S.A. Arkadaşdan masaüstübilgisayar aldım bilgisayarı açınca sağ üst köşede energy stary logosu çıkıyor ve açılmıyor problemi ne olabilir.Bilgisayarın içini biraz kurcaladım işlemciye baktığımda üstünde gri boya vardı bakır tellerin olduğu yerde değil ama diğer tarafta markasının yazdığı yerde acaba işlemcisi arızalı olabilirmi.Veya power 'ında mı bir arıza var.Bu işlerden anlayan birisi bana yardımcı olabilirse çok makbule girer.Saygılar.....
harddıskın kablosunu sokup tekrar tak bırde ole dene ..sanırım ılk ramı saydıgı ekranda kalıyor pc .. bırde ramlar kac parca bılmıyorum ama slotları degıstırerek acmayı dene belkı arıza vardır ..
bunlar ılk etapda yapabıleceklerın ..ama yenı aldım dıyorsun bence tecruben yoksa aldıgın yere gotur baksınlar sonra sna kurcalamıssın bozmussun demesınler ..
Çok sağol yarın bide senin dediğini denerim... Yok arkadaşdan para vermeden aldım(yoksa çoktan geri vermiştim pc yi)......
sorun cozulduyse oy verı tıkla konu kapansın ...ıyı forumlar ..
Bir tane ram var..
yerını degıstır ...ole ac kasayı ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme