Şimdi Ara

BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlat Veya Üzerindeki OnOf Düğmesinden
    Kapattıktan Sonra Pc Tekrar Açılıyor ..
    Bıos Da powersapley Ayarlarını Defold Ettim Yine aynı
    İhtimallere Karşı Mause Klavye Monitör Bağlantılarınıda Ayırıp Tkrar Denedim Sorun Devam Ediyor
    Konu İle Teknik Bilgisi olan Arkadaşlar Varsa Lütfen Rica ardım SoS[
    :o]

• Hocam powersw kablosunda sıkıntı olabilir ama biraz garip birşeymiş sizinki. PC kapanırken powersw bağlantısını çıkarmayı denediniz mi? Eğer bunu çıkarınca kapanınca açılmazsa sorun kablodadır diye düşünüyorum...
  • Hocam reset düşmesi takılı kalmış olabilirmi

• NASIL DESEMKİ SON OLARAK BIOS U YENİDEN KURUCAM KAFAYI YEDİRTCEK YOKSA BANA BÖYLESİYLEDE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ısrsvm

NASIL DESEMKİ SON OLARAK BIOS U YENİDEN KURUCAM KAFAYI YEDİRTCEK YOKSA BANA BÖYLESİYLEDE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM

Benim dediğimi denemiş miydiniz? Merak ettim sorun ondan mı...
  • ONLARIDA AYIRDIM ANAKAR BAĞLANTILARINDAN YİNE SORUN DEVAM EDİYOR ASLINDA BİRAZ ARA VERSEM İYİ OLUCAK
  • POWER VE RESET DÜĞMESİNİDE AYIRDIM ANAKARTTAN PC AÇIK BAŞLATTAN KAPAT DEDİKTEN SONRA KAPANIYOR VE SONRA YENDEN KENDİ KENDİNE AÇILIYOR

NOT ELEKTRİK KAPLOSUNU PC DEN AYIR AYIRDIKTAN SONRA TEKRAR TAK TAKINCA KENDİ KENDİNE AÇILMIYOR
    BAH SETTİĞİM SORUNUN HARİCİNDE BU DA EK BİLGİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    11 ay önce açıldı
    bilgisayar bileşenleri
    4 ay önce açıldı
    Masaüstü bilgisayar
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ısrsvm

POWER VE RESET DÜĞMESİNİDE AYIRDIM ANAKARTTAN PC AÇIK BAŞLATTAN KAPAT DEDİKTEN SONRA KAPANIYOR VE SONRA YENDEN KENDİ KENDİNE AÇILIYOR

NOT ELEKTRİK KAPLOSUNU PC DEN AYIR AYIRDIKTAN SONRA TEKRAR TAK TAKINCA KENDİ KENDİNE AÇILMIYOR
    BAH SETTİĞİM SORUNUN HARİCİNDE BU DA EK BİLGİ

Ne illet bir sorundur Vallahi bana olmasına nefret ediyorum böyle şeyleri...

Umarım çözersiniz... Kolay gelsin...

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.