Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmıyor ! ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce 4.4 e oc yaptığım i5 3570k işlemcimi auto voltaj da bırakmıştım bütüm işlemi geri aldım 34x100 e getirdim ve yavaş yavaş arttırdım bu arada voltaj a hiç dokunmadım manuel voltaj a aldığımda 1.100v yazıyordu ive yediği yere kadar gitsin dedim arttırmaya devam ettim 4.2 ye geldiğimde windows stabil olmaktan çıktı ve açılmıyordu bikaçkez bios a girmeye çalıştım bios donuyordu yaklaşık 6-7 kez üst üste reset atmak zorunda kaldım pcye sonra biostan olduğunu düşünüp bios pilini çıkardım beklettim ve geri taktım ama bir süprizle karşılaştım pc hiçbir tepki vermiyor düğmesine bastığımda anakartın üzerindeki led vesaire giçbir tepki yok hdd leri söktüm ramleri söktüm yer değiştirdim ekran kartını söktüm nafile sıvı soğutucuyu bile söktüm ama hiç bir tepki yok sanki güç kablosunu hiç takmamışık gibi çözemedim :/ güç kaynağım thermalthake element T kasa ile gelen 700w iyi sayılamayacak bir psu anakartım gigabyte z77x ud3h sorunu anlayamadım lütfen yardımcı olun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frovel -- 10 Temmuz 2013; 20:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güç kaynağı bağlantılarını bütün bileşenlerden söküp, bir kablo yardımı ile yeşil ve siyah kabloyu kısa devre yapıp güç kaynağının çalışıp çalışmadığına bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 10 Temmuz 2013; 5:13:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Güç kaynağı bağlantılarını bütün bileşenlerden söküp, bir kablo yardımı ile yeşil ve siyah kabloyu kısa devre yapıp güç kaynağının çalışıp çalışmadığına bakın.

Güç kaynağını değiştirdim silverstone 850 gold taktım yine güç gitmiyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun anakart arızalanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frovel

quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Güç kaynağı bağlantılarını bütün bileşenlerden söküp, bir kablo yardımı ile yeşil ve siyah kabloyu kısa devre yapıp güç kaynağının çalışıp çalışmadığına bakın.

Güç kaynağını değiştirdim silverstone 850 gold taktım yine güç gitmiyor :/

Anakart'ı söktüğünde tüm kabloları yerine taktığına eminmisin ?

• sorunu çözdüm kasanın önündeki usb portlarını aktive etmek için anakartın usb girişine takılan kablo sıkıntı çıkartıyormuş kabloyu tkaınca kasaya 0 güç gidiyor çıkartınca güç geliyor kasa önündeki 2 usb portunun böylesine bi soruna sebeb olacağını hiç düşünmezdim
    takmadım kabloyu önde kasa üzerinde bulunan 2 usb iptal herşey tıkırında oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.