak.

• Hahahahh bu kadar kötü bir satış yöntemi olamaz. Çok yazık.

Ha zaten 20 bin araç üretecekler 2023'te.

Bu arabanın rahat bir şekilde bulunabilir olması 3-5 sene sürer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alan alsın.togg da olsa mercedes eqc de olsa, elektrikli otomobil almam. millet "önce ben geldim, yok hayır ben geldim. kardeşim çıkar şu fişi biraz da biz dolduralım, bir saattir beklemekten ağaç oldum" diye hızlı şarj istasyonlarında birbirini yiyecek. Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 15 Mart 2023; 18:20:29 >
  • Nerde bizde onu alacak para

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nerede fabrika,nerede araba diyenler şimdi nerede para diyor.Allah bunlara akıl fikir versin.

• İlk batarya şişmesi haberi bakalım ne zaman olacak

• Nasıl yapıcaz onu ablam be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

Vallahi güzel yazmışsın, üzerine diyecek şey yok. İşyerimde yakın zamanda güneş enerjisine geçeceğim oradan kendime pay biçtim. Evde malesef türk işi komik kablo uzatacağım beşinci kattan aşağı xd

• yüzyılın dolandırıcılığı patlamak üzere...

• Mart'ta yola çıkmıyor muydu bu araba? Anlaşılan aracı yola çıkartan Kılıçdar olacak.

• Daşşacatio sende yine boş yapma peşindesin haberi oku herkese demiyor çekiliş diyor rezalete bak fabrika değil toplama atölyesi içerde üretilen parça yok

• Neresinden bakarsan bak hep bir fırıldak...

• Daşşocatio değil DasoCatia önce doğru yazmayı öğren.VW in kaç parçasının yerli olduğu öğren sonra konuşuruz Togg u uzun uzun konuşuruz ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.