selam arkadaslar bi sorunum var yardımcı olursaniz cok sevinirim bilgisayarimi normal bi sekilde aciliyor 5 dk gectikten sonra mause donuyor klavye kitleniyor num lock tusu hafif isik veriyor.bilgisayari kapatiyorum tekrar actıktan sonra monitörüm güc isigi sürekli turuncu kalio sariya dönmüyor klavyemin numlock tusu yanmiyor ramlarin yerini degisiyorum aciliyor ama tekrar yine donuyor tek ram olararak kullaniyorum yine donuyor.bu sorun neydendir ve nasil halledebilirim ps2 GİRİSİNİ KULLANİYORDUM USB KLAVYE MAUSE ALDİM YİNE AYNİ SORUN
Cy_DaRk, arkadaşım çok ilginç bir problem. Pc'yi Güvenli Mod'ta açmaya çalış eğer sorunsuz açılırsa sistemde sorun var yok güvenli Mod da da aynı şey olursa öncelikle biosu sıfırla daha sonra temiz bir format at. Genelde bu tür sorunlar bazen ilet edici bazu virüslerden kaynaklanıyor. mause ve klavyanda problem yok.
kardes bunu deniyecem.ama format attim formattada donuyo biosun pilini cıkardim biosu resetledim sorun yine ayni rami degistim yine ayni hard diski degistim yine ayni sorun neredendir lütfen yardim:(Ş(
Cy_DaRk, arkadaş C: sürücünün dışında diğer sürücüler her hangi bir virüs bulaşmışta olabilir bazu virüsler d sürücündedir kendini c ye koyalıyor sistemi haşat ediyor nasıl mı? Diyelim ki senin D süründe bir virüs var sen C'ye format attın ee ne oldu senin virüs D'de silinmemiş C'ye format attıktan sonra o virüs tekrar C:/Windows klasörüne girecek ve senin sistemi haşat edcek. diğer sürücülerini taratabiliyorsan tarat. ha diğer sürücülerde her gangi bir virüs yoksa başka.
Sorun Cözüldü Arkadasim Tsk Ederim Saolasin
Önemli değil kardeşim.
sorunun ne olduğunu yazsaydın başkalarınada yardımcı olabilirdin.!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme