Bildirim
Bilgisayar açılmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kardeş biosa ide ayarlarına gir orada mode raid seçili ise onu ide yap f10 ile kaydedip çık.Eğer açılmadıysa 2.çözüm olarak bios pilini çıkarıp 10 - 15 saniye bekle daha sonra tekrar tak.Bilgisayarı yeniden başlat olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdinç Çelik -- 24 Eylül 2011; 10:45:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik
Kardeş biosa ide ayarlarına gir orada mode raid seçili ise onu ide yap f10 ile kaydedip çık.Eğer açılmadıysa 2.çözüm olarak bios pilini çıkarıp 10 - 15 saniye bekle daha sonra tekrar tak.Bilgisayarı yeniden başlat olur.
hocam baktım ama mode raid dediğin yeri bulamadım raid config falan buldum -
IDE configuration bölümünü biostan buldun mu ? Onun içerisinde raid seçilyise IDE olması lazım.Yoksa dediğim 2.çözüm işe yarar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik
IDE configuration bölümünü biostan buldun mu ? Onun içerisinde raid seçilyise IDE olması lazım.Yoksa dediğim 2.çözüm işe yarar.
hocam tek tek baktım ide config i bulamadım bios u da cıkardım taktım bana mısın demedi... -
O zaman bios ayarlarını sıfırlayalım.Pc'deki tüm kabloları çıkar.Bios pilini çıkar 10-15 saniye bekle daha sonra tekrar tak.Pc'yi başlat biosa gir load defaults ayarlarından bios ayarlarını sıfırla daha sonra pc yi yeniden başlat bir daha öyle bak. -
yok hocam buda yemedi şu yapamadığım ide ayarı işe yarar mıydı acaba? -
arkadaşlar yok mu yardımcı olabilicek biri? -
saatlerdir bende deniyorum hiç bi işlem olmuyor herhangi bi başka Çözümü war mı ? -
bios ayarlarını sıfırlayıp denermisiniz bi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X