Şimdi Ara

Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
7.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada her togg,iha,siha gibi yerli sanayi haberlerini trolleyen saman kafalı birkaç kişi var.Hasetliklerinden kuduruyor paralı sosyal medya neferleri 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt

sakın kaybolma,siz fikrinize karşı olan herkesi yandaş ilan etmeye devam edinTogg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakım ya da tamir için şehirlerde yerleri var mı arkadaşlar ?

• Arkadaşlar,

Hiç sipariş verebilen var mı? Dündür, bugündür bir türlü sipariş veremedim. Belki 150 defa denemişimdir. Nasıl bir sistemdir. Anlamadım. Sizden kaynaklanmayan bir hata var şeklinde bir mesaj geliyor.

• Elbette araç teslim günü ödeyecekler. ön sipariş verirken imzalanan sözleşmede de yazıyor. fiyatlar değişebilir de teslim günü. o da sözleşmede belirtilmiş.

• alaattin A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı hata vardı. Bilgileri tekrar girin düzeliyor. Siparişi oluşturdum ben.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alaattin A kullanıcısına yanıt

Ben 1 saat önce falan tek denemede hallettim, bekletmedi bile.

• Yeniden giriş bilgileri isim, soyad, mail ve doğum tarihi. Tekrar girdim yine doğrulama kodu ekranından sonra sistemsel hata uyarısı çıkıyor. Dünden beri deniyorum anlamadım yahu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt

Uygulamanız eski sürüm olabilir mi acaba?

• zotacing kullanıcısına yanıt

Abi cidden bir şeyleri ayrıştırmayı ne kadar seviyorsunuz bu ülkeden değil misiniz anlamıyorum ki malumu sağı solu yok ulan tarihinde araba çıkartmışsın ilk defa bir şeyler olacak hala çamur atmaya çalışıyorsun tüm firmalar yapıyor bunu git araba almaya git herhangi bir bayiye kaparo bırakmadan araç vermiyorlar öyle olsa önüne gelen başvurur hatta trde online sipariş veren araba firmalarında da bu sistem var.

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Dün güncellemesini de yaptım. Gerçekten işin içinden çıkamıyorum. Desteğe mail yazdım, şikayetvara kayıt oluşturdum. Bilmiyorum nasıl olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam hesap onayı için gönderilen min 1 TL ne kadar sürede geçti hesaba?

• Bu araba devletimizin
    Gurur duyuyorum

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli

Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli 

• bekoksk kullanıcısına yanıt

Bosch Car Service ile anlaşma yapıldı. bütün işlemler oradan yapılabilir.

Instagramda çözmeye çalışıyoruz vs. demişlerdi isterseniz oradan takip edin hocam

Bende de ilkin hata verdi. Sonra hatırladım uygulama ilk çıktığında denemek için hesap açmıştım. o maile de telefonu kaydetmiştim. başka bir maille girince hata verdi. ilk kaydolduğum hesapla denedim siparişi verebildim. Öyle bir şey olabilir diye tecrübemi paylaşıyorum.

• HAJAJ80 H kullanıcısına yanıt

Ben dün 10 lira göndermiştim kredi kartıyla, 15-20 dkda geçti galiba

Teşekkürler hocam, ben de sipariş oluşturabildim. Hayırlı olsun size de.

• hayır sözleşmede fiyat değişebilir yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.