Şimdi Ara

Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
7.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 milyon kişi biraz afaki olmuş. ilk gün 17k başvuru olmuş, beş gün sürse maksimum 85K yapar, ne yaptınız hocam göz var izan var.

• broodofqueen kullanıcısına yanıt

kaçtıklarında anlarsınız... tipik dolandırıcı tripleri...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Aşının içinde de çip var, dünya da düz zaten :) ilahi hocam, işin içinde ilimunati de vardır kesin ;)

komik değilsiniz... teknoloji daha o kadar gelişmedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugah6aiw

komik değilsiniz... teknoloji daha o kadar gelişmedi...

Sen komiksin, o yeter :)

• JrDarKCzech kullanıcısına yanıt
    Ne diyelim sizce :D

Satış yöntemi kötü. Telefona uygulama kuruyorsun, e-cüzdan vs, gereksiz işler.

Bir basit TCKN ve site üzerinden kredi kartı/EFT/vs gibi ödeme yöntemleri ile daha kolayca, kullanıcı dostu bir şekilde de halledilebilirdi. Zor işler değil.

"Lean" düşünmek lazım. Basit, yalın ama etkili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 19 Mart 2023; 5:40:37 >
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, amacı anlamak ile beraber yöntem yorucu. Talep arzdan çok olunca istedikleri gibi zorluyorlar

Siteye gireceksin, bir konfigürasyon yapacaksın, her konfigürasyonun yünik bir ID'si olacak.

Bu ID'yi TCKN'ye iliştirdin mi tamamdır. Akabinde sistem o TCKN adına ödeme bekleyecek. Kolay, kullanıcı dostu ödeme yöntemleri ile ödeme sonrası sistem nihai onay verir. Bu kadar.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Amaç ilk günden ekosisteme mümkün olan maksimum kişiyi sokmak ama yöntem biraz yanlış. Çok da zor değil şahsi tecrübeme istinaden ama daha kolay olabilir di
    Trumore uygulamasından nemalanan vardır siz bunları bilmiyorsunuz sanırım çekiliş ayağına elde edilen parayı işletiyor olabilirler ayrıca. Neyse günümüz Türkiye’si şu an böyle. Bizim yapabileceğimiz tek şey iki ay sonra hesap sormak olur.

Ve ben hala aşağıdaki hatayı almaya devam edip ön başvuru yapamıyorum. Ödeme ekranında sadece e-cüzdan oluşturma aktif. Ne kredi kartı ne de havale bölümünü seçemiyorum. İki gündür düzeltme yapılmadı. Yapılacağını sanmıyorum açıkçası. Kısmet diyelim. Benim kafadaki asıl soru işareti neden bu sorunu yaşıyorum. Her bilgiyi girdim profil fotoğrafına kadar yükledim. Kayıt olan 30 bin kişi kayıt olurken ben olamıyorum. Bu beceriksizler düzgün bir çözüm de sağlamıyor. Dalga geçer gibi benimle alakalı olmayan cüzdana nasıl kayıt olunabileceğini anlatan mail atmışlar. İnanılmaz cidden.

Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli

• smyrna kullanıcısına yanıt

Bu hatayı cüzdan oluşturma(aktivasyon) esnasında mi para yükleme esnasında mi aldınız?

Ben aynı hatayı aktivasyon esnasında aldım.

• techstat kullanıcısına yanıt
    Cüzdan oluşturma esnasında alıyorum. Ayrıca cüzdan oluşturmadan para yükleyemiyorsunuz. En azından bende öyle Araç konfigürasyonundan sonra gelen ödeme ekranındaki butonlar da aktif değil. Anlayamadım bu sorunu, elimine oldum herhalde garip yani
  • yerli araba denen arabayı yerli halk alamıyor , araç alamamaları içinde diğer araçlara %40 tan fazla anında ek vergi konuyor birileride araba yapıyoz diye seviniyor ki yerli dedikleri arabanın bılmem neresı ıtalya bılmem neresı şu bu ülkeden gelme yapılma hadi onada tamam ama halkın alamayacagı arabayı yapmak nedir arkadaş

• Benim yazdığım yoruma yorum yapıp, hakaret edip mention yapmaya korkan üyeye ;

Aracın lansmanını yaparken, biz bu aracı global piyasada satmayı hedefliyoruz dedi sizin Çok guvendiginiz o isim, öyle ise;

1. "Adam Tesla ile karşılaştırmis yaaa" bir tüketicinin tercihini bir kaç etmen belirler, fiyat bunların başında gelir. Bu otomobili Türkiye’den dışarı çıkarıp satmak istediğin an itibariyle, vergi silahını kullanamazsın.
    Sen Uretici olarak devlet tesvigini yanisira vergilendirmeyi degistirterek 463,1cm boyunda 2113kg 160ps üretilen araclara %10 vergi alabilirsin.
    Ama yurtdisina bu arabayı satmak istersen işin rengi değişir. Referans ne ise onunla rekabet etmek zorundasın.

2. Yaptığım evvel eleştiriler hala gecerli, sen bu aracın üretim fiyatini düşürüp rekabet etmek istiyorsan, önce yerli fikir ve patent uretimine destek olacaksin. Fikri sana ait olmayan , dizaynı sana ait olmayan, teknik altyapı sana ait olmayan bir ürün ile global piyasada rekabetçi olamazsın.

3. EuroNCap konusu başlıca sorun, 1. Aracın EuroNcap testleri yok, 2. Aracın EuroNCAp'te kritik bir hatası çıkınca nasıl düzeltecek bir servis ağı yok, 3. EUROnCap sadece avrupa piyasasında satışa sunulmuş araçlarda yapılır, ithal/yerli olarak üretim yapılırsa, daha önce "kaza anında linea koltuk kirilmasj" gibi vukuatlar olabilir.

4. EuroNCap nasıl yapılır biliyorum, Volvo BMW mercedes gibi 100yillik geçmişi olan bir araç firmasinin yeni çıkardığı bir araba almıyorsun, bu nedenle tarafsiz güvenlik testleri önemli, ilk defa kurulan bir firmanın ürününü alıyorsun hangi hatayı nerede yapacağını bilemeyebilirsin.

Hadi bakalım. Ben senin gibi tartışmaya değer görmediğim üyeyi engelliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Mart 2023; 5:1:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Cüzdan oluşturma esnasında alıyorum. Ayrıca cüzdan oluşturmadan para yükleyemiyorsunuz. En azından bende öyle Araç konfigürasyonundan sonra gelen ödeme ekranındaki butonlar da aktif değil. Anlayamadım bu sorunu, elimine oldum herhalde garip yani

Telefon hattı sizin üstünüze mi? Ben belki de o yüzden paycell hesabı olusturamiyorum diye düşündüm.

Düzenleme: Az önce denedim ve hesap aktive oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techstat -- 20 Mart 2023; 9:49:1 >
  • NCAP olmasa bile çarpışma testleri yapılmıştır hocam, üretim iznini alamaz yoksa eminim bunu da biliyorsunuzdur. Açıklanan; toplamda 165 araç dünyanın belirli bölgelerinde mevsimsel sürüş ve bilimum başka testlerden geçmek için gönderilmiş. Ha, bu beyanat da yalan diyorsanız gerisini bilemem. Birde, sanki başarısız olmasını istermişsiniz gibi bir havanız var ben öyle hissetim. RTE açılışını yaptı, AKP hükümeti destek oldu diye bu önemli yatırımın başarısızlığını arzuluyorsanız çok üzülürüm. Ben yanlış anladıysam kusura bakmayın ama her eleştiriniz eli sopalı ve agresifçe.

TOGG tamamen özel sektör girişimi olan 5 şirketin ciddi rakamlar yatırarak yaptığı bir teknoloji yatırımı, otomobil değil hocam teknoloji yatırımı. Bu cihazın etrafında bir ekosistem oluşturma planları var, sürekli bağlı market alışverişini bile aracınızdan yapın, eve giderken yaklaşınca klima çalışsın, garaj kapısı otomoatik açılsın vs.. Şahsen bu yatırımın başarılı olmasını çok ama çok isterim. İlk konusu geçtiğinde çok dalga geçildi(haklı olarak), açıklandı inanılmadı, gösterildi fake denildi ama ben en baştan beri çok heyecanlıydım bugün de aynı heyecanı yaşıyorum. Ödeyecek gücüm olsa emin olun kuraya katılırdım. Yerliymiş, milliymiş şu kadarı yerliymiş bu kadarı yabancıymış umurumda değil, bu topraklarda bizim emeğimiz ile üretiliyor olması elbette önemli ama koskocaman bir köye dönen günümüz dünyasında benim umurumda olan en önemli şey kaliteyi ucuza almak.

Sizin endişelerinize ise katılmamak mümkün değil yalnız biraz yapıcı olmak lazım diye düşünüyorum. Yepyeni bir ürünün kusurları olmaması mümkün mü? Değil, elbette eksikleri olacak. Umarım endişeleriniz, endişelerimiz yersizdir, en azından kritik bir tasarım hatası yoktur da ölümlü kazalar yaşanmaz. Diğer eksikleri illaki giderilir çünkü. Ben asıl sürüş için kullanılan yazılımlardan endişeliyim, umarım tamamen stabildir diyelim.

Netice olarak açıkçası ben cihazı beğendim, teoride vaat ettiği donanım ve konfor için istediği para piyasa şartlarında fazlası ile makul. Elbette herkes alamayacak bu cihazın bir maliyeti var hayrına yapılmış bir iş değil neticede ticari bir yatırım o yüzden belli bir fiyatın altına satamazsınız. Bu yatırım batarsa bize de zararı olur hocam, sadece AKP yandaşlarına değil ben böyle düşünüyorum. Umarım çok başarılı olur hem biz hem de "ecnebi"ler keyifle biner.

• techstat kullanıcısına yanıt
    Sabah uygulamaya güncelleme gelmiş. Sonra cüzdanı aktif ettim fakat şimdi de premium hesaba geçmek için havale yaptığım 100₺ cüzdana geçmedi. Her şey doğru. Umarım bu da çözülür.
  • smyrna kullanıcısına yanıt

Evet ben de 2 farklı banka aracılığıyla 1'er lira gönderdim biri geçti biri geçmedi. Hangisi havada kaldı fikrim yok.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.