Şimdi Ara

Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
144
Cevap
4
Favori
7.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hahaha olmayan aracin cekilisii yapmak da harika bir fikir:) bu arada bu araci savunanlarin cekilis ekranlarini gorelim? ne o, paraniz mi yetmedi mi yoksa? yoksa siz de mi biliyorsunuz boyle bir aracin olmadigini? akp'nin siz trollere verdigi 8500 asgari ucretle togg'a binecekseniz daha ne istiyorsunuz aktroller?

bir de bu aktroller o kadar mal ki saniyor ki aracin fiyati ucuz, figer araclar 5 10 kati. o kadar cahiller ki tesla'nin fiyati togg'dan cok daha ucuz akp bu gibi cahillere ucuz gostermek icin arac fiyatinin 5 kati vergi koyuyor ithal araclara. ee cahillik mutluluktur boyle cahil surusu icin.

• 100 kişiden %70 i alamıyorsa kimse bana yerli demesin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

ama ortada ithal mal bile yok... gümrükte takıldı heralde... :P

• Kimse spariş nasıl yapılır ayrıntılı yazmamış?

Mesela Kredi Kartı ile 60 bin yatırdığımız zaman nakit çekim işlemi yapmış gibi ücret ve faiz mi vereceğiz

• Hayırlı olsun bakalım.
    Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

ak-troll tayfasının şişirme sayısı...ön sipariş... gerçek satış sayısı yeterli sayıya ulaşmadığından diye proje iptal edilir... yolda giderken tutuşunca filan...

• DasoCatia kullanıcısına yanıt

dikkat et sana yedirtmesinler...

• wolferto kullanıcısına yanıt

asparagas atma yalancı... hiç bir yerde yayınlanmadı öyle bir haber tayyibin yaptığı bir şeyde yok...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

https://twitter.com/Togg2022/status/1636450073209872396?t=5W2WAWFG6q73GbenffXmHA&s=19

evet evet şişirme evet.

senin mesajın dursun burda arabalar piyasaya inince ilk seni bulacağım çünkü Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli 

• bankadan trumore denizbank ibana gönderdim ancak halen 0 bakiye gözüküyor, ne kadar zamanda ulaşır tecrübesi olan var mı?

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

bu ön sipariş adetiyle kk gelsin oda durduramaz togg u bi kaç haftaya bütün ön siparişler bitince :)

• en1gma kullanıcısına yanıt

hissedar troll savunmada... yüzyılın dolandırıcılığı patladığında ne diyeceksin kimbilir...

• öncelikle hayırlı olsun çekilişi kazananlar ödemeyi o gün mü yapacak teslimat günümü net bir bilgi bulamadım bilginiz varsa ise paylaşırsanız sevinirim

• togg şarj istasyonu kurulan birçok nokta var ve aylar önce kuruldu. Farklı marklarda kullanıyor. Bilgi sahibi olmadan sallamayın. Ayrıca fabrikada var montaj videosu da var. Ben ak partiye hayatımda oy vermedim ama doğruya da doğru demek lazım. Adamlar savunma sanayinde olduğu gibi burada da iyi iş çıkardılar.

• ciko1984 kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun. işlem sonucunda herhangi bir ön sipariş sözleşmesi geldi mi? Merak ettiğim konu şu ben v2 kısa menzil olan motoru seçsem temmuz ayında başlayacak deniyor teslimatlar acaba teslim anında fiyat güncellenecek mi yoksa o gün de yine bu fiyatlarla mı ödeme yapılıp alınacak araç. Bunla ilgili herhangi bir bilgi varmıdır acaba sözleşme varsa.

• krc58 kullanıcısına yanıt
    Fiyat güncellemesi olmaz cunki sözleşme imzaliyorsunuz olsa bile size yansımaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben gunes enerjisiyle gideni beklicem

• Donanımhaber troll yuvası olmuş. Gün memnundur herhalde bu durumdan :) Cebinde 10 lirası olmayan bebeler gelmiş 1.3 milyonluk aracı çok ucuz çok ucuz diye tanıtıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.