Şimdi Ara

Bilgisayar 2. HDD'yi Okumuyor Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Kolay Gelsin. 2 Gündür Bir Türlü Halledemedim Bilgisayar 2. Harddiski Görmüyor Bir Türlü. Birinci Harddiskim IDE Bağlantılı (Sistem Bunda - 80 Gb). 2. Harddiskim SATA Bağlantılı (Kişisel Bilgiler Bunda - 500 Gb)

Geçen Günlerde Bilgisayar açılmamış babam da Bilgisayarcıya Götürmüş Anakartı Değiştirmişler Bilgisayar Biraz Eski Anakart Olarak "ASRock 775VM800" Takmışlar. Bilgisayarda 2 Adet Harddisk Var, birinde Sistem Yüklü Diğerinde Kendime Ait Bilgiler Mevcut.

Anakart Değişmeden Önce Format Atınca DRP'yi Çalıştırıp Driverları Kuruyordum. 2. Harddiski Öyle Görüyordu. Fakat Şimdi Hiçbir Şekilde Olmuyor.

Disk Yöneticisinde Görünmüyor, Driver Bir Türlü Kuramıyorum, Başka Bir Bilgisayarda Denedim Çalışıyor. Kablolar Sağlam, Bilgisayara Takınca Güç Geliyor Fakat Bilgisayar Görmüyor... İnternette Bu Konu İle İlgili Ne Kadar Yazı Varsa Okudum Fakat Olmuyor. Sadece Bu İş İçin 2 Günde 6 Kez Ayrı Ayrı Sürüm XP ler ile Format Attım Ama Nafile.

Via Raid Controller - 3149 Sürücüsünü Kurmamı İstiyor. Kuruyorum Bilgisayarı Yeniden Başlatın Diyor Başlatıyorum Yine Aygıt Yöneticisine Girince Aynı Hata Ve 2. Harddisk Yok Ortada.

• Sorun Hala Devam Ediyor Yardım Edebilecek Var Mı Acaba?
  • Güncel lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift hdd açman için biri master olmak zorunda şuan ikiside master olduğu için çakışıyor ismi aklıma gelmiyor tarif edecem sana hdd birinin ide veya sata varsayalım ide veya sata girişin yanında 6 girişli tel olacak tabi 2 tel bi kabın içinde o kabı çıkar yanındaki 2 tele tak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vivaekol -- 4 Şubat 2016; 1:38:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 deneyin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: vivaekol

Çift hdd açman için biri master olmak zorunda şuan ikiside master olduğu için çakışıyor ismi aklıma gelmiyor tarif edecem sana hdd birinin ide veya sata varsayalım ide veya sata girişin yanında 6 girişli tel olacak tabi 2 tel bi kabın içinde o kabı çıkar yanındaki 2 tele tak

Malesef Dediğinize Benze Birşey Bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Windows 7 deneyin hocam.

Windows 7 de de Aynı Hatayı Aldım 8 ve 10'da da aynı hatayı alıyorum. Harddiski Başka Bilgisayarda Denedim Fakat Benim Bilgisayarda IDE Çalışırken Sata Çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farkli bir sata portu deneyin hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.