Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kullandıklarımı, en azından biraz bildiklerimi yazayım.
    İlk olarak sp men shine ve osis mess-up aldım.
    Osis mess-up kısa saçta çok güzel etkili oluyor, saçınıza bir şey sürmemişsiniz gibi bir görünüş bırakıyor ama bunun yanında saçta tuhaf bir kuruluk değişik bir tabakamsı bir şey oluşuyor. Gün için de oynayıp düzeltme imkanınız da var ama gelgör ki saç bir uzadı mı, kaç hizasına geldi mi mesela, çok uğraşmanız gerekiyor. Saçı tam tutamıyor mess-up. Ben saçımla yarım saat uğraşmak istemiyorum erkeğiz sonu olarak hemen olsun güzel olsun istiyorum bu açıdan mess-up beni tatmin etmedi. Ayrıca öyle saçma bir kutusu var ki süreki hava alıp durdu ve 4'te 1'i kurudu resmen kullanamadım 4'te 1'ini
    Wella Sp men shine çok güzel. Şekil veriyor çok güzel tutuyor anca bir şey kullandığınız belli oluyor ve saçınız biraz parlak duruyor adı üstünde gerçi "shine"

Şu anda Osis 4 play ve Osis flexwax aldım. Osis 4 play'i bir kaç kez kuafördeyken denemiştim açıkçası acayip beğendim spret kutusundan kremsi bir yapıda çıkıyor. Kurumuyor, değişik bir katman bırakmıyor, çok az bir parlaklık var ve şeklini gayet iyi muhafa ediyor.
    Bundan sonra sanırım Osis 4 play'i kullanırım.
    Flexwax'ı daha pek denemedim bir şey demek istemiyorum.
    Ayrıca Wella Sp men mat wax'ı da deneyeceğim bir ara onu da yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Arkadaşlar kullandıklarımı, en azından biraz bildiklerimi yazayım.
    Osis mess-up kısa saçta çok güzel etkili oluyor, saçınıza bir şey sürmemişsiniz gibi bir görünüş bırakıyor ama bunun yanında saçta tuhaf bir kuruluk değişik bir tabakamsı bir şey oluşuyor. Gün için de oynayıp düzeltme imkanınız da var ama gelgör ki saç bir uzadı mı, kaç hizasına geldi mi mesela, çok uğraşmanız gerekiyor. Saçı tam tutamıyor mess-up. Ben saçımla yarım saat uğraşmak istemiyorum erkeğiz sonu olarak hemen olsun güzel olsun istiyorum bu açıdan mess-up beni tatmin etmedi. Ayrıca öyle saçma bir kutusu var ki süreki hava alıp durdu ve 4'te 1'i kurudu resmen kullanamadım 4'te 1'ini
    Wella Sp men shine çok güzel. Şekil veriyor çok güzel tutuyor anca bir şey kullandığınız belli oluyor ve saçınız biraz parlak duruyor adı üstünde gerçi "shine"

Şu anda Osis 4 play ve Osis flexwax aldım. Osis 4 play'i bir kaç kez kuafördeyken denemiştim açıkçası acayip beğendim spret kutusundan kremsi bir yapıda çıkıyor. Kurumuyor, değişik bir katman bırakmıyor, çok az bir parlaklık var ve şeklini gayet iyi muhafa ediyor.

Bana da biraz önce Schwarzkopf Türkiye Osis 4 play'ı önerdi

• Tronco kullanıcısına yanıt
    Mat mı görünüm istiyorsun doğal mı, ona göre önericem.
  • Hocam kafaya bir sey surdugumu belli etmesin, biraz guclu tutsun ve gun icinde tekrar tekrar sekillendirebileyim yeter. Piyasada simdiye kadar kullandigim "dogal" gorunum waxlarin hepsi jole surmus gibi yapiyordu. O yuzden mat dedim, ama diger onerilerinize de acigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tronco kullanıcısına yanıt
    Osis whipped wax güçlü tutuş köpük gibi yapısıyla istediğin zaman tekrar şekil verebilirsin.

• Saç mat dursun. Gün içinde elimle yeniden şekil verebileyim. Saçım orta uzunlukta burnuma kadar gelıyor ve soldan sağa yatırıyorum. Piyasadaki bazı waxlar saçı dıken dıken yapıyor tekrardan gun ıcınde sekıl almıyor o şekılde ıstemıyorum. Saçıma doğal bir görünüm versin yeterli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Arkadaşlar kullandıklarımı, en azından biraz bildiklerimi yazayım.

Osis 4 play nasıl bir ürün açıklarmısın yapısı nasıl saçta nasıl duruyor tutuşu nasıl parasını hak ediyorumu ? Resim atma şansın varmı ?

• metix78 M kullanıcısına yanıt
    Tutuş önemli değil diyorsan Osis Mess Up

lifli waxlar tercih etmeniz sizin yarariniza ek olarak sacinizin cikis yon sanirim sag tarafa oldugu icin saciniz hacimli gozukmuyor bu yuzden sacinizi sola tararsaniz istediginiz gorunume kavusabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgeli kullanıcısına yanıt
    Capital Force mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fertorres

Tutuş önemli değil diyorsan Osis Mess Up

Peki Hocam flex wax nasıldır.Ekteki şekil yapılır galiba? Benım stilim buna çok yakın. Mesela şu şekilde spreyi çok sıksan belki hiç oynama olmaz ama ben elimle gün içinde aynı şekilde attığımdada kalmalı. Tam olarak demek istediğim bu hocam. Daha önceden kullanmadım bu markayı ama duydum çok . Zaten tigi,sebastian,american crew, toni&guy gibi ürünlerden alıcağım. Toni daha çok ingiliz stilini yansıttığından ondada sertlik yok galiba ve esneklik var. Mesela tigi , sebastian,no inhibition gibi ürünlerin hangi modelleri uyar ?
    Bu site üzerinden yardımcı olabilir misiniz
    http://www.kozmoya.com/sa%C3%A7-%C5%9Fekillendiriciler/Waxlar
     [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

lifli waxlar tercih etmeniz sizin yarariniza ek olarak sacinizin cikis yon sanirim sag tarafa oldugu icin saciniz hacimli gozukmuyor bu yuzden sacinizi sola tararsaniz istediginiz gorunume kavusabilirsiniz.

lifli waxlar için şu siteden model belirtebilir misiniz rica etsem.
    http://www.kozmoya.com/sa%C3%A7-%C5%9Fekillendiriciler/Waxlar
    Rough rubber ile yapabilirsin bu şekli

• Hanz de fuko sponge satan olursa açılmamış kutu alabilirim. İlgilenen olursa mesaj atsın..
  • quote:

Rough rubber ile yapabilirsin bu şekli

Ürüne baktım hocam. Sağolasın. Peki Birde şunu sorsam size , ben sprey ve fön suyuda kullanmayı dusunuyorum bunlar için hangisini önerirsiniz. Mesela bir tane denız suyu spreyi alıcam. Toninin denız suyu spreyine güzel diyorlar sizin tavsıyenız var mı . Birde ben normalde kozmoyadan alıcaktım ama rough rubber yok. Yurtdısı olmamak kaydıyla hangi siteden tam anlamıyla bulabılırım bu ürünleri bir tavsıyenz var mı
    Sachaneden bulabilirsin.İlanımda profesyonel ısı koruyucular mevcut, bakabilirsin.
  • quote:

Sachaneden bulabilirsin.İlanımda profesyonel ısı koruyucular mevcut, bakabilirsin.

tamamdır hocam görüşelim ısı koruyucuları için.
    isi koruyucuda tresemme tek gecerim,wax onermem icin sac yapiniz onemli kalin mi ince mi dalgali mi gibi ek olarak deniz tuzu spreyi sacinizi daginik yapmsk icin beachy dedikleri stil icin kullanilir yani fotografini koydugunuz sac sekli pek mumkun olmaz o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fertorres nickli arkadaş bana şampuan önerisi söyledi bende onun söylediği markanın yağlı saçlar için olanını aldım :) dün akşam 8 de yıkadım halen şu saattir yağlanma yok. Sürekli bu şampuanla yıkamak zarar verir mi bilmiyorum, ilerleyen zamanlarda saçımda oluşan etkileri yazacağım. Kerastase Specifique Bain Clarifiant

Bu arada iyi bir fön çekerseniz mess up işinizi görecektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 15 Mart 2015; 5:34:53 >
  • Arkadaşlar bu konu benim için çok önemli :D

Şimdi kuaförümün dediğine göre ince telli yağlı ve düz saçım var seyrek değil fazla sıkta değil.Yani orta uzunlukta ama saçım ıslanınca çok kısa duruyor ince telli olduğu için.Fön çektiğimde rampa modeli yapabiliyorum önler baya uzun çünkü.

Kuaförüm aramakasları temizledi saçımdan kalınlaşsın diye ve kısalttı biraz ama hala uzunluğu orta seviyede.Size sorum kuaförümü değişsem mi aramakasları temizledi ben yanlar kısa orta ve önler uzun yaptırıyordum hep herkes beğeniyordu ama aramakasları temizleyip yanları uzatıcaz arkaya doğru yatıracaz dedi yanlar uzayınca.Ama bende kabarık oluyor ve saçımda önde sağda döner var ben o döneri kapatıyorum o tarafa yatırarak.

Osis mess up kullandım beğenmedim şuan american crew kullanıyorum kill den yapıldığı için beğenmedim yani bu kalın telli saçlar için bence dalgalı yapıyor saçı.Hanz de fuko ve by villlian satan varsa alabilirim ve size sorularım var

sizce hangi waxı kullanayım saç yapıma göre önerilere açığım sıralarsanız bu saç yapına göre en iyi bu diye kesin diye son kez alıcam artık bıktım bu para vermekten wax denemekten..

sprey olarak ise shwazkop silhoutte kullandım ve beğenmedim adeta yapış yapış yapıyor ve saçlarımda yağlanma bile yapıyordu

osis session kullandım eskiden memnundum yani bana göre iyi spreydi ama benım ince telli saç yapıpa göre önerirseniz başka dinlerim

saça sprey sıktığım belli olmaması lazım ince telli olduğuu için belli oluyor yani

ve fönden korusun diye ısı koruyucu öneriniz varmı ve en iyisi hangisidir ince telli saç için ve saç için zararlmıdır?

bu wax sprey ısı koruyucu için öneri istiyorum

ek olarak hacim köpük kullanyorum ince telli oldugu ıcın memnunum volume den ama onu bırakabilirim ısı koruyucu alırsam sizce doğru yapmıs olurmuyum

Cok konustum cok rahatsız ettim ama aklımda bircok soru var ve en ıyı sız biliyorsunuz bu arada okursanız ıyı olur uzun oldu biraz.

Ek olarak arkadaşlarım sacların doğal daha iyi duruyor diyorlar sprey sıkmadan ama ben sprey sıkmazsam saclar dusuyor onlerı ve kısa duruyor dagınık oluyor begenmıyorum ama onlar nasıl begenıyorsa

bu arada resmimi buraya atarım veya isteyene pm atarım sac ve kafa yapım ıcın onerılerınız ıcın resim sorun olmaz teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.