Anakart : MSİ Gaming AMD 970+ AM3+ DDR3 (2133 MHz)(O.C) İşlemci : AMD FX X8 8300 (3.3 GHz 16 Mb önbellek 95 W 32 nm) Ram : GSKILL 8 GB (2x4 GB) (1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit) Ekran kartı : Sapphire R9 380 NITRO Dual-X O.C (4 GB 256 bit DX12) SSD : OCZ 120 GB (550 Mb okuma / 450 Mb yazma) HDD : Seagate 1 TB (64 Mb cache 7200 Rpm) Sıvı Soğutma : Thermaltake WATER 3.0 Performer Güç Kaynağı : Xıgmatek Tauro series 80 PLUS 600 W Kasa : Zalman Z3 Plus MidT ATX Pencereli KASA İşletim Sistemi : Windows 10
Bilgisayarı 3 ay önce topladım. Bilgisayarda SSD (Evet Windows SSD ye kurulu) olmasına rağmen bilgisayarımın açılış süresi 30-45 saniye ve bilgisayarı kapatırken önce monitör kapanıyor yaklaşık 15 saniye sonra klavye Mouse ışıkları sönüyor genelde bunlardan 20 saniye sonrada kasa kapanıyor. Bazen bekliyorum kasanın kapanmasını, kapanmıyor fanları dönmeye devam ediyor ışıklar yanıyor yani kasa hala çalışıyor yatıyorum kalktığımda hala kasa fanları ve ışıkları yanık görüyorum hala kasayı çalışır vaziyette buluyorum ve reset atıyorum. Msconfig den başlangıç uygulamalarını düzenledim, Hizmetlerde gereksiz olan ve otomatik başlayan uygulamaları ya gecikmeli yada elle başlatılsın yaptım. Kapatırken bazen Windows gezgini kapatılamıyor falan diyo zorla kapat yapıp kapatıyorum. Bilgisayarımda virüs yok en azından Kaspersky Internet Security nin bulduğu bir virüs yok. İnternette edinebildiğim bilgileri uyguladım durum hala aynı!!! Ayrıca bir başka sorunumda çok nadir olsada yinede can sıkıcı bilgisayarın harddisk ışığı tamamen sönüyor görüntü donuyor Mouse kıpırdamıyor ve reset atmadan düzelmiyor. Bu konu hakkında da çözüm önerilerine açığım yardımlarınız için teşekkürler.
Up up up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme