Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Make Believe

@deepfear7 Hocam önerebileceğiniz hacim veren ürün var mı? Saçım ince telli ve düz.

Köpük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

@deepfear7 Hocam önerebileceğiniz hacim veren ürün var mı? Saçım ince telli ve düz.

Köpük

Hangisi peki sachaneden sipariş vereceğim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Köpük

matrix vavoom height of glam ısıdan da korur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Köpük

Şansa stokta kalmamış hocam başka var mı? Osis Upload nasıl sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Köpük

Bence Schwarzkopf Türkiye'yi ara En iyi hangi ürün volume veriyor sor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Köpük

Bence Schwarzkopf Türkiye'yi ara En iyi hangi ürün volume veriyor sor

Alıntıları Göster
    Yurt dışından wax alamıyoruz peki Türkiyeden alabileceğimiz mat kaliteli wax var mı önerdiğiniz arkadaşlar redken veya davines nasıldır önerirmisiniz saçım siyah çok sık 2 gün yıkamayayım yağlanır fön ve wax kullanmadan asla şekil almıyor birde bu saça şampuan lazım tabi bir de sprey şekillendirici
    Saça hacin ve doku katmak ne anlama geliyor hacimli saç nasıl oluyor bunlarıda bilen biri açıklarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 27 Nisan 2015; 1:36:10 >

• Hocam tonı guy wax aldım. Bu ürün nasıl kullanılır. Sabah saçı yıkayıp ardından fön çekip waxımı sürmek lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Hocam tonı guy wax aldım. Bu ürün nasıl kullanılır. Sabah saçı yıkayıp ardından fön çekip waxımı sürmek lazım ?
    Selam hocam güzel konu olmuş saçım bu şekilde fotolardaki gibi yanlar seyreldi ince telli düz saçım var tepede 3 tane saç döngüsümü diyim ne diyim ondan var tepe dikiliyor kafasına göre biraz uzarsa kısa kestirsem yanlar kısa üst biraz daha uzun olsa güzel oluyor ama bende herkes gibi biraz şekilli olsun istiyorum şu ara istediğim modeller Man bun , Pompadour gibi özellikle pompadour gibi olanlar varya uzun olup arkaya doğru atıyorlar ilk sayfalarda atmış arkadaşlar benzerleri. bana olurmu napmam lazım saç ince o yüzden emin olamıyorum ossion aqua diye adnan kanat firmalı bir wax sürüyorum oda dik dik ediyor apaçi gibi ben böyle ıslak gibi ama değil gibi o stilde pompadour stilinde gibi olsa sönmese gün boyu kalsa harekette bile bozulmasa ne lazım
     [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEnD© -- 2 Mayıs 2015; 16:19:33 >

• ThEnD© kullanıcısına yanıt
    yanlar seyrelmiş ben olsam şekillendirmeden uzak dururum ama genetikse pek fayda etmez zaten.öncelikle sleek back istediğiniz için yanların seyrek olması artı çünkü şahsi fikrim öyle daha güzel gözüküyor ilk önce önlerin bir 10 cm olması lazım dönerler önemli değil zaten ince telli saçınız var pek hacimli değil kullanmanız gereken ürün pomade dir piyasada bir çok pomade var birini seçip kullanabilirsiniz saçınız uzayınca.
  • Evet malesef genetik , pomade hangisini onerirsiniz ? Uzadikdan sonra nasil o sekili verebilirim bir video falan kaynak varmi hocam baksam bugun sekil veriyim dedim iki kere olmadi valla deliriyodum dumduz ciktim disari

siz bunu geriye tarayarak yapacaksınız ayrıca sizin saçlar ince olduğu için bundan daha iyi durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

siz bunu geriye tarayarak yapacaksınız ayrıca sizin saçlar ince olduğu için bundan daha iyi durur
    bunlar gibi olurmu hocam ? yoksa benim için bir hayalmi böyle güzel durmazmı boşa uğraşmayayım yapamayacaksam dahada canım sıkılır. pomade olarak ne önerirsiniz hocam onu sormuştum ama birde. profesyonel birisini bulmuşken soruyorum ard arda hocam kusuruma bakmayın
     [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

• quote:

Orijinalden alıntı: Staree

Arkadaşlar fertorres nickli arkadaş bana şampuan önerisi söyledi bende onun söylediği markanın yağlı saçlar için olanını aldım :) dün akşam 8 de yıkadım halen şu saattir yağlanma yok. Sürekli bu şampuanla yıkamak zarar verir mi bilmiyorum, ilerleyen zamanlarda saçımda oluşan etkileri yazacağım. Kerastase Specifique Bain Clarifiant

Bu arada iyi bir fön çekerseniz mess up işinizi görecektir :)

Alıntıları Göster
    Merhabalar. Saça hafif parlak ya da mat görüntü verebileceğim, güçlü wax önerisi lazım. Şimdiden teşekkürler.

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 3 Mayıs 2015; 4:04:25 >

http://i.imgur.com/nFu8erU.jpg böyle durur sizde pomade olarak bir çok marka var istediğinizi seçip alabilirsiniz.redken,american crew vb firmalar
  • Boyle duracaksa vazgecebilirim boyum uzun boyle gpzukurse guzel durmaz heralde , simdilik son aorum hocam onler 10cm olsun dediniz arkalar kac olcak tepeye kadar? Yanlar kac olacak kafa arkasi falan ?

önden geriye doğru 10-8-6/7 olursa iyi olur kafanın arka tarafı 3 cm civarı olacak yanlar 1 cm ,aşağıdan yukarıya 0 ve 1 numara ile yanlar alınacak arka tarafta öyle ama alt kısımlar kafanın arka tarafındaki orta ve üst taraf makasla kısaltılacak.
  • Hocam saç yapım yaglı ince telli ve düz.saç kesimim yanlar kısa üst tarafta uzunluk kaşımın üstüne kadar geliyor saç.saç modeli ve ona uygun alabilecegim ürünleri önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert135

Hocam saç yapım yaglı ince telli ve düz.saç kesimim yanlar kısa üst tarafta uzunluk kaşımın üstüne kadar geliyor saç.saç modeli ve ona uygun alabilecegim ürünleri önerir misiniz?
    TRESemme ısı koruyucu nerden alabiliriz netten veya elden bayadır aradım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirtazo01

TRESemme ısı koruyucu nerden alabiliriz netten veya elden bayadır aradım bulamadım

Alıntıları Göster
    hocam saçı uzatmaktan vazgeçtim şimdilik çünkü buralar çok sıcak antalyadayım kısaltıcam ama yanlar daha kısa olacak üst ona göre az biraz uzun öyle güzel oluyor. şimdi ben bu saça şekil verirken bendeki wax ı sürünce uçları dik dik oluyor bunun olmaması daha doğal dik dik gözükmemesi için daha hacimli kabarık durması için pomade yetermı yine yoksa ne kullanmak lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

hocam saçı uzatmaktan vazgeçtim şimdilik çünkü buralar çok sıcak antalyadayım kısaltıcam ama yanlar daha kısa olacak üst ona göre az biraz uzun öyle güzel oluyor. şimdi ben bu saça şekil verirken bendeki wax ı sürünce uçları dik dik oluyor bunun olmaması daha doğal dik dik gözükmemesi için daha hacimli kabarık durması için pomade yetermı yine yoksa ne kullanmak lazım?
    Usta bir sorum olacak sana ya arkadaşım almanyada yaşıyorda yazın gelicek almanyada hdf var mı gelirken getirtelim ya da başka güzel bi wax ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.