Şimdi Ara

programlar kendiliğinden siliniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar pc de bazı programlar kendiliğinden siliniyor neden acaba örnğin medi player...paint...vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettuf53 -- 10 Nisan 2007; 21:58:19 >

• virüs olabilir mikardeşim bi virüs programı filan kullanıomuusn...?istersen bi taratma filan yap....
  • walla panda 2007 var onu kullanıyorum...zaten yerleşik tarama var ondan arıyo devamlı başka nerden olabilirki?
  • pc yi senden başkası kullanıo mu mesela benim bi kardeşim var en sağlam pc yi ver 1 saat kullansın o pc ye kesin bi format gerekir o yüzden sordum???
  • yok kardeş benden başka kullanan yok kendi kendini siliniyo programlar ama hepsi deil media player,paint vs.vs
  • hala bi çözüm sunan olmadı
  • sorun virüs.çözüm:kaspersky diyorum.uzaktan biriside kontrol ediyor olabilir pc'ni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet1990

sorun virüs.çözüm:kaspersky diyorum.uzaktan biriside kontrol ediyor olabilir pc'ni.

bir tarama yaptır pc de

birde şu mesele var kopya XP ler çökecek olayı bunun yavaş yavaş izleride olabilir önce Windows proğramları gider sonra windows gider

• sistem geri yüklemeyi denesen birde
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet1990

sorun virüs.çözüm:kaspersky diyorum.uzaktan biriside kontrol ediyor olabilir pc'ni.

bir tarama yaptır pc de

birde şu mesele var kopya XP ler çökecek olayı bunun yavaş yavaş izleride olabilir önce Windows proğramları gider sonra windows gider

kardeş bnm xp orjinal

• deepfreeze warsa oda siliyor olabilri warsa kapat
  • internet kafede kullanılan programlardan varsa siliniyordur. bilgisayar kapanınca eski oturumda kurulan programları siler
  • yok arkdaşlar pc de deep freeze var ama onu sonradan yükledim deep freeze yüklemeden önce siliniyodu onlar..
  • antivirüs'ü değiştir.bende avg vardı ,gördüğü exe yi siliyodu:)
  • VİRÜS O DAHA ÖNCE BENDE DE OLMUŞTU..TEK TEK PROGRAMLAR SİLİNİYORDU.Bİ AÇIYOM BİLGİSAYARI Bİ PROGRAM GİTMİŞ,BAŞKA GÜN AÇIYOM BAŞKA Bİ PROGRAM GİTMİŞ.MASAÜSTÜNDE Kİ İKONLARI " Bilinmeyen uygulama " İKONU ŞEKLİDE OLUYODU.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.