bugun amd 2500 sistem aldım epox 8rda+ 512 kingston dual ddr400 aopen h600 kasa his 9600xt
bilgisayar sadece 10-15 saniye açık kalabiliyor,biostan ayar bile yapamıyorum.15 dereceden başlıyo bi kaç saniye içinde 40'a geliyo ve kasadan ambulans sesi gelerek kapanıyo.napıcamı şaşırdım.acaba cpu falan tersmi takılı,bütün fanlar düzgün çalışıyo...
cpu fan#305; ters tak#305;lm#305;#351;t#305;r.
heatsink islemcinin uzerine tam oturmamıs. islemci birden inanilmaz derecede isiniyor. Dikkat et !!
Bak, verdiğim linkte videosu var. Onu izleyerek takabilirsin. İşlemcinin kılavuzuna bakma hiç. Ordaki fanla, kutudan çıkan fan farklı zaten. Bişey anlamazsın ondan. Fanın altındaki beyaz tabaka, işlemcinin üzerindeki parlak kısma denk gelecek. AMD'nin fanını takmak beni de zorlamıştı ilk başta. Bu konuda Intel biraz daha iyi :))
işlemcini üzreindeki soğutucyu söküp bi daa tak... eğer sen takmadıysan onu takan hakkında iyi şeyler düşünmeye çalış, sakin ol tamam herşey düzelecek elini kana bulamana değmez, işlemcine bi zarar gelmedi endişelenme... :-) Geçmiş olsun..
yoo ben hiç zorlanmadım takarken fanı onun neresi zor ki zaten baktığınızda nasıl takılacağı anlaşılıyor ben hiç bi kılavuza falan bakmadım bende de 2500 var :)
Bu bilgisayar açıldı mı acaba :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme