Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle çok yararlı ve süper bir konu olduğunu belirtmek isterim marcus hocam ve fertorres hocam zaten gerekli derecede bilgiye sahipler ve yardımcı oluyorlar bende uzun yıllardır wax kullanıcısıyım ve bildiğim kadarıyla bilgilerimi paylaşmak isterim.

İlk olarak şunu belirtmeliyim yaklaşık 1.5 yıl dax kullandım kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum kalıntılarını zor zoruna saçı bir kaç kez 3 e vurdurarak geçirdim
    şuan kullanmakta olduğum wax osmo clay wax saçım kalın telli sık ve simsiyah o yüzden tutucu ve mat bir wax kullanmaya özen gösteriyorum osmo clay wax etiket olarak bunları karşılıyor ama saçta hiç de etikette verdiği özellikleri göremiyorum sprey sıksam da sıkmasam da omo waxlarının tutuculuğu çok zayıf tavsiye etmiyorum

Eğer ki ben paraya kıyarım diyorsanız şahsi görüşüm olarak hanz de fuko wax tercihiniz doğru olacaktır saç şeklinize ve özelliklerine göre çeşitli HdF waxlarını seçebilirsiniz bir kaç kere kullanma şansım oldu sadece şunu söyleyebilirim saçınızda farkı hissedebiliyorsunuz lakin TR de satılmıyor yurtdşından akraba veya yurtdışı alışveriş sitelerinden aldırabilirsiniz fiyatı son hatırladığım kadarıyla 68 lira felandı

Elime ilk ekonomik fırsat geçtiğinde osis waxlarını denemeyi düşünüyorum zaten nisan da yurtdışından akrabam 5 6 tane HdF wax getirecek ozamana kadar artık idare edicem.

Şu konuya da değinmekte yarar var waxın önemi kadar saçın kesiliş ve fönle şekillendirme olayıda saç tasarımda önemli bir yere sahiptir.Bizim ülkemizde berberlerde genelde ara makası merakı var ara makasını çok yanlış ve gereksiz kullanıyorlar buna dikkat edebilirsiniz ayrıca sprey de bir nevi wax kadar kaliteli olmasada sizi tatmin etmelidir.

Ben saçlarımı quiff, slick back tarzı yapıyorum yani yanlar kısa önden arkaya doğru kısalan ön ve arkaya yatırma tarzları varsa sizinde önerileriniz önerilere açığım

DipNot: Saçlarınızı yıkamadan asla yatmayın.

• Morfose Natural Mat Wax önerirmisiniz ? Fiyatı öğrenci adam için gayet uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerastase homme iyidir deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Morfose Natural Mat Wax önerirmisiniz ? Fiyatı öğrenci adam için gayet uygun.

dostum saçına kıyacaksan al öyle waxlar kullanmayın saçı çok döküyor ve saçta kalıntılar bırakıyor ve emin ol kaliteli bir wax alırsan senin için daha ekonomik çünkü morfose waxın saça etki etmesi için kullanılan ölçü ile kaliteli waxların kullanılma ölçütü bir değil şunu sana net olarak söyleyebilirim pahalı ve kaliteli wax alırsan sana daha uzun gider çünkü çok azıyla saçına şekil verebiliyorsun bence biraz paranı biriktir tigi davines osis markalarının ürünlerinden seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknmnkse

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Morfose Natural Mat Wax önerirmisiniz ? Fiyatı öğrenci adam için gayet uygun.

dostum saçına kıyacaksan al öyle waxlar kullanmayın saçı çok döküyor ve saçta kalıntılar bırakıyor ve emin ol kaliteli bir wax alırsan senin için daha ekonomik çünkü morfose waxın saça etki etmesi için kullanılan ölçü ile kaliteli waxların kullanılma ölçütü bir değil şunu sana net olarak söyleyebilirim pahalı ve kaliteli wax alırsan sana daha uzun gider çünkü çok azıyla saçına şekil verebiliyorsun bence biraz paranı biriktir tigi davines osis markalarının ürünlerinden seç

Geçen Schwarzkopf Türkiye ile konuştum, Osis ürünlerinde diğer markalara göre zararlı içerik bulundurmadıklarını söyledim, araştırdım gerçekten de doğruyu söylüyorlar

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar. kalın telli ve sık saçlarım var sizce bu sprey nasıl ve nasıl kullanmalıyım ? fönle de pek aram yoktur bide

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 7 Mart 2015; 17:12:55 >
  • fon cektikten sonra sacina birde soguk ayara alip biraz tut sonra wax varsa kullan yoksa spreyi al uzaktan sacinin her yerine hizlica sık, bekle spreyin kurumasini sonra biraz daha sık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

fon cektikten sonra sacina birde soguk ayara alip biraz tut sonra wax varsa kullan yoksa spreyi al uzaktan sacinin her yerine hizlica sık, bekle spreyin kurumasini sonra biraz daha sık

peki usta dikkate alıcam dediğinizi teşekkürler.
  • Tutuculukta en iyi markayı seçmişsin
  • Mat wax isteyenlere osmo clay'dan uzak durun demek istiyorum bugün elime geçti ama üzerinde matt yazıyo lakin aldığım ürün bildiğin ışıldıyor. Aldığım gibi çöpe gidecek almayı düşünenlere fikir olsun diye yazmak istedim.
  • Kemalhsandogan kullanıcısına yanıt
    osmo clay wax kullandığım en berbat ve kalitesiz wax almayı düşünen varsa almasın parasını çöpe atar
  • Vallahi birkaç yerde övüyolardı güzel şöyle böyle diye lakin bu bildiğimiz dax yani o kırmızı kutudaki daxın daha akışgan hali saçtan kolayca çıkmıyo bildiğin 2-3 kere yıkamak gerekiyo yanii. Bu üründen insanlar nasıl memnun kalmış bu kadar anlaması güç. Aynen senin dediğin gibi hayatımda kullandığım en berbat wax, Morfose' wax bile daha güzeldi :D
  • Spongewax'i nerelerde bulabiliriz? Osis mess up dusunuyordum. Konuyu gorunce fikir direkt degisti. Saclarim ortalama kalinlikta ve sabah fonle verdigim sekille kalmiyor. Cok fazla abartmadan wax kullanayim diyorum. Dokulme problemi yuzunden gordugum krem+sampuan tedavim de
    var o yuzden kaliteli bir sey almam lazim.

Edit: Spongewax'in siparisi zorsa yurticinden ulasabilecegim o kalitede baska urunlerde olabilir. Maksat sacimin onunu kaldirip arkaya attigimda tutsun ve gun icinde o saci duzeltebileyim tekrar tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tronco -- 10 Mart 2015; 19:55:37 >
  • Tronco kullanıcısına yanıt
    Niye osisten vazgeçtin?
  • Hocam tutusu az gibi geldi bana. Spongewax in tutusu tam aradigim gibi yazilanlardan anladigim kadariyla.

Guclu tutus ıstıyorsan whipped wax, flexwax ideal.Sponge yurt içinde bulamazsın.
  • Flexwaxi da berberde kullanmistim. Onla da sekillendirdikten sonra gun icinde duzeltemiyorum saci. Ve neden bilmiyorum baya isil isil oldu kafa. Saclar ince telli ve biraz seyrek o yuzden gun icinde duzeltmem gerekiyor. Spongewaxin benzeri bir urun var midir acaba biliyor musunuz?

Bende hdf quicksand var satiyorum 2.el bolumunde konu actim istersen bakabilirsin

ince telli sac icin sponge degilde quick tercih edilmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haircut modeli bir kesimim var. Saçımın yanları çok kısa. Model olarak sağdan sola ya da soldan sağa atabiliyorum ve yaklaşık 1 yıldır bu model olduğu için saçım oturdu.Saç uzunluğu önlerde burnumun ucuna kadar geliyor ve dediğim gibi kaldırım sağa attığım zaman kabarık durmuyor. Piyasadaki mat waxlardan (8-10 tl olanlardan) sürdüğüm zaman rahat hareket etmiyor. Yani videolardaki gibi esnek olmuyor. Güçlü tutuş gibi bir takıntım yok rüzgarda dağılabilir de yeterki elimle tekrardan eski haline gelsin. O yüzden wax almayı düşünüyorum. Türkiyede olsa tercihim hanz de fuko olurdu kesinlikle ama malesef yok. Toni&guy ürünlerinin sampuanı, deniz tuzlu spreyi, waxı nasıldır arkadaşlar. Ya da türkiye de başka hangi waxları bulabılırım. Tıgının hangı modeli bana uyar,osmo uyar mı, no ınbıtıon var yine,sebastian var,osis var bu ürünlerden hangisini tercih etmek gerekir. Sadece wax olarak da sormuyorum. Sorumu kaliteli şampuan,saç kremi, fön öncesi spreyi, sonra wax, sonra sprey seklinde sorabilirim. Saç stilim resimdekinin sağa yatan halidir. Saçım rüzgarda dağılsa bile elimle sağa attığımda duruyorsa problem yok benım ıcın :) Fiyat olarak da herhangi bir limit yok. Yeterki kozmoyadan ya da başka bir internet sitesinden getirme imkanımız olsun. Şimdiden teşekkür ederim.

Şunu da belirtmek isterim,5 6 yıldır wax sprey kullanırım, nasıl sürülmesi gerektiğini nasıl fön çekilmesi gerektiğini bilirim. Sadece lise üniversitedeyken bir waxa 60 tl verme gibi bir lüxümüz olmadığı için yabancı waxları araştırmamıştım. Daha çok yabancı olduğum bu ürünler hakkında ve mat olanları hakkında bilgilerinizi bekliyorum.
     [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.