Dostum Çalıştıra msconfig Yaz Enterle Sonra Başlatma Bölümüne Gel Ve Orda Hangi Tarayıcı İle Açılıyorsa Oradaki Tiki Kaldırın Yada Kısa Yoldan Your Uninstaller PRogramını Kullanarak Başlangıç Yöneticinden Ayarlayabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Turk'm
Dostum Çalıştıra msconfig Yaz Enterle Sonra Başlatma Bölümüne Gel Ve Orda Hangi Tarayıcı İle Açılıyorsa Oradaki Tiki Kaldırın Yada Kısa Yoldan Your Uninstaller PRogramını Kullanarak Başlangıç Yöneticinden Ayarlayabilirsin
kardeş önerin için sağol ama denedim yok yandex.browser yok başlatma yerlerinde ayrca sadece başlarken değil bilgisayar açılığında bazen de çıkıyor yani tam bir şeyle ilgileniyosun bilgisayar açılmış 1-2 saat geçmiş ama yine açılıyor.
aynı sorun bende de var. aynı siteler açılıyor.tek çare format gibi görünüyor.msconfig de ben de birşey bulamadım.
başka bilen yok mu ??
umut9823U
kullanıcısına yanıt
hijackthis programıyla bilgisayarınızı taratıp log u buraya atarmısınız
bende de aynı sorun vardı. Malwarebytes' Anti-Malware free versiyonu ile bilgisayarı tarattım. cookies arasında birkaç sakıncalı dosya buldu. onları temizledikten sonra tekrarlanmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme