saçma sapan coinlere para basıp birde çekilişe gircen. alentiye bak,allah akıl fikir versin. sorsan yerli milli ama tl ile alınmıyor. |
Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: crow in cornfieldsaçma sapan coinlere para basıp birde çekilişe gircen. alentiye bak,allah akıl fikir versin. sorsan yerli milli ama tl ile alınmıyor.
Coin olayı NFT ile satılacak 2023 limitli araçta var yalnızca. Şu an havale veya kredi kartı ile 60.000 tl yatirarak cekilise giriyorsunuz. Acilan cuzdan da Paycell cuzdanj
-
Pillerin markası da çok önemli cakma çin malı olursa 2 yıl içinde perte çıkar bu arabalar, en az 5 yıl pil garantisi verilmesi şart
-
"Sizden Kaynaklanmayan Bir Hata Oluştu En kısa Zamanda Düzelteceğiz" hatası alıpta bunun çözümünü bilen var mı? Ne varsa denedim. Olmadı. Telefonlara Cevap veren var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaattin -- 17 Mart 2023; 22:19:2 > -
Mantıksızquote:
Orijinalden alıntı: JrDarKCzech
100 kişiden %70 i alamıyorsa kimse bana yerli demesin -
Piller farasis ten -
Bende de olmuştu başka kredi kartı ile deneyince oldu. (paycell e havale gönderip doğrulamayı yaptığınızı farzediyorum)
-
böyle yazınca yandaş olmuyorlarmış...
-
-
60.000 verip bide çekilişe mi gireceğiz. Yerli ve milli araba dediğin bütün halkın ulaşabildiği Nasyonel Sosyalist Parti döneminde ki Wosvos Beetledır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugah6aiwböyle yazınca yandaş olmuyorlarmış...
böyle yazınca değil mantıklı konuşunca
belli bir iq seviyesine hitap ediyoruz
-
T10x kataloğunu indirince donanım ve teknik tüm detaylar var, donanım olarak gayet iyi bir araç en lüks araçlardaki donanımlqra sahip. Yakıt olarak fazla olması ağırlıpıyla ilgili olabilir mi bilmiyorum, Tucson ağır bir araç olarak bilinir ki 1650 1700 kg gerçektrn ağırdır. Togg ise 2000 kg üzetinde bana fazla gibi geldi.
Elektrikli araçkarla ilgili çok detaylar var sixin kadar bilgim yok bu konuda ama Togg için çok büyük talep olduğunu söyleyim . Bunun bir kısmı yetliye destek için alırken bir kısmıda alıp satıp kar etmek için kuraya girdi, şu an 950 olan aracı temmuz sonrası 300 500 bin karla satmak isteyenlerde çok fazla, kurada çıkarsa tabi.
-
Katalog nerede ?
-
Sitesinde var, T10x katalogu indir yaxıyor
-
Teşekkür, katalog dediğinize tekrar baktım.
Orada da kafa karışıklığı devam ediyor.
Bu kadar ciddi lansman ve pazarlama yapılıp bu kadar basit hatalar yapılan bir ürün de tercihte kafa karıştırıyor.
Ncap testleri hala yok
Acaba ilk seri arabalar yeterince standartları saglayan euroNCap testlerine uygun arabalar olacak mi?
Mesela aracin sasesinde bir problem var, nCap testinde ortaya cikti bazi kazalarda kapilar açılmıyor. Arabayı alanlara nasıl bir güvence verilecek ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 18 Mart 2023; 11:7:37 >
-
batarya içinde duracell dimi...
-
cevap veremeyince hakaret eden tiplere ak-troll denir...
-
Peynir ekmek gibi satıyor, 24 saatte 17K başvuru olmuş sadece ön ödemeden 1milyar TL toplanmış, neden kötü dediniz? Nesi kötü?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X