Şimdi Ara

Bilgisayar açılmıyor.Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oğlum şu meşhur knight oyununu oynarken bilgisayar kapanmış.Sonra bilgisayarı tekrar açtığımızda Hoşgeldiniz kısmına geliyor ve tekrar kapanıyor ve kendiliğinden tekrar başlatılııyor ve sonra Hoşgeldiniz- reset, hoşgeldiniz- reset şeklinde devam ediyor.Yani o olaydan sonra bilgisayar açılmadı.Ayrıca klavyede mause de çalışmıyor.Problem ne olabilir yardım ederseniz çok sevinirim.Şimdiden tşk ederim.

• "Windows başlamadı.Bunun nedeni en son yaptıgınız yazılım veya donanım degisikligi olabilir. Bilgisayarınız yanıt vermiyorsa beklenmedik bir şekilde yeniden başladıysa veya dosya ve klasörlerinizi korumak için otomatık olarak kapandıysa en son calısan dogru ayarlara geri dönmek için en son iyi yapılandırmayı seçin...... diye uzayan siyah bir ekran çıkıyor mu bilgisayarınızda? Eğer öyle ise ben de yasamıstım 2 gün önce...
  • bilgisayar açılırken f8 tuşuna basın çıkan menuden güvenli kipte çalıştırın pc açılınca başlat programlar sistem araçları sistem geri yüklemeyi seçin pc nin normal çalıstığı bir tarih seçin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruyesil

bilgisayar açılırken f8 tuşuna basın çıkan menuden güvenli kipte çalıştırın pc açılınca başlat programlar sistem araçları sistem geri yüklemeyi seçin pc nin normal çalıstığı bir tarih seçin

klavye çalışmıyormuş F8 nasıl bassın
  • Şahsi kanaatim, büyük ihtimalle Virüs bulaşmış ve virüs resetliyor.Klavye BIOS a girmek içinde mi çalışmıyor ?

Genellikle Klavyenin çalışmama gibi bir sorunu pek olmaz kullanıcı tam olarak fark edemiyor daha çok. Geçenlerde forumda böyle biride demişti.İsterseniz Klavyeyi çıkarıp yenidne takın.

BUnların dışında diyebileceğim şey eğer özel bir ayarınız yoksa BİOS Jumperini resetleyiniz, Yahut da CMOS Pİlini çıkartıp takınız.Nedenine gelince eğer ola ki virüs BİOS a etki yapmışsa fabrika ayarlarına dönsün eski haline gelsin diye.

AYrıca Klavye veya Fare USB den mi bağlanıyor ???

PS2 den bağlanıyorsa PS2 portlar bozulmuş olabileceğini düşünüyorum.

Çözümü:USB destekli yeni klavye-fare

Son fikir ; PS2 ye bağlı olan cihazların bozulmuş olması ...

Ancak virüsden olduğu üzerinde daha çok duruyorum.BİOS pilinide çıkartıp takmayı deneyin derim.

Sonuçtan habrdar ederseniz sevirinim

Çözmeye çalışalım hep beraber

• quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks
    klavye çalışmıyormuş F8 nasıl bassın

Bu doğru

quote:

Orjinalden alıntı: BoZ-OK

Şahsi kanaatim, büyük ihtimalle Virüs bulaşmış ve virüs resetliyor.Klavye BIOS a girmek içinde mi çalışmıyor ?

Genellikle Klavyenin çalışmama gibi bir sorunu pek olmaz kullanıcı tam olarak fark edemiyor daha çok. Geçenlerde forumda böyle biride demişti.İsterseniz Klavyeyi çıkarıp yenidne takın.

BUnların dışında diyebileceğim şey eğer özel bir ayarınız yoksa BİOS Jumperini resetleyiniz, Yahut da CMOS Pİlini çıkartıp takınız.Nedenine gelince eğer ola ki virüs BİOS a etki yapmışsa fabrika ayarlarına dönsün eski haline gelsin diye.

AYrıca Klavye veya Fare USB den mi bağlanıyor ???

PS2 den bağlanıyorsa PS2 portlar bozulmuş olabileceğini düşünüyorum.

Çözümü:USB destekli yeni klavye-fare

Son fikir ; PS2 ye bağlı olan cihazların bozulmuş olması ...

Ancak virüsden olduğu üzerinde daha çok duruyorum.BİOS pilinide çıkartıp takmayı deneyin derim.

Sonuçtan habrdar ederseniz sevirinim

Çözmeye çalışalım hep beraber

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Şu an iş yerindeyim.Eve gidince ilk fırsatta deniyeceğim ve sonuçtan haberdar edeceğim.Belikide cevap mesajını evden yazarım:D.Ama BİOS Jumperini resetlemek, bunun benim altından kalkamayacağım bir sorun çıkarmasından da korkmuyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinbad1969 -- 9 Ekim 2007; 15:53:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.