Şimdi Ara

Cs Go Kasa Yenilenme Süresi Ve Günleri Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
8.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir çok arkadaşımızı bu konudan bihaber bu yüzden paylaşma gereği duydum.

Steam'de Her salı günü kasadaki itemler yenilenir.

Yani o hafta sonlarına doğru kasa açarsanız adam gibi silah çıkmaz ama salı günü açarsanız iyi itemler çıkabilir ki bana karambit ve ak47 wastard rebel geldi.
    1 ay önce cuma günü 30 kasa açtım hiçbişey çıkmadı

Kasa açıcağınız zaman pazartesi gecesinden sonra açmaya çalışın. ben genelde salı öğleden sonra açıyorum.
    Bir çok arkadaşım salı gününü beklemektedir.

Bu arada 18 gecesi dün gece arkadaşım 3 kasa açtı ve onada ak47 Wastard Rebel geldi ( FT )

Bilgilerinize :)

• Hangi dünyada yaşıyorsunuz siz anlamıyorum ya algoritma diye bir sistem var hiç duydunuz mu?
  • Qui Ro kullanıcısına yanıt
    csgonun algoritması nasıl işliyor bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

csgonun algoritması nasıl işliyor bilgin varmı

Senin var mı? Ciddi soruyorum trollemek için değil, bilmiyorum ben.
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    bende bilmediğim için sordum zaten
  • Arkadasin mantik item yaktikca oran artiyor mantgiyla ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam o zaman ne duruyorsun, al 500 tane cases ve keys Salı günü aç dediğin doğruysa çok sağlam skinler gelicek ve artık zenginsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben demirci alnını silerken basıyorum garanti oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Tamam o zaman ne duruyorsun, al 500 tane cases ve keys Salı günü aç dediğin doğruysa çok sağlam skinler gelicek ve artık zenginsin

Sali gunu actim ve 1400 tllik bicak + 90 tllik deagle + 100 tllik ak47 cikti .. Yavas yavas ;)

• qun4L kullanıcısına yanıt
    Şöyle anlatabilirim ozaman sistemi size ;

Her eşyanın belli bir düşme oranı vardır %lerle belirtilen bu oranlar doğrultusunda bu eşyalar kazanılır.Her kutu açtığınızda ihtimaller değerlendirilir ona göre rastgele bir biçimde eşya gelir size, ve 10 kutu üst üstte aynı bıçağın aynı formunu kazanma şansınızda vardır şöyle ki siz her kutu açarken örnek veriyorum a bıçağının çıkma ihtimali %1 ise bu her kutu açarken yeniden hesaplanır.Ama bu demek değildir ki siz 100 kutu açtığınızda garanti a bıçağını kazanacaksınız.

Eleştirmemin nedenide şudur kutulardaki itemların sıfırlanması gibi birşey söz konusu değil en basitinden şöyle hesaplayalım.Diyelim her hafta ortalama 150k kutu açılıyor valve'da bu kutulardan çıkması için senin mantığın ile 300k item ile dolduruyor diye düşünürsek, bir hafta bir çok kişi elindeki itemları satıp yüklü miktarda kutu açmaya karar verdiği durumda yine altını çiziyorum senin mantığın ile pazartesi kutu açan bir arkadaşın 300k kutu açıldıysa o hafta (anormal bir rakamda) o kutuyu açan arkadaşın hiç bir item kazanmaması gerekiyor bu şekilde de sistem çöküyor.Şöyle birşey daha eklemek istiyorum bir programın algoritması yazılırken yapması gereken işlemleri sanki "bilal'e" anlatır gibi anlatmanız gerekmektedir.

kutu aç>kutunun içinde kaç silah var?>kutunun içindeki silahların oranları>oranlara göre rastgele bir item seç>bu itemı oyuncuya bildir (Örnek bir algoritma)

Ama senin dediğin sistemin hem kodlanması sıkıntılı hem de garanti bir sistem değil ayrıca valve bunun gibi bir riski alamaz.Ve şunu sormak istiyorum Allah aşkına sen nereden biliyorsun bunu? MrTweeday gibi bir çok yüklü miktarlarda 1-2k kutu açan adamlar varken sistemi sen mi çözdün?

• İlk Defa Duydum Bende =)
  • normalde oynarken item düşme olayı cuma günü güncelleniyor. haftada 3-4 item düşürebilirsin maksimum (görev dışı). ama kutu açmanın güncellenmesi var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qui Ro

Şöyle anlatabilirim ozaman sistemi size ;

Her eşyanın belli bir düşme oranı vardır %lerle belirtilen bu oranlar doğrultusunda bu eşyalar kazanılır.Her kutu açtığınızda ihtimaller değerlendirilir ona göre rastgele bir biçimde eşya gelir size, ve 10 kutu üst üstte aynı bıçağın aynı formunu kazanma şansınızda vardır şöyle ki siz her kutu açarken örnek veriyorum a bıçağının çıkma ihtimali %1 ise bu her kutu açarken yeniden hesaplanır.Ama bu demek değildir ki siz 100 kutu açtığınızda garanti a bıçağını kazanacaksınız.

Eleştirmemin nedenide şudur kutulardaki itemların sıfırlanması gibi birşey söz konusu değil en basitinden şöyle hesaplayalım.Diyelim her hafta ortalama 150k kutu açılıyor valve'da bu kutulardan çıkması için senin mantığın ile 300k item ile dolduruyor diye düşünürsek, bir hafta bir çok kişi elindeki itemları satıp yüklü miktarda kutu açmaya karar verdiği durumda yine altını çiziyorum senin mantığın ile pazartesi kutu açan bir arkadaşın 300k kutu açıldıysa o hafta (anormal bir rakamda) o kutuyu açan arkadaşın hiç bir item kazanmaması gerekiyor bu şekilde de sistem çöküyor.Şöyle birşey daha eklemek istiyorum bir programın algoritması yazılırken yapması gereken işlemleri sanki "bilal'e" anlatır gibi anlatmanız gerekmektedir.

kutu aç>kutunun içinde kaç silah var?>kutunun içindeki silahların oranları>oranlara göre rastgele bir item seç>bu itemı oyuncuya bildir (Örnek bir algoritma)

Ama senin dediğin sistemin hem kodlanması sıkıntılı hem de garanti bir sistem değil ayrıca valve bunun gibi bir riski alamaz.Ve şunu sormak istiyorum Allah aşkına sen nereden biliyorsun bunu? MrTweeday gibi bir çok yüklü miktarlarda 1-2k kutu açan adamlar varken sistemi sen mi çözdün?

Dün "SALI" günü 2 arkadaş kasa açtı..

birinde Butterfly knife boreal forest geldi

diğerinede AWP| Asiimov Field Tested..

:)

hayırlı olsun . kaç kutuda çıkmış acaba? sen açtın mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorp17

hayırlı olsun . kaç kutuda çıkmış acaba? sen açtın mı peki?

Bıçak çıkan 12 ,

asiimov çıkan 8 kasa açtı
    bayoneti m9 ile takaslamaya çalışıodum o yüzden açamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qun4L -- 26 Kasım 2014; 21:59:30 >
    Allah akıl fikir versin diyorum devam edin kardeşim siz o kadar açıklamadan sonra hala bu cevabı verebiliyorsanız...

"Eleştirmemin nedenide şudur..." diye başladığım kısımdaki bahsettiğim konuya bir açıklık getirir misin hani diyorsun ya "gabe kendi eliyle dolduruyor diye" ve şöyle bir şey daha var 1000 tane kalan silahın içinde 1 bıçak varken 150000 silahın içinde 150 bıçak varken iki oran aynı değildir bıçak kazanma oranı dikkatini çekerim senin mantığın ile pazartesi gecesi açmamız lazım aslında.
  • Bu sali mantigi , ye tatliyi cikar hakkiyi gibi olmus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.