< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli (5. sayfa)

-
-
sakın kaybolma,siz fikrinize karşı olan herkesi yandaş ilan etmeye devam edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bakım ya da tamir için şehirlerde yerleri var mı arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar,
Hiç sipariş verebilen var mı? Dündür, bugündür bir türlü sipariş veremedim. Belki 150 defa denemişimdir. Nasıl bir sistemdir. Anlamadım. Sizden kaynaklanmayan bir hata var şeklinde bir mesaj geliyor.
-
Elbette araç teslim günü ödeyecekler. ön sipariş verirken imzalanan sözleşmede de yazıyor. fiyatlar değişebilir de teslim günü. o da sözleşmede belirtilmiş.
-
Hocam bende de aynı hata vardı. Bilgileri tekrar girin düzeliyor. Siparişi oluşturdum ben.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 1 saat önce falan tek denemede hallettim, bekletmedi bile.
-
Yeniden giriş bilgileri isim, soyad, mail ve doğum tarihi. Tekrar girdim yine doğrulama kodu ekranından sonra sistemsel hata uyarısı çıkıyor. Dünden beri deniyorum anlamadım yahu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamanız eski sürüm olabilir mi acaba?
-
Abi cidden bir şeyleri ayrıştırmayı ne kadar seviyorsunuz bu ülkeden değil misiniz anlamıyorum ki malumu sağı solu yok ulan tarihinde araba çıkartmışsın ilk defa bir şeyler olacak hala çamur atmaya çalışıyorsun tüm firmalar yapıyor bunu git araba almaya git herhangi bir bayiye kaparo bırakmadan araç vermiyorlar öyle olsa önüne gelen başvurur hatta trde online sipariş veren araba firmalarında da bu sistem var.
-
Dün güncellemesini de yaptım. Gerçekten işin içinden çıkamıyorum. Desteğe mail yazdım, şikayetvara kayıt oluşturdum. Bilmiyorum nasıl olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hesap onayı için gönderilen min 1 TL ne kadar sürede geçti hesaba?
-
Bu araba devletimizin
Gurur duyuyorum
-
Bosch Car Service ile anlaşma yapıldı. bütün işlemler oradan yapılabilir.
-
Instagramda çözmeye çalışıyoruz vs. demişlerdi isterseniz oradan takip edin hocam
Bende de ilkin hata verdi. Sonra hatırladım uygulama ilk çıktığında denemek için hesap açmıştım. o maile de telefonu kaydetmiştim. başka bir maille girince hata verdi. ilk kaydolduğum hesapla denedim siparişi verebildim. Öyle bir şey olabilir diye tecrübemi paylaşıyorum.
-
Ben dün 10 lira göndermiştim kredi kartıyla, 15-20 dkda geçti galiba
Teşekkürler hocam, ben de sipariş oluşturabildim. Hayırlı olsun size de.
-
hayır sözleşmede fiyat değişebilir yazıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X