Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dalgalı ince telli seçim var, duştan sonra fön çekip şekil veriyorum ama 30dk-1saat'e bozuluyor. kalıcılık için ne kullanabilirim
  • Deniz tuzu spreyi sıkıp kurut .biraz Dağınık bi model olacak ama. Sonrada hemen spreyle sabitle Saçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatakontu kullanıcısına yanıt
    sadece sprey kullansam yeterli olmaz mı? birde marka öneriniz var mı
  • Olmayabilir ama dene. osis sea salt yani deniz tuzu spreyi. Fönledikten sonra üzerine güçlü bi sprey kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatakontu -- 4 Nisan 2015; 21:48:28 >
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır By Vilain Silver Fox kullanıyorum, saçım ince telli denilebilir, önler burnuma kadar geliyor bi 10 cm var. Waxı sürerken biraz zor sürüyorum parmaklarımı kolay gezdiremiyorum biraz sert bir wax. Netteki videolarda hiç böyle gözükmüyor çok kolay uyguluyorlar, neden olabilir ? Waxı elimde dağıtırken bile zor dağıtıyorum tutkal sanki :)
    Uygulamayı saçımı yıkıyorum, yapacağım yöne kurutuyorum ve waxı sürüyorum. Ama tutuşundan baya memnunum rüzgarda falan saç hiç bozulmuyor gün boyu yaptığım şekilde kalıyor diyebilirim.
  • Beistrich kullanıcısına yanıt
    reklam stratejisi herhalde surmeden once fon makinesi tutuyorlardir tutkallari yumusasin diye zaten adamlarin sacinada garip bir sekilde suruyorlar, benim saclarda ince tigi bile sacimi yoluyor herhalde onu sursem kel kalirim dedigim gibi fonle yumusatabilirsin sonucta bildigim kadariyla hdf,byvilain vb firmalar wax icin balmumu kullaniyor yani isiyla yumusuyor o yzuden elinde iyice isitman lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Merhaba saçlarım ince telli yanlar kısa üstler uzun yani saçın onu burun ucuma geliyor Osis Mess Up kullanıyorum ama memnun değilim saçımı tutmuyor spreyle sabitleyince çok parlıyor spreysizde rüzgarda en ufak şeyde dağılıyor şimdi atacağım resimlerden yapmak istediğim tarzı az çok anlarsınız zaten o tarzda bir saç için en uygun ürün hangisidir hanz de fuko sanırım en iyi bu konuda yorumlara göre yani hem ondan hemde yurt içinde bulabileceğim bir markadan tavsiye istiyorum.

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

• FIF kullanıcısına yanıt
    Bu adamlarin saclari kalin telli o yuzden onlar gibi volume vermen lazim, bunun icin kopuk kullanmalisin mesela loreal paris silk&gloss simdi adi degisti tam hatirlamiyorum ismini, elindeki spreyden memnunsan sorun yok memnun degilsen osis+ veya diger spreylere bakabilirsin, onerecegim hicbir wax sana bu kadar volume veremez eninde sonunda sacini dusururler ama kopukle istedigine sahip olabilirsin ikinci secenek pudralar, pudrayla birlikte wax alabilirsin wax olarak 3d mensionlara bakabilirsin veya redken ya da loreallere.Kopuk alirsan, kopugu calkala eline portakal kadar sık hafif hafif alarak nemli sacina sur.fon makinesini al ve sacini kurut ve kocaman bir sac spreyi al sacina uzaktan iyici yedir normalde kopuk yaninda paste onerirdim saci kontrol etmek icin ama butce yetmiyor sanirim.Pudra alacaksan,sacina fonu cok pudrayi azar azar kabartmak istedigin yerlere dok ama cok dokme sonra sacini iyice ovustur son olarak waxi al sacinin son halini ver spreyi sık.Ek olarak umarim isi koruyucu kullaniyorsundur cunku sacin ince telli digerlerine gore daha fazla zarar goruyor mutlaka bir tane edin yoksa.

Çok para vermem diyorsan taft volumen köpük al hem ısıdan da koruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Bu adamlarin saclari kalin telli o yuzden onlar gibi volume vermen lazim, bunun icin kopuk kullanmalisin mesela loreal paris silk&gloss simdi adi degisti tam hatirlamiyorum ismini, elindeki spreyden memnunsan sorun yok memnun degilsen osis+ veya diger spreylere bakabilirsin, onerecegim hicbir wax sana bu kadar volume veremez eninde sonunda sacini dusururler ama kopukle istedigine sahip olabilirsin ikinci secenek pudralar, pudrayla birlikte wax alabilirsin wax olarak 3d mensionlara bakabilirsin veya redken ya da loreallere.Kopuk alirsan, kopugu calkala eline portakal kadar sık hafif hafif alarak nemli sacina sur.fon makinesini al ve sacini kurut ve kocaman bir sac spreyi al sacina uzaktan iyici yedir normalde kopuk yaninda paste onerirdim saci kontrol etmek icin ama butce yetmiyor sanirim.Pudra alacaksan,sacina fonu cok pudrayi azar azar kabartmak istedigin yerlere dok ama cok dokme sonra sacini iyice ovustur son olarak waxi al sacinin son halini ver spreyi sık.Ek olarak umarim isi koruyucu kullaniyorsundur cunku sacin ince telli digerlerine gore daha fazla zarar goruyor mutlaka bir tane edin yoksa.

Hocam kopuk alırsam sadece onunla mi şekillendireyim yani kopuk sonrası wax falan yazmamissiniz birde ben saçına sıcak fon çekmiyorum ısıya karşı koruyucu spreye gerek varmı?

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Taft'in ürünlerini ben pek beğenmiyorum birde zaten sıcak fön çekmiyorum sıcak fön şartmı vede şöyle bir saç köpüğü buldum iş görür mü

http://www.hepsiburada.com/m/john-frieda-luxurious-volume-hacim-kazandiran-sekillendirici-sac-kopugu-200-ml-p-SGJOHN11972

Geçersiz sayfa yazıyor, hacimi sıcak fönle verebilirsin lorealin köpüğü de iyidir.
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Sanırım şu ürün değil mi?

http://www.kozmetikcim.com/Default.aspx?pageID=18&PID=2575

evet o, senin tercihine bagli istersen waxta kullanabilirsin ama cokta gerekli degil, sacina deepfear in dedigim sadece sicak veya orta sicakta hacim verebilirsin benim tavsiyem orta isi yuksek hiz veya sicak orta hiz ve evet isi koruyucu gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: FIF

Sanırım şu ürün değil mi?

http://www.kozmetikcim.com/Default.aspx?pageID=18&PID=2575

Bu senin gösterdiğin sprey, sen köğünü alacaksın fiyatı 15-25 arası
  • merhaba arkadaşlar,

bende @FIF nickli arkadaşla benzer saç karakterine sahibim ve benzer bir şekil vermek istiyorum. aynı sorun bende de var. fön ile beraber toni&guy matt puty kullanıyorum ancak saçım sürekli öne düşüyor. kuaförüme danıştım fön makineme şampuanıma falan çamur atıyor. konuyu görünce epey sevindim.

arkadaşa verdiğiniz tavsiye üzerine hemen karşı macro dan loreal'in köpüğünden aldım. daha kaliteli markalarda vardı sanırım ama bilgi sahibi olmayınca almadım. şimdi sormak istediğim bu işin algoritması nedir? nemli saça önce köpük sürüp sonra fön çekip sonra toni&guy matt puty mi sürmeliyim? toni&guy matt puty uygun mudur? işlem sonunda sabitlemek için sprey sıkmak gerekli midir? morfose spreyim bu işi görür mü?

teşekkürler

bonus soru: hanz de fuko ürünlerini nereden satın alabilirim. reklam olmasın derseniz pm lüütfen.

tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phurba -- 15 Nisan 2015; 17:04:47 >

• hdf yi kendi sitesinden veya sprezstyle dan alabilirsin.kopugu calkala eline portakal buyklugunde sık nemliyken sacina sur iyice beyazlik kalmasin yuksek sicaklik orta hiza al fonu cek spreyi sık, matte putty ince saclara gore degil sacini dusurur.

• Saçım ince telli ve kıvırcıkla dalgalı arasında şekil veremiyorum taş çatlasın 30 dakikaya bozuluyor ne yapmam lazım waxda kullanıyorum ama saçıma şekil veremiyorum

• İkinizede çok teşekkürler o kadar uzun zamandır saçıma şekil veremiyordum ki artık çok canımı sıkmaya başlamıştı dün Loreal'i aldım bugün kullandım hakikaten çok güzel oldu Hem wax'a göre daha uygun çok teşekkür ederim :))

@Markus Schulz
    @deepfear7
    Rica ederim, ince telli saçlara göre köpük en iyi silahtır
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.