Şimdi Ara

BILGISAYAR ACILIRKEN ANAKARTTA BOOT DEVICE LED ISIGI YANMASI VE PC NIN ACILMAMASI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese merhabalar bilgisayarim acilirken veya yeniden baslattigimda anakrrta ki 24 pin guc baglantisinin altindaki boot device led kirmizi yaniyor ve yanik kaliyor ve bilgisayarim kesinlikle acilmiyor bios sada giremiyorum tek care yeniden baslatmam gerekiyor reset tusuyla bazen oda ise yaramamakta bir kac kere yaptiktan sonra duzelmekte sizce sorun nedir arkadaslar yardimlariniz icin simdiden tesekurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetburakaytemur -- 19 Ekim 2015; 0:03:33 >

• Herhangi bir ses geliyor mu hocam? Çünkü o biplerin bir anlamı var.Aşağıya linkini verdim hocam

Bip sesleri anlamı DH
  • Yok hocam herhangi bir bip sesi gelmemekte anakarttan sade dedigim gibi 24 pin ankart guc girisinin altinda vga led iste boot device led leri var yeniden baslattimda her zaman yapmiyor arada yapmakta o led yanik kaliyor ve pc acilmiyor biosada gecmeiyorum yani bir iki kafamda tahmin varda tam bilemiyorum ya ankartin sata kontrolcusu bozuldu ya kablolarda sikinti var veya ssd de sikinti var ama tam nedir bilmiyorum sorun durduk yere cikti aylardir yoktu bole bi sorun aslinda win10 na gectikten sonra basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.