Şimdi Ara

Bilgisayar açılırken resetliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarim ilk açılışta boot kısmını gectikten sonra kendini resetliyor.xp kullanıyourm xp nin 3 noktalı soldan sağa giden noktalardan sonra kendini resetliyor. format atayım yeniden kurayım sistemi dedim ama bu seferde f8 menusune gelmeden evvel stop diye bir hata mesajı yazılı mavi ekran görüyorum. lütfen ivedi olarak yardım edermisiniz.
    sistemim:
    p4 2,4
    80 gb seagete sata
    gigabyte İPE1000MK

• Sorunu tam anlayamadım ama mavi ekran genellikle ram lerden kaynaklanir sen ram lari ve bide işlemcinin ısısı nı bi kontrol et bakalım ısı icin biosdan fs bak voltage kontrol felan yazar o kısımdan (ram larin mhz sinide kontrol et )
  • pc üzerinde 256 mb 333 mhz iki adet ram var. sistem kurarken mavi ekranda cıkan yazılar içinde bios guncelleştirmelerinden bahsediyor. ama ilginç yanı pc acılırken neden kendiliğinden reset atsın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: benbirisi

pc üzerinde 256 mb 333 mhz iki adet ram var. sistem kurarken mavi ekranda cıkan yazılar içinde bios guncelleştirmelerinden bahsediyor. ama ilginç yanı pc acılırken neden kendiliğinden reset atsın?

ramlerden olması olası. arkadaşa katılıyorum. ramleri tek tek takarak deneyin önce. yine yaparsa (iki ram'in de aynı anda bozulma olasılığını düşük olarak düşünürsek) sistem sıcaklığı düşürmeye calışın. kasa fanlarını arttırarak kolay bir şekilde yapabilrisn. sistem sıcaklığı diyorum çünkü işlemci ısısı buna neden oluyor çoğu zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moravec -- 11 Ağustos 2006; 0:55:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.