Herkese merhaba. Benim Compaq presario laptopum var ve kendisinin 2 gündür anlam veremediğim bir sorunu var. Power tuşuna basıyorum ve bilgisayar açılmıyor.Daha doğrusu açılıp kapanıyor sürekli.Bu esnada ekranda hiçbir görüntü yok.Bu açılıp kapanma işini yaklaşık yarım saat tekrarladıktan sonra normal bir biçimde açılıyor ve de normal bir performansla çalışıyor.Herhangi bir fazladan ısınma ya da performans düşüşü yok. Sadece pille,pil+şebeke,pili çıkartıp sadece şebekeyle;yani her yolu denedim,belli bir süre geçmeden çalışmıyor. Pille ilgili bir sorun olsa sadece şebekeyle çalışır.Power supply olsa hiç çalışmaz.Harddiski okuyamıyor,bootu geç yapıyor desem açılınca performans gayet normal. Fikri olanlar paylaşırsa çok sevinirim.Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
valla sen en iyisi bi servise götür tek başına yapamassın heralde bunu
bi kontak olayi vardir. Benim pc de reset kablosu yapiyordu. makinayi kapatiyordum 30 dk. sonra kendiliginden aciliyordu. :D:D:D
servise götürmen faydalı olur.
Başlığı okuyunca oha dedim :D
evet hemen götür yakacaksın aleti
önce bi bios ayarlarını setup defaulta alıp dene...işe yaramazsa servis...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme