Şimdi Ara

Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
7.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçma sapan coinlere para basıp birde çekilişe gircen. alentiye bak,allah akıl fikir versin. sorsan yerli milli ama tl ile alınmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

saçma sapan coinlere para basıp birde çekilişe gircen. alentiye bak,allah akıl fikir versin. sorsan yerli milli ama tl ile alınmıyor.

Coin olayı NFT ile satılacak 2023 limitli araçta var yalnızca. Şu an havale veya kredi kartı ile 60.000 tl yatirarak cekilise giriyorsunuz. Acilan cuzdan da Paycell cuzdanj

• DasoCatia kullanıcısına yanıt

Pillerin markası da çok önemli cakma çin malı olursa 2 yıl içinde perte çıkar bu arabalar, en az 5 yıl pil garantisi verilmesi şart

• "Sizden Kaynaklanmayan Bir Hata Oluştu En kısa Zamanda Düzelteceğiz" hatası alıpta bunun çözümünü bilen var mı? Ne varsa denedim. Olmadı. Telefonlara Cevap veren var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaattin -- 17 Mart 2023; 22:19:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrDarKCzech

100 kişiden %70 i alamıyorsa kimse bana yerli demesin
    Mantıksız
  • Scaleo S kullanıcısına yanıt
    Piller farasis ten
  • alaattin A kullanıcısına yanıt

Bende de olmuştu başka kredi kartı ile deneyince oldu. (paycell e havale gönderip doğrulamayı yaptığınızı farzediyorum)

• en1gma kullanıcısına yanıt

böyle yazınca yandaş olmuyorlarmış...  

• Gördüğüm eksikler,
    1. Aracin boya alternatifleri Boyasi ve kalitesiyle ilgili bir video yok. En azından numune olarak detay çekip yok.

2. Aracın donanim ve teknik detayları çok az.

3. Aracın tuketim verisi çok yüksek. Bu ısı pompasi olmadığını veya ruzgar direncinin yuksek oldugunu gösteriyor.

4.Tek pedal kullanımı yazmiyor. Tek pedal kullanımı yapmak basi, ama iyi deneyim sunan bir tek pedal kullanımı yapmak zor. Aracın nerede ne kadar rejenerasyon ile frenaj yapacağını, görüntü işleme ile analiz edip, hava yol durumuna göre uygulaması gerek.
    Elektrikli arabaların en güzel özelliği kesintisiz güç sağlaması, Turbo Lag yok, kavrama sanziman boşluğu falan yok,

5. AI ile radio bir arada kullanilmis, bu pazara gitmek icin Ferrari kullanmak gibi...ne alaka yapay zeka ile radyo diyor insan, yapay zekayı otonom sürüş için kullanmak gerek.

Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli

Model Y RWD daha geniş bir araç ancak 15.5tuketimi var ve gerçekliğini bir değer. Hatta ben Cift motorlu olan versiyonu UZUN menzillisini kullanıyorum. Ve dikkatli kullanırsam 12.3lere kadar düşüyor. Ayrica 20" jantlarim var.

Togg bu kadar yuksekse ısı pompasi yok veya aerodinamik olarak çok verimsiz.

Şuanda Togg bu fiyatlandirmayi yaparken Tesla Uretiminin Düşük modellerde Çin de olmasindan faydalaniyor.
    Cin üretiminde ek vergi bu nedenle geldi.
    Tesla aynı iPhone gibi cin Alman üretimi arasinda kalite farkı yok.

RWD Tesla 50K$ fiyata sahip, dünya kadar tecrube ve çok iyi bir otonom sistemle geliyor, öyle ki ben cogunlukla yol ile ilgilenmiyorum, mail yazıyorum falan.

Bunun yani sıra Batarya Yonetim sistemi, Tesla 350kWH sarj kapasitesine sahip, *sadece ilgili supercharger da, genelde 150kW alıyorum. Ancak 350 olanlar giderek yayginlasiyor. Burada her alisveris merkezinde destination charger var, 11kW ancak Tesla 22kW'e kadar 3fazdan ev Sarji destekliyor. Bu togg da 11kW olarak belirtilmis, evde sarj istasyonları yoksa, otoparkta falan sarj olacaksa bu sorun yaratabilir.

Bir diğer konu da garanti Tesla UZUN menzil araçlarına 8 sene 192binkm garanti veriyor, pil ve motor konusunda,
    Bu 4 sene tum araç garantisiyle birlesiyor.

Togg'da garanti konusunda netlik görmedim.

Ülkemiz kosullarinda elektrikli araç kullanmasına en verimli yontemi solar panel kurmak.

Ben muhalif olarak yerli uretime destek olmak amaciyla, cekilisle siradan vatandasa cikmayacagini dusunerek Kenarda dursun ailem kullanır ve yazlari tatilde surerim diye siparis olusturdum, TL'nin durumu Faizlerin ucuzlugu vs .. ancak şuanda bu teknik belirsizlikler ile pek uygun bir araca benzemiyor.

Hyundai ve Kia modelleriyle BMW ix3 gibi araçların daha iyi secimler olabilecegini düşünüyorum.
    Arada 200-500bin fark var ama işin içine siyasetin karismadigi bir araç almak daha makul gibi.

Bu arada yine bir veri tutarsizligi var.
    Teknik ozelliklerde 11kw yazarken model ozelliklerinde 22kw yazıyor.

Bu arada Tesla'da netflix olması çok memnun eden bir özellik, soğutma havalarda sarj olurken atmos Dolby ile film keyfi yapıyorsunuz.

Togg da eglence sistemi var, TV+ ile bu olursa, en azından a haber ücretsiz olur belki :)

Bu arada siparis vermeyi dusunenlere öneriler.
    Eğer Aracın Bataryasi Lithium ion ise pil Hafizasi sorunu yoktur ancak batarya sağlığı için (garanti kosullarini bilmiyoruz) 20% ile 80% arası kullanmaniz onerilir.
    Kabaca uzun menzil 88.5 bataryaniz var sabah 80% ile yola ciktiginizda ise 20% den evvel sarja takmak isteyeceksinjz, 60% kadarini kullandiginizda kendinizi güvenli hissedeceksiniz, bu da 52kw yani kabaca 330 ile 350km "saglikli" menzil demek.

Eğer aracın bataryasi nikel cd ise pil hafizasi durumu var, bu nedenle sürekli aynı miktarda sarj etmeniz onerilmez bu pilin toplam ömrü daha kisadir ama 90% ile 10% arasinda güvenli kalirsiniz 52.4kw batarya varsa araçta 80% kadarini saglikli kullanabilirsiniz bu da 41.5kW gibi bir batarya kullanımı verir kabaca 200-250km saglikli menzil demek.
    Bu menzillere uzun yol seyahatlarinda sıcak ve soğutma havalarda togg için 50km daha az dusunebilirsiniz.

Siyasi ihtiraslar ile çöp edilecek bir ürün gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 18 Mart 2023; 3:59:9 >

• 60.000 verip bide çekilişe mi gireceğiz. Yerli ve milli araba dediğin bütün halkın ulaşabildiği Nasyonel Sosyalist Parti döneminde ki Wosvos Beetledır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugah6aiw

böyle yazınca yandaş olmuyorlarmış...  

böyle yazınca değil mantıklı konuşunca

belli bir iq seviyesine hitap ediyoruz

• T10x kataloğunu indirince donanım ve teknik tüm detaylar var, donanım olarak gayet iyi bir araç en lüks araçlardaki donanımlqra sahip. Yakıt olarak fazla olması ağırlıpıyla ilgili olabilir mi bilmiyorum, Tucson ağır bir araç olarak bilinir ki 1650 1700 kg gerçektrn ağırdır. Togg ise 2000 kg üzetinde bana fazla gibi geldi.

Elektrikli araçkarla ilgili çok detaylar var sixin kadar bilgim yok bu konuda ama Togg için çok büyük talep olduğunu söyleyim . Bunun bir kısmı yetliye destek için alırken bir kısmıda alıp satıp kar etmek için kuraya girdi, şu an 950 olan aracı temmuz sonrası 300 500 bin karla satmak isteyenlerde çok fazla, kurada çıkarsa tabi.

• freshwind F kullanıcısına yanıt

Katalog nerede ?

• freshwind F kullanıcısına yanıt

Teşekkür, katalog dediğinize tekrar baktım.

Orada da kafa karışıklığı devam ediyor.

Bu kadar ciddi lansman ve pazarlama yapılıp bu kadar basit hatalar yapılan bir ürün de tercihte kafa karıştırıyor.

Ncap testleri hala yok

Acaba ilk seri arabalar yeterince standartları saglayan euroNCap testlerine uygun arabalar olacak mi?

Mesela aracin sasesinde bir problem var, nCap testinde ortaya cikti bazi kazalarda kapilar açılmıyor. Arabayı alanlara nasıl bir güvence verilecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 18 Mart 2023; 11:7:37 >

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt

batarya içinde duracell dimi...

• en1gma kullanıcısına yanıt

cevap veremeyince hakaret eden tiplere ak-troll denir...

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt

Peynir ekmek gibi satıyor, 24 saatte 17K başvuru olmuş sadece ön ödemeden 1milyar TL toplanmış, neden kötü dediniz? Nesi kötü?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.