Sa arkadaşlar, Bilgisayarımı windows xp yapacaktım. Kurulum sırasında 5 tane dosya kopyalayamadı. Ve windows hata verdi. Sonra aşka bir cd den attım oldu. Ama bilgisayar açılırken 2 tane seçenek geliyor. Üsttekine girebiliyorum fakat alttaki hata veriyor. Hata veren Windowsu kaldırmak istiyorum nasıl kaldıracağım.
Heralde Format Atarken Hata Olmuş Bidaha Format at
biçimlendirme yapmadan 2. bir windows kurmuşsun format at yolları iyi takip et biçimlendirme bölümüne geldinmi biçimlendir windows kura biçimlendirmden entre basmışsın bende acemi olduğumda bu hatayı yapmıştım. o ekrana geldinmi seçneklri dikkatli okuona göre takip et.
evet çift işletim sistemi kurmussun çözümü sahkartal arkadas anlatmis zaten
"Bilgisayarım sağ tık - özellikler - gelişmiş - başlangıç ve kurtarma ayarları" girip düzeltebilirsin. Başlangıçtan birini kaldır devam et.
''ESESGS'' Thankss
Kardeş Ben Yapamadım "ESESGS" Lütfen Yardım Kardeş Şimdiden Teşekkürler
Kardeş Ben Yapamadım "ESESGS" Lütfen Yardım Kardeş Şimdiden Teşekkürler
Gerçi sayın ESESGS'a sormuşsunuz ama;XP için; sizde iki tane olacak bir tanesini sileceksiniz, önemli dökümanlarınız varsa hangisindeyse belirleyin işe yaramayanı silin dikkatli olun!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jüpiter -- 5 Şubat 2013; 21:30:27 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme