ATX Kasa Bilgisayarı Başlat Veya Üzerindeki OnOf Düğmesinden Kapattıktan Sonra Pc Tekrar Açılıyor .. Bıos Da powersapley Ayarlarını Defold Ettim Yine aynı İhtimallere Karşı Mause KlavyeMonitör Bağlantılarınıda Ayırıp Tkrar Denedim Sorun Devam Ediyor Konu İle Teknik Bilgisi olan Arkadaşlar Varsa Lütfen Rica ardım SoS[ :o]
Hocam powersw kablosunda sıkıntı olabilir ama biraz garip birşeymiş sizinki. PC kapanırken powersw bağlantısını çıkarmayı denediniz mi? Eğer bunu çıkarınca kapanınca açılmazsa sorun kablodadır diye düşünüyorum...
Hocam reset düşmesi takılı kalmış olabilirmi
NASIL DESEMKİ SON OLARAK BIOS U YENİDEN KURUCAM KAFAYI YEDİRTCEK YOKSA BANA BÖYLESİYLEDE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM
quote:
Orijinalden alıntı: ısrsvm
NASIL DESEMKİ SON OLARAK BIOS U YENİDEN KURUCAM KAFAYI YEDİRTCEK YOKSA BANA BÖYLESİYLEDE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM
Benim dediğimi denemiş miydiniz? Merak ettim sorun ondan mı...
ONLARIDA AYIRDIM ANAKAR BAĞLANTILARINDAN YİNE SORUN DEVAM EDİYOR ASLINDA BİRAZ ARA VERSEM İYİ OLUCAK
POWER VE RESET DÜĞMESİNİDE AYIRDIM ANAKARTTAN PC AÇIK BAŞLATTAN KAPAT DEDİKTEN SONRA KAPANIYOR VE SONRA YENDEN KENDİ KENDİNE AÇILIYOR
NOT ELEKTRİK KAPLOSUNU PC DEN AYIR AYIRDIKTAN SONRA TEKRAR TAK TAKINCA KENDİ KENDİNE AÇILMIYOR BAH SETTİĞİM SORUNUN HARİCİNDE BU DA EK BİLGİ