Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    begenmene ve isine yaradigina sevindim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Model

Hocam saç modeli bu ? nasıl yapabilirim bu modeli yapmak için wax sprey önerisi ? birde föne gerek var mıdır illa ?
  • 4Numara 4 kullanıcısına yanıt
    fon gerekli sacin dalgaliysa benzer olur lachowski nin saci abartilacak kadar zor degil nereye dogru tariyorsan mesela sag ise sag capraza tara cok birsey yapaman gerek yok sacin dalgaliysa, duz ise pek benzemez

• 25-30 TL arasında önerebileceğiniz en iyi wax hangisi ?

Saçım kalın telli ve dalgalı. Mat ve doğal görünüm olmasını istiyorum.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/3dmension-texturising-clay-100ml-yeni-P34550955

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

http://www.n11.com/3dmension-texturising-clay-100ml-yeni-P34550955

Daha uygun birşey varmı hocam ? Birde bu wax kil bazlı mı ?
    evet kil olmasi lazim sacini tutacak birseyler, sacim kalin ve dalgali dedin o yuzden clay tarzi sekillendiricilere bak

• quote:

evet kil olmasi lazim sacini tutacak birseyler, sacim kalin ve dalgali dedin o yuzden clay tarzi sekillendiricilere bak

Kardeş HDF haricinde Türkiyede satılan önerdiğin çok pahalı olmayan 30-40 TL civarı spongewax varmı ?
    spongewax hanz de fuko nun urununun ismi ornegin ali,veli gibi onun gibi 30-40 tl bandinda urun bilmiyorum ne yazik ki

• quote:

spongewax hanz de fuko nun urununun ismi ornegin ali,veli gibi onun gibi 30-40 tl bandinda urun bilmiyorum ne yazik ki

Hocam undercut tarzını yaparken nelere dikkat etmeliyim ve hangi ürünler bu şekil için uygundur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

Morfose'un en çok bu çeşidini beğendim bulması biraz zor ama bana turuncu ve siyahtan daha iyi geldi.Yalnız aklıma takılan bişey var, bu marka ne kadar güvenilirdir kaliteli olmayan saç spreylerinin saçı döktüğünü duymuştum taft kullanıyorum şimdi ama morfose'un bu spreyi bence daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 19 Nisan 2015; 2:27:53 >
    sacini kestirdin mi yoksa kestirecek misin? kopuk,wax,sprey,toz akla gelebilecek hepsiyle yapilabilinir.ama senin saclarin sert ve dalgali oldugu icin kuvvetli urun almalisin clayler gibi

• quote:

sacini kestirdin mi yoksa kestirecek misin? kopuk,wax,sprey,toz akla gelebilecek hepsiyle yapilabilinir.ama senin saclarin sert ve dalgali oldugu icin kuvvetli urun almalisin clayler gibi

Hayır kestircem. Yanlar 0 üstler uzun olacak şekilde ön taraf 2-3 cm daha uzun.
    Buna yakın bi şekil istiyorum. Üs tarafın hacimli olması için ne kullanmam lazım ? Hacim köpüğü ve sprey bu şekil için yeterli mi yoksa kuvvetli bir wax da lazım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 19 Nisan 2015; 10:06:58 >
  • .
     [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

on tarafin bir en azindan 6-7 cm olsun sacin dalgali ve kalin telli oldugu icin hacme gerek yok fon cekip wax surmen yeterli

• quote:

on tarafin bir en azindan 6-7 cm olsun sacin dalgali ve kalin telli oldugu icin hacme gerek yok fon cekip wax surmen yeterli

Peki saçımın yumuşaması için önerdiğin birşey varmı şampuan falan ?

sacim ince telli ve dumduz oldugu icin o tarz urunleri pek bilmiyorum sampuan konusunda deepfear daha bilgili ama kullanan arkadasimin isine yaramis schwarzkopf gliss siyah olani ve birde dove yumusatici krem

• quote:

sacim ince telli ve dumduz oldugu icin o tarz urunleri pek bilmiyorum sampuan konusunda deepfear daha bilgili ama kullanan arkadasimin isine yaramis schwarzkopf gliss siyah olani ve birde dove yumusatici krem

Tamam saolun bakıcam. Hocam sen ne dersin saçı yumuşatmak için önerdiğin etkili ürünler varmı ? @deepfear7

• Beyler saclarim uzun 1 seneyi gecti kestirmiyorum evdeyken salik gezmek zorundayim ne onerirsiniz kopuk is gorur mu
    Edit: saclarim acik kumral biraz dalgali salinca col kabariyolar guzel durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 19 Nisan 2015; 13:24:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Tamam saolun bakıcam. Hocam sen ne dersin saçı yumuşatmak için önerdiğin etkili ürünler varmı ? @deepfear7

Saç yapın ne

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.