Şimdi Ara

bilgilerimi geri istiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hard disk(fat32) deki bilgilerim yanlış bir formatlama sonucu silindi. herhangi bir program vasıtasıyla bunları geri getirmek mümkün müdür?? acil yardım bekliyorum, teşekkürler.

• Tiramisu, Yanlız demosu işine yaramaz.. Orjinalini bulman lazım...
  • Easy Recovery ,Tiramisunun gelişmiş versiyonu daha faydalı olacağı kanaatindeyim..İnşallah tabii çünü bu tip data recovery mevzuları hiçbir zaman garanti değildir.
  • ya hem format at, hem de bilgilerimi geri istiyorum de? bu is bana biraz abes geliyor. neden derseniz, cok onemli ise yapilacak kurtarma calismalari (geri ye ne kaldigi duısunuluyor ise eheue) profesyonellere birakilmali.
    hem format at, ustune windows kur, sonra da bir onceki bilgilerimi geri istiyorum diyecegim ben de yakinda :-) tiramusunun babasi gelse herhalde bi ise yaramaz.
  • valla benim bildiğim önceden recovery programı yüklü değilse dataları kurtarma şansı %10 falan ve bilgisayarı her kullandığında kurtarma şansın azalıyo
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by maat</i>
    <br />ya hem format at, hem de bilgilerimi geri istiyorum de? bu is bana biraz abes geliyor. neden derseniz, cok onemli ise yapilacak kurtarma calismalari (geri ye ne kaldigi duısunuluyor ise eheue) profesyonellere birakilmali.
    hem format at, ustune windows kur, sonra da bir onceki bilgilerimi geri istiyorum diyecegim ben de yakinda :-) tiramusunun babasi gelse herhalde bi ise yaramaz.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    arkadaşım böyle konuşmakta haklısın çünkü hiçbir açıklamada bulunmamıştım niye format attığım konusunda o yüzden kızmıyorum sana ;)
    niye böyle olduğuna gelince ntsf ve fat32 dosya sistemi kurulu bir hd de açılışı win9x disketi ile yapmıştık. ntsf ye format atacaktık. ama tabi doğal olarak (ntsf li) c:\ yerine (fat 32 li) d:\ göründüğünden ve gecenin bilmem kaçı olduğundan dalgınlıkla d: ye format atmışız. durum bundan ibaret. yoksa zevk için format atıp hadi kurtarın bilgilerimi diyecek değilim. saygılar ;)

• Peki arkadaşların sana onerdiği tramitsu işini gormedimi? Bulamadıysan sana ondere bilirim kullanımıda var.
    Mail atman yeterli olucaktır.

azizbingol@aylabilgisayar.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol bilgisayar arkadaşımındı, ertesi günü tekrar format atıp üzerine işletim sistemi kurmuş. şu anda yapılacak bişey yok yani. bundan sonra benzer bişey olursa tramisu aklımda olacak, saol
  • benim aklıma şu geliyo:hdd ni içinde get data back veya recovery benzeri programların kurulmuş makinesi olan bir arkadaşına götürüyorsun,zanediyorum ordan senin hdd yi slave olarak tanıtıp kurtarma işlemleri yapabiliyordun yanılmıyorsam,bir dene bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.