Şimdi Ara

Bilgisayar açılıyor 5 dakika sonra monitör gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelonGrafik -- 23 Aralık 2020; 10:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş pc açıldıgı an occt programıyla 12v voltaj degerlerine bak kac cıkıyor dusukse guc kaynagında sorun var normalse anakart ram işlemcileride test et ekran kartında sorun yok ekran kartına tam guc vermedigi zaman bu hatayı yapıyor benimde aynı sorunu cıkıyordu bilgisayar psu degiştim sorunum cozuldu seninde belki psu dandır dene bi yada baska bir pc de dene

• Hocam bilgisayar o kadar bile açık kalmıyor. Windows geliyor iki işlem yapıyorum direk kapanıyor nasıl bakabilirim ki o programla imkanı yok.. Ayriyetten başka PSU ile denedim herşeyim sıfır sorunun neyde olduğunu bir anlasam direk iade ya değişimini yapacağım zaten :(

• quote:

Orijinalden alıntı: movistar73

kardeş pc açıldıgı an occt programıyla 12v voltaj degerlerine bak kac cıkıyor dusukse guc kaynagında sorun var normalse anakart ram işlemcileride test et ekran kartında sorun yok ekran kartına tam guc vermedigi zaman bu hatayı yapıyor benimde aynı sorunu cıkıyordu bilgisayar psu degiştim sorunum cozuldu seninde belki psu dandır dene bi yada baska bir pc de dene

Hocam bu arada occtyi açabildim 12v değerlerine nasıl bakacağım??

• Voltaj değerleri bu şekilde hocam
    Bilgisayar açılıyor 5 dakika sonra monitör gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor??

• BÜYÜK İHTİMALLE PSU DAN KAYNAKLANIYOR 12V KANALINI YÜK ALTINDA OYUNDAYKEN BAKMAN LAZIM O ZAMAN BELLİ OLUR SEN O PSU U BASKA BİR YERDE DENE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 13 Aralık 2020; 23:29:14 >
  • quote:

BÜYÜK İHTİMALLE PSU DAN KAYNAKLANIYOR 12V KANALINI YÜK ALTINDA OYUNDAYKEN BAKMAN LAZIM O ZAMAN BELLİ OLUR SEN O PSU U BASKA BİR YERDE DENE

Hocam başka bir PSU ile denemiştim sistemimi yine aynı şeyi yapmıştı emin misiniz PSU ile alakalı olduğuna?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ram lerin yerini degiştir iyice oturduguna dikkat et kabloları cıkar tak iyice oturt kabloları biosu sıfırla bunlarda olmazsa garantiye gonder bence

• quote:

ram lerin yerini degiştir iyice oturduguna dikkat et kabloları cıkar tak iyice oturt kabloları biosu sıfırla bunlarda olmazsa garantiye gonder bence

Hocam ram 1 tane var zaten. Hangi birini garantiye yollayabilirim ki? Neyi göndereyim yani hepsini tek tek aldım ve sorunum hala neyde olduğunu bilmiyorum bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.