edit // < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelonGrafik -- 23 Aralık 2020; 10:56:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar açılıyor 5 dakika sonra monitör gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor??

-
-
kardeş pc açıldıgı an occt programıyla 12v voltaj degerlerine bak kac cıkıyor dusukse guc kaynagında sorun var normalse anakart ram işlemcileride test et ekran kartında sorun yok ekran kartına tam guc vermedigi zaman bu hatayı yapıyor benimde aynı sorunu cıkıyordu bilgisayar psu degiştim sorunum cozuldu seninde belki psu dandır dene bi yada baska bir pc de dene
-
Hocam bilgisayar o kadar bile açık kalmıyor. Windows geliyor iki işlem yapıyorum direk kapanıyor nasıl bakabilirim ki o programla imkanı yok.. Ayriyetten başka PSU ile denedim herşeyim sıfır sorunun neyde olduğunu bir anlasam direk iade ya değişimini yapacağım zaten :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: movistar73kardeş pc açıldıgı an occt programıyla 12v voltaj degerlerine bak kac cıkıyor dusukse guc kaynagında sorun var normalse anakart ram işlemcileride test et ekran kartında sorun yok ekran kartına tam guc vermedigi zaman bu hatayı yapıyor benimde aynı sorunu cıkıyordu bilgisayar psu degiştim sorunum cozuldu seninde belki psu dandır dene bi yada baska bir pc de dene
Hocam bu arada occtyi açabildim 12v değerlerine nasıl bakacağım??
-
BÜYÜK İHTİMALLE PSU DAN KAYNAKLANIYOR 12V KANALINI YÜK ALTINDA OYUNDAYKEN BAKMAN LAZIM O ZAMAN BELLİ OLUR SEN O PSU U BASKA BİR YERDE DENE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 13 Aralık 2020; 23:29:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: movistar73BÜYÜK İHTİMALLE PSU DAN KAYNAKLANIYOR 12V KANALINI YÜK ALTINDA OYUNDAYKEN BAKMAN LAZIM O ZAMAN BELLİ OLUR SEN O PSU U BASKA BİR YERDE DENE
Hocam başka bir PSU ile denemiştim sistemimi yine aynı şeyi yapmıştı emin misiniz PSU ile alakalı olduğuna?
ram lerin yerini degiştir iyice oturduguna dikkat et kabloları cıkar tak iyice oturt kabloları biosu sıfırla bunlarda olmazsa garantiye gonder bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: movistar73ram lerin yerini degiştir iyice oturduguna dikkat et kabloları cıkar tak iyice oturt kabloları biosu sıfırla bunlarda olmazsa garantiye gonder bence
Hocam ram 1 tane var zaten. Hangi birini garantiye yollayabilirim ki? Neyi göndereyim yani hepsini tek tek aldım ve sorunum hala neyde olduğunu bilmiyorum bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- modem çalışmıyor
- uyku modunda oyun iner mi
- cmd açılıp kapanıyor
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- suya düşen telefona ne yapılır
- internetim çok yavaş
- telefon şarj olmuyor
- secure boot nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X