Şimdi Ara

bilgilerim siliniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sLm Herkese iLk kez Uğruyorum Buraya Umarım Sorunumun Bir Çözümü Vardır

Şimdi 2 Gün Önce Oyun Direksiyonu aLdım.Akşam Getirdim CD sini feLan Kullanım KLavuzuna Göre Kurdum Denedim Pek Sevmeyince Geri Verdim ...
    Sonraki Gün Telefona Müzik Atmak İçin Hafıza Kartı Okuyucunu Arka USB Girişinden Taktım Fakat ;
    "USB Aygıtı Tanınmadı" Şeklinde Bir Uyarı aLdım.Tüm USB GirişLerini Denedim yinede oLmadı.Kamera Girişi Çalışıyordu Ona Takınca Yine Çalışmadı

Ondan Sonraki Gün,Yani Bugün de Eve geLdim Bi Baktım Ne Resim Ne Müzik Ne de FiLm Kalmış Bilgisayarda KLasörler Duruyor Sadece İçleri Boş.Dün ve Bugun Sistem Geri Yükleme Yaptım Ama İkisinde de İşe Yaramadı

Yardımcı oLabiLecek Arkadaş Varmı ?

*KAV Kullanıyorum
    *Win XP - SP 2
    *USB Sanırım 1.1 ( Çünkü Arada Bir USB 2.0 iLe Daha Hızlı oLabiLirsiniz Diyor
    *Pc'den Fazla Anlamam Öneride Buluncak Arkadaşlar Bunları Dikkate aLırsa Sevinirim
    *Şimdiden TeşekkürLeR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dosyalarının kaybolmasını anlamadım ama Handy Recovery programı işine yarar. Kart okuyucya gelince başka pc de dene büyük ihtimal yanmış
  • Dediğin Program Neci Ne İşe YaraR ?

*cvplara anca yRn bakabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLack_Hunt£r

Dediğin Program Neci Ne İşe YaraR ?

*cvplara anca yRn bakabilirim

Handy Recovery geri dönüşüm kutusundan veya silinen dosyaları geri getirmeni sağlar. Format atsan bile
  • Tüm Herşey D Diskindeydi Bende 2 Kez Sistem Geri Yükleme Yapınca Tüm Dosyaların 2 Kez Kopyasını Çıkarmış Masaüstündeki Kısayolar da iLk Kopyaymış.Ama Müzik,Resim ve FiLmLer 2.Kopyada oLdugu için Gözükmüyormuş.ŞimdiLik Bi Sorun Yok Ama Bakalım

SaoL JANT! iLgin İçin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.