Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paintov

kalın telli, dalgalı ve yağlı saçlarım için şekillendirici tavsiyesi alabilir miyim?

bir de şampuan olsa çok iyi olur

Sekıllendırıcının özelliği nasıl olsun?
  • özelliği mi? hangi özellikler var bilmiyorum da jöle gibi olmasın. ıslak değil mat görünsün. sprey wax tarzı olursa iyi olur.
  • Sprey wax dıe.bisey var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egebaran55 E kullanıcısına yanıt
    var liquid wax diye geciyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    nerden edinebilirim bunu? sprey de olur wax da olur yani araya virgül koymamışım :)
  • paintov P kullanıcısına yanıt
    suan piyasada pek sivisi yok zaten normal wax a gore daha az tutusu var

peki saç özelliklerime göre ne önerirsin? elimi saçlarımda gezdirdiğimde ekstra bir madde olmasın mümkün mü böyle bir wax veya sprey?
    sac tipini bilmiyorum yazarsan onerebilirim

kalın telli, dalgalı ve gerek var mı bilmiyorum yağlı bir saç tipim var.
    kesinlikle guclu tutusa sahip urunleri sec oyle 5/3 gucunde degil 5/5 olanlari sec, secerken icerigine dikkat et petrol bazliysa alma, parlak sakin alma sacin kolay yaglaniyor mat al derim aldiktan sonra hergun sacini yika ama soyle yap bir gun suyla diger gun sampuanla

• güzel konu
  • Merhaba, Markus hocam benim saçım kalın telli ve yoğun dalgalı hergün fön çekerek slick back dediğniz tarzda tarama yapıyorum. Fakat kullandığım waxtan pek memnun değilim ( osis flexwax kullanıyorum ). Tr'de bulabileceğim kaliteli bi wax öneriniz varmı ? ( fiyat önemli değil )
    Birde siz bi kaç sefer wax kullanıp sonrasında fön çekilmesi gibi bir şey yazmızsınız fakat ben fön öncesi ısı kalkanı ürün kullanıp o şekilde fön çekiyorum, sonrasında wax uyguluyorum saça. Bu uygulama yanlış mı acaba ?
  • Güzel konu olmuş Ben de şu ana kadar denediğim waxlar hakkında yorumlarımı yazmak isterim. Kullandıklarım arasında seçim yapmakta kararsız kalanlar için yardımcı olur belki. Şu ana kadar denediklerim :
    1-Osis Mess Up
    2-Osis Flexwax
    3-Tigi Bed Head Matte Seperation (Siyah Kutu)
    4-Osis Rough Rubber
    5-American Crew Fiber
    6-Tigi Bed Head Matte Manipulator (Fıstık Yeşili Kutu)
    7-Hanz De Fuko Quicksand
    8-Osis Mighty Matte
    9-No Inhibition Moulding Mudd
    Öncelikle benim tercihim mat wax. İlk kullandığım wax Osis Mess Up, diğer kullandığım waxlara göre en mat görünümü veren buydu. Onun dışında diğer waxlara göre tutuş gücü daha düşüktü. Ve kullanımı daha zordu. Çünkü killi bir yapısı var ve elinize iyice yedirmeniz gerekiyor. Aksi taktirde saçınızda kalıntı kalması oldukça yüksek bir ihtimal.
    Mess up bittikten sonra Osis Flexwax kullandım. Kullanımı Osis Mess Up'a göre oldukça kolaydı. Tutuş gücü Mess Up'a göre bariz daha fazla. Ayrıca gün içinde Osis Flexwax sürdüğüm saçı, bir daha şekillendirebiliyordum. Ama Osis Mess Up'a göre biraz daha parlak görünüm veriyor. Gelelim şu an bitmek üzere olan Tigi Bed Head'e. Yoğunluğu Flexwax ile Mess Up arasında diyebilirim fakat Mess Up'taki killi yapıya sahip değil. Tutuş gücü olarak Flexwax ile aynı sayılır. Parlaklık olarak da Flexwax'tan belki bir tık daha mat. Ama çok farklı bir görünümü yok diyebilirim. Flexwax'a göre kullanımı zor ve Flexwax'tan bariz şekilde mat göstermediği için memnun kalmadım Tigi Bed Head'den. Osis Rough Rubber ise matlık olarak gayet iyi. Fakat tutuş açısından gerçekten hiç beğenmedim. Kullanımı gayet kolay. Rüzgarsız günlerde kullanılabilir. Onun haricinde sabitlemek için sprey sıkmadan çıkarsanız Osis Rough Rubber tutuş konusunda yarı yolda bırakabilir. American Crew Fiber, tutuş açısından beklentimin en yüksek olduğu waxtı. Fakat gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni. Matlık konusunda gayet iyi. Fakat tutuşu gerçekten hem Flexwax hem de Tigi Bed Head'in çok gerisinde. Rough Rubber'ın biraz daha iyi tutuşu olanı denebilir sadece. Bu arada bariz turunçgil kokusu mevcut. Tiginin diğer ürünü olan Tigi Matte Manipulatoru (Yeşil kutu) denedim. Bu üründe de matlık konusunda memnun kalmadım. Fakat tigi bed head matte seperation'a (siyah kutu) göre kullanımı daha basit ve ürün daha kremsi yapıda. Tutuculuk orta düzeyde. Fakat saçları birbirine yapıştırıyor. Ürünü çok az kullanmak gerekli. Hanz de fuko Quicksand ürününe gelince işler değişti. Ürünü almadan önce çok araştırdım. Çok övgüler almış bir wax. Fakat ben abartıldığını düşünüyordum. Kullanınca ne kadar yanlış bir kanıya vardığımı anladım. Ürün mükemmel derecede mat ve tutuş gücü bakımından gayet yeterli. Kullanımı aşırı derecede basit. Kalıntı bırakması imkansız gibi. Ve saçtan yıkayınca kolayca çıkıyor. Bulabilirseniz hiç düşünmeden alabilirsiniz(mat wax düşünenler). Bu ürünlerden birini seçmek isteyen varsa benim sıralamam:
    1- Hanz De Fuko Quicksand
    2- Osis Flexwax
    3- Tigi Bed Head Matte Seperation
    4- Tigi Bed Head Matte Manipulator
    5- American Crew Fiber
    6- Osis Rough Rubber
    7- Osis Mess Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 10 Mart 2017; 11:58:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

Güzel konu olmuş Ben de şu ana kadar denediğim waxlar hakkında yorumlarımı yazmak isterim. Kullandıklarım arasında seçim yapmakta kararsız kalanlar için yardımcı olur belki. Şu ana kadar denediklerim :
    1-Osis Mess Up
    2-Osis Flexwax
    3-Tigi Bed Head Matte Seperation (Siyah Kutu)
    4-Osis Rough Rubber (Aldım ama daha kullanmaya başlamadım.2 haftaya kullanmaya başlayacağım)
    Öncelikle benim tercihim mat wax. İlk kullandığım wax Osis Mess Up, diğer kullandığım waxlara göre en mat görünümü veren buydu. Onun dışında diğer waxlara göre tutuş gücü daha düşüktü. Ve kullanımı daha zordu. Çünkü killi bir yapısı var ve elinize iyice yedirmeniz gerekiyor. Aksi taktirde saçınızda kalıntı kalması oldukça yüksek bir ihtimal.
    Mess up bittikten sonra Osis Flexwax kullandım. Kullanımı Osis Mess Up'a göre oldukça kolaydı. Tutuş gücü Mess Up'a göre bariz daha fazla. Ayrıca gün içinde Osis Flexwax sürdüğüm saçı, bir daha şekillendirebiliyordum. Ama Osis Mess Up'a göre biraz daha parlak görünüm veriyor. Gelelim şu an bitmek üzere olan Tigi Bed Head'e. Yoğunluğu Flexwax ile Mess Up arasında diyebilirim fakat Mess Up'taki killi yapıya sahip değil. Tutuş gücü olarak Flexwax ile aynı sayılır. Parlaklık olarak da Flexwax'tan belki bir tık daha mat. Ama çok farklı bir görünümü yok diyebilirim. Flexwax'a göre kullanımı zor ve Flexwax'tan bariz şekilde mat göstermediği için memnun kalmadım Tigi Bed Head'den. Tigi bittikten sonra Osis Rough Rubber'ı deneyeceğim. Kullandıktan sonra onun hakkında da yorumlarımı belirtirim. Bu ürünlerden birini seçmek isteyen varsa benim sıralamam:
    1- Osis Flexwax
    2- Osis Mess Up
    3- Tigi Bed Head Matte Seperation

Merhaba hocam benim saçlar kısa bu işlerden hiç anlamıyorum onun için dax almıştim kirmizi kutu olandan ama yapış yapış saçtan çikmiyor ayrica hiç kullanmadim dediğim gibi saçim kisa fazla bi şekil vermiyorum sadece öne duşmesin yeter onun için wax olarak ne tavsiye edersiniz ve bu waxlarin zarari oldumu size dökulme vs

• Merhaba. Öncelikle dax hiç kullanmadım ve saç konusunda profesyonel değilim. Sadece kullandığım waxları kendimce yorumladım. Saçlarının önü düşmesin diye kullanacaksan, benim kullandığım waxlardan hepsi idare eder. Ama illa ki hangisi daha güçlü dersen "Flexwax" derim bunların arasından. Eğer rüzgarı bol bir memlekette yaşıyorsan hiçbir wax sağlam tutmaz saçı. Ek olarak sabitlemek için sprey alman gerekebilir. Onun haricinde çok rüzgarlı bir yerde değilsen wax gayet yeterli olur. Kullandığım waxların saçıma hiçbir zararı olmadı ama her gün yatmadan önce illa ki saçımı yıkadım. Belki bu durumun da etkisi vardır dökülmemesine.
  • Doğal hafif ve normal tutucu olarak osis whipped wax, mat olarak mess up, doğal güçlü tutucu flexwax.Akşam saçını temızlersen saçın dökülmez.
  • Teşekkürler ben biraz canlı göstersin istiyorum hangisi daha canlı gösterir ve nerden alabilirim acaba

• Benim bildiğim american crew fiber canlı gösteriyor ama en iyi dokuyu osis verir

• Peki son bi sorum daha olacak :) osislerin hepside sürünce sacı sertleştiriyor mu

• Hayır

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.