Şimdi Ara

bilgisayar açılıyor ama prıgramlar çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AVENGINE.EXE uygulama hatası 0x7c900f29 adresindeki yönerge, 0x0f000000bellek adresine başvurdu bellek read olmadı...

hatası veriyor biraz araştırdım panda antivirüs programı silmiş olabilir diyorlar bende de panda 2008var. bilgisayar heraçıldığında kitleme yapıp açılmıyor arka arkaya 4-5 defa kapatıp açtığımda düzeliyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Sistm geri yükeme yaptım ama yine de olmadı

• Bilgisayarınızda büyük ihtimal avast antivirüs de bulunuyor yada tam olarka kaldırılmadı.. Panda2008 de avastın avengine.exe dosyasını trojan sanıp silmiş ve bu hatayı alıyorsunuz..Sisteminizi geri döndürsenizde Panda2008 onu yine silecektir.. Avastı kaldırın bilgisayarınızdan tamamen aynı anda aynı özellikleri kullanan (antivirüs+antivirüs) koruma programları çalıştırmayın bu nedenli sorunlara yol açacaktır..
  • çok teşekkür ederim pandayı sildim normal çalışmaya başladı. hemde hızlı bir şekilde sonra tekrar panda yükledim şimdilik hata vermiyor bundan sonra hata vermeye devam ederse tamamen kaldıracam zannedersem ama verdiğim para boşa gidecek iyi diye aldım ama bilgisayara nerdeyse format attıracaktı.
  • panda avasttan iyidir ama söylim sen bi antivirüs üstüne diğerini kullanmaya çalışıyorsun ondan kaynaklanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.